Jump to content

Karaoke πρόγραμμα

Borg

Recommended Posts

Ξέρει κανένας κανένα πρόγραμμα που η απευθείας μέσα από το cd rom ( ως cd music player ) η παίζοντας τα mp3 να γίνετε επεξεργασία για τραγούδι karaoke ?

Η τουλάχιστον κάτι παρόμοιο?

οκ επειδή θέλω και γω πρόγραμμα καραόκε να διοργανώσω καμια καράοκε ναιτ με καμια παρεούλα μια και θα χει πολύ γέλιο

και ίσως λόγω του ότι δε με εμπιστεύομαι να διαλέξω..ποιό απ' αυτά τα downloads είναι για καραόκε;;; και συμπεριλαμβάνει δηλαδή και τους στίχους μαζί με τη μουσική των τραγουδιών;; αν όλα αυτά που λέει αυτή η σελίδα είναι εν πάσει περιπτώσει καραόκε προγράμματα ξέρει κανείς πως λειτουργούν...τέσπα κλείνει και το μάτι μου..καραόκε θέλω τρομάρα μου

τέσπα και παρεμπιπτόντως βρε παιδιά ξέρει κανείς εδώ στην αθήνα κανένα καραόκε μαγαζί..εδώ και δύο χρόνια έχω φαγωθεί να βρω και δεν ματαβρίσκω καθότι ουδείς γνωρίζει..αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες περαιτέρω ας απαντήσει εδώ ή ας στείλει μηνυμα

ουφ..εδώ οι γερμανοί και οι ιαπωνέζοι (το είδατε και στην μούφα ταινία της κόππολα άλλωστε χαμένοι στη μεταφρ.) είναι τίγκα στα καραόκε και θέλετε να πιστέψω ότι εμείς δεν έχουμε ούτε ένα για δείγμα;;; ουφ μπορείιιι κρίμα πάντως γιατί θα θελα πολύ να βασανίζω το κοινό με κάτι υπέρτατες κορώνες...πολύ κρίμα θα χε γέλιο

νυστάααζζωωωω θα πάω να τραγουδήσω καραόκε με την υπέρτατη φωνή μου στον ύπνο μου

Αρχική απάντηση από ESTRANGED

καλα εχεις κατι κατι συνδιασμους.... απο carcass se slipknot Πως λεγονται ! whatever...

παρε ....... http://download.com.com/3150-2139-0.html?tag=dir

αυτό το .com.com είναι ασφαλές, μήπως είναι κανένα σαιτ μαϊμού? το κανονικό είναι www.download.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.