Helly Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2004 Θέλω μια χάρη απο Vader , RootX και οποιος αλλος έχει εν λειτουργια την εν λόγω μητρικη να κοιταξετε αν το συγκεκριμένο chip "ψήνεται¨ εν ώρα λειτουργιας. Μάλιστα πιάνει τρελη θερμοκρασία με το που ανοιγω το pc και ψύχεται αμέσως με το που το κλείσω. Η μητρικη εχει παει για έλεγχο και ενδιαφερομαι να μην γίνει καμια στραβη λόγω ελλειψης σοβαρου προσωπιικου - υλικων για test απο μερους τους. Το chip ελεγχει το vldt και ειναι το παρακατω
Vadergr Φεβρουάριος 27, 2004 #2 Φεβρουάριος 27, 2004 Χμμ,με τον χαμο απο καλωδια στο κουτι μου και εκει που βρισκεται θα αργησω λιγο...
Vadergr Φεβρουάριος 27, 2004 #3 Φεβρουάριος 27, 2004 Μολις του εβαλα ''δαχτυλο'' .Οντως ειναι παρα πολυ ζεστο κατα την διαρκεια της λειτουργιας οποτε μαλλον λογικο θα ειναι...
Helly Φεβρουάριος 27, 2004 Author #4 Φεβρουάριος 27, 2004 Χρηστο με ενδιαφέρει οχι απλα αν ζεσταίνει αλλα κυρίως αν "ψήνει" με το που ανοιξεις το pc παγώνει με το που το κλεισεις.Παει μια cpu μην χάσουμε και αλλη και σε defaults παρακαλω 10χ200
Helly Φεβρουάριος 27, 2004 Author #6 Φεβρουάριος 27, 2004 thnx Χρηστο περιμενω και την απαντηση του RootX.Ασχετο αλλα αν εχεις κανα πολυμετρο κοντα και ορεξη μέτρα τα δύο ακραια ποδαρακια.Το ένα σου δίνει το vldt (1.2 default) το αλλο σε μενα ήταν γειωση 0.Kυριως με ενδιαφερει το αλλο.Το μεσαιο ειναι ιδιο με την πλατη.(δε με ενδιαφερει)
RootX Φεβρουάριος 27, 2004 #8 Φεβρουάριος 27, 2004 To mosfet που λες, είναι απλά χλιαρό... το mosfet που είναι στην γωνία της ψύκτρας, ζεματάει εμένα. Στο δεξί ακροδέκτη(όπως βλέπεις φυσικά το mosfet, όχι όπως είναι στην μητρική) μου δίνει την vldt τάση(1.52V μετράει σε μένα, από 1.5V στο bios) και το αριστερό μου δείχνει 3.79V.
Helly Φεβρουάριος 27, 2004 Author #9 Φεβρουάριος 27, 2004 Οποτε κάηκε μαλλον. Καλα είχα υποθεσει δλδ cpu-mobo combo. Not bad για το καφετζη πολυμετρη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.