Jump to content

ο υπολογιστής άλλες φορές ξεκινάει και άλλες όχι...

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Ανοίγοντας τον υπολογιστή, άλλες φορές ξεκινάει κανονικά και άλλες δε βγάζει το πρώτα γράμματα του BIOS, να βγάλει τα βασικά χαρακτηριστικά. Το λαμπάκι της οθόνης αναβοσβήνει αλλά το παράδοξο είναι ότι, παρότι δεν έχω σήμα οθόνης το πρώτο beep που δείχνει ότι όλα τρέχουν κανονικά, ακούγεται. Το λαμπάκι του σκληρού δίσκου αναβοσβήνει σαν να διαβάζονται κανονικά τα Windows.

Με λίγα λόγια σαν να τρέχουν όλα κανονικά στο background και απλά να μην έχω σήμα οθόνης.

Ίσως κάρτα γραφικών ίσως πάλι και το AGP slot να έχει πρόβλημα;

motherboard:ASUS P4S800D

CPU:Celeron D335 (s478) 2.8GHz

RAM: DDR 1GB (DS)

VGA:GeForce FX5700/LE 128MB

Μπορούμε να διαπιστώσουμε αν φταίει η VGA ή το mobo; Ή έχετε κάποια άλλη ιδέα;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!

Σωστή η σκέψη αλλά είναι και το άλλο:Και μία άλλη να βρω και να βάλω, το γεγονός ότι θα ανοίξει σε 5-10 τερματισμούς-επανεκκινήσεις μπορεί και να είναι τυχαίο αν φταίει κάτι άλλο, όπως π.χ. mobo.

Και μία άλλη ερώτηση:Αν φταίει τελικά η κάρτα, είναι αυτό που λέμε στους υπολογιστές "υπολειτουργεί"; Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Μία να έχω σήμα και μία όχι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.