Jump to content

www.mail.gr ... ψοφησε?

michalos

Recommended Posts

τι εγινε με το "βελτιωμενο " mail.gr ρε παιδια?

εχω να παρω νεο mail απο τοτε που ανανεωθηκε το site.

1 μηνα περιπου

στελνω mail στο διαχειριστη και με γραφει " εις τα παλαιώτερα των υποδηματων του"

και εχω σε αυτο το mail λογαριασμους απο games ,sites κτλ.

τι κανουμε τωρα?

Ναι ,δεν ερχεται ουτε φευγει τπτ ,μονο τα παλια βλεπω

τελικα με καποια κολπα που εκανα στα φιλτρα καταφερα και το ξεμπλοκαρα

εννοειται τα φιλτρα τα ειχα ολα off πριν

τα mail 1 μηνα εχουν χαθει ομως

ολους τους λογαριασμους μου τους πηγα σε hotmail τωρα

Ναι ,δεν ερχεται ουτε φευγει τπτ ,μονο τα παλια βλεπω

τελικα με καποια κολπα που εκανα στα φιλτρα καταφερα και το ξεμπλοκαρα

εννοειται τα φιλτρα τα ειχα ολα off πριν

τα mail 1 μηνα εχουν χαθει ομως

ολους τους λογαριασμους μου τους πηγα σε hotmail τωρα

καλο κουράγιο

εγώ ήδη 3 φορες καϊκά με τίτια μικρά mail ώσπου τελικά έκανα λογαριασμό στην yahoo

ιδιαιτερα σπαστικό όταν τα mail αυτά είναι επαγγελματικά και χάνεις χρήματα και πελάτες επειδή το site που σου παρείχε το mail acount φαλίρισε και δεν έκανε τον κόπο να σε ενημερώσει εγκαίρως

ιδιαιτερα σπαστικό όταν τα mail αυτά είναι επαγγελματικά και χάνεις χρήματα και πελάτες επειδή το site που σου παρείχε το mail acount φαλίρισε και δεν έκανε τον κόπο να σε ενημερώσει εγκαίρως

Για επαγγελματικά email, χρησιμοποιείς επαγγελματικό email account, αλλιώς δε θεωρείσαι και σοβαρός επαγγελματίας. Γιατί αν χάσεις τα mail, δε θα φταίει το site, αλλά "εσύ" που είσαι τσίπης και τυρέμπορας... :p

Για επαγγελματικά email, χρησιμοποιείς επαγγελματικό email account, αλλιώς δε θεωρείσαι και σοβαρός επαγγελματίας. Γιατί αν χάσεις τα mail, δε θα φταίει το site, αλλά "εσύ" που είσαι τσίπης και τυρέμπορας... :p

nop, με βολεύει το yahoo για παράδειγμα, γιατί μπορώ να έχω παντού το mail μου. εξαρχής ήταν πρακτικός ο λόγος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.