Borg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2004 Ξέρει κανένας κανένα πρόγραμμα που η απευθείας μέσα από το cd rom ( ως cd music player ) η παίζοντας τα mp3 να γίνετε επεξεργασία για τραγούδι karaoke ?Η τουλάχιστον κάτι παρόμοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Ελπίζω να μην θέλεις να ερμηνεύσεις Kreator, γιατί δεν θα βρεθεί κάτι να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Λολ ως και προς τους 2 .Για αυτό που θέλω εγώ είναι κάτι ανάμεσα σε αυτά που είπατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 LoL Μαλλον κανενα Sepultura θα θελει να τραγουδισει παλι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 lol lol lol slipknot , testament το the gathering , sepultura , orphaned land , samael , opeth , carcass και αλλα πολλα , αλλα δεν βλεπω help Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2004 οκ επειδή θέλω και γω πρόγραμμα καραόκε να διοργανώσω καμια καράοκε ναιτ με καμια παρεούλα μια και θα χει πολύ γέλιοκαι ίσως λόγω του ότι δε με εμπιστεύομαι να διαλέξω..ποιό απ' αυτά τα downloads είναι για καραόκε;;; και συμπεριλαμβάνει δηλαδή και τους στίχους μαζί με τη μουσική των τραγουδιών;; αν όλα αυτά που λέει αυτή η σελίδα είναι εν πάσει περιπτώσει καραόκε προγράμματα ξέρει κανείς πως λειτουργούν...τέσπα κλείνει και το μάτι μου..καραόκε θέλω τρομάρα μουτέσπα και παρεμπιπτόντως βρε παιδιά ξέρει κανείς εδώ στην αθήνα κανένα καραόκε μαγαζί..εδώ και δύο χρόνια έχω φαγωθεί να βρω και δεν ματαβρίσκω καθότι ουδείς γνωρίζει..αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες περαιτέρω ας απαντήσει εδώ ή ας στείλει μηνυμαουφ..εδώ οι γερμανοί και οι ιαπωνέζοι (το είδατε και στην μούφα ταινία της κόππολα άλλωστε χαμένοι στη μεταφρ.) είναι τίγκα στα καραόκε και θέλετε να πιστέψω ότι εμείς δεν έχουμε ούτε ένα για δείγμα;;; ουφ μπορείιιι κρίμα πάντως γιατί θα θελα πολύ να βασανίζω το κοινό με κάτι υπέρτατες κορώνες...πολύ κρίμα θα χε γέλιονυστάααζζωωωω θα πάω να τραγουδήσω καραόκε με την υπέρτατη φωνή μου στον ύπνο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Φεβρουάριος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED καλα εχεις κατι κατι συνδιασμους.... απο carcass se slipknot Πως λεγονται ! whatever...παρε ....... http://download.com.com/3150-2139-0.html?tag=dir αυτό το .com.com είναι ασφαλές, μήπως είναι κανένα σαιτ μαϊμού? το κανονικό είναι www.download.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.