Jump to content

To Γέλιο της Αρκούδας..... Η Ιντελ θα είναι AMD64-compatible

Dagalidis

Recommended Posts

Η μπλέ κυρία κατεύασε τα βρακιά της και έγινε AMD64-compatible......

Λοιπόν αυτό ήταν.....

Η AMD πήρε την ΡΕΒΑΝΣ της.......

Καιρός τώρα λοιπόν να χαρούμε όλοι μας φθηνούς 64 Βιτ επεξεργαστές.....

Διαβάστε

http://bjorn3d.com/view_column.php?talkID=30

INTEL ααααααα this.........Last Year......Now AMD64 Compatible......... :D:D:D;)

χμμμ αν ακολουθησω τον τροπο σκεψης σου τοτε θα πρεπει να συμπληρωσω οτι και η AMD ειναι Intel συμβατη οσον αφορα τα SSE και SSE2..............

P.S. φιλικα συμβουλη, μην παθιαζεσαι, αμμος και γυαλι ειναι που πρεπει να μας υπηρετει καθως και μεγαλοεταιρειες που μας βλεπουν ως euro κοινως customer-oriented .....

Αρχική απάντηση από Dagalidis

P4 C - PRESCOTT - EE ktl..... is Just for Museum......... :woot: :woot: :woot:

και όλα αυτά επειδή δεν υποστηρίζουν 64 μπιτ???

Έχουν βγει 64-μπιτ windows(που να παίζουν) και δεν υπάρχουν πλατφόρμες ???

Ε, μην τα παραλέμε....

Λοιπόν θα το πω μία και τελευταία φορά.

Όσοι ασχολούνται με την τεχνολογία πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, να μπορούν να κρίνουν και να αξιολογούν. Εσύ ΔΕΝ κάνεις τίποτα από αυτά. Είσαι κολλημένος, φοράς παροπίδες και βλέπεις μόνο ό,τι γουστάρεις ΕΣΥ να δεις.

Αν το κάνεις για χιούμορ.. οκ γελάσαμε (βλέπεις; ΑΟΡΙΣΤΟ χρησιμοποιώ) αλλά φτάνει πια. Σου είπε κανείς ότι Α64 δεν είναι καλός για τα λεφτά του; Δε νομίζω.. ΑΛΛΑ μή τα ισοπεδώνεις όλα. Μπορεί ο P4 Extreme Edition να κάνει δυο μισθούς αλλά δεν πιάνεται. Αν αύριο μεθαύριο βγάλει η Intel τον 64bit cpu και ρίχνει ένα 20% σε επιδόσεις στον A64 θα αρχίσεις να βρίσκεις δικαιολογίες του στυλ οι τιμές είναι στο Θεό, ζεσταίνεται 2,35 βαθμούς παραπάνω, τα mosfet καίνε και το μ@^@#νι χτενίζεται.

ΑΝΟΙΞΕ λίγο τα ματάκια σου ρε πουλάκι μου και δες και 10εκατοστά πιο κάτω...

Αρχική απάντηση από kaynd

ΕΕΕΕΕτσι πρέπει!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήρθε η σειρά της AMD….

Πρώτη φορά γιορτάζω, κι έχει αλλάξει η ζωή μου, παντού φωνάζω, ότι 'ναι πρώτη η amd μου, τώωωρα είιιναι, η πρεμιέρα η δική μου.....

Α ρε Βαγκ, μας έχεις καταστρέψει..... :D

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 16:18]

Καιρός τώρα λοιπόν να χαρούμε όλοι μας φθηνούς 64 Βιτ επεξεργαστές.....

Καλα, μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια... Socket 939 ειπες; Πως θα το παρεις; Θα πουλησεις το αυτοκινητο σου μηπως;... (Click me)

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω ρε DJD είναι γιατί αρπάζεσαι με το παραμικρό λες και σου θίξανε τον εγωισμό σου και το ακέραιο του χαρακτήρα σου.....

Εαν κοιτάξεις λίγα εκατοστά ποιό κάτω ... θα δείς ένα 64 Βιτεκατοστά π@@@πάρι που σε τυφλώνει.......

Αντε γιατί μας σκώτισες........

Μας κυνηγάς λες και χρειαζόμαστε καθοδηγητή για τον τρόπο που εκφραζόμαστε........

Εαν ήσουν καθηγητής σε σχολείο τα γιαούρτια θα τα είχες ως μόνιμη διατροφή.......

Φρόντισε να αλλάξεις τρόπο γραφής γιατί δάσκαλο δεν χρειαζόμαστε.........

ΟΚ?????

Φιλικά πάντα........

:flower: Ειρηνη 'μην ρε :flower:

Μη φρικαρετε ρε παιδια ετσι...δεν αξιζει...

οκ ο καθενας εχει τις αποψεις του, δεν ειναι αναγκη να βριζομαστε

αναλογα με τις σειρες που παρουσιαζουν η ιντελ και αμδ κατα καιρους

ειναι το ενα 'η το αλλο καλυτερο..ειναι απλο

κατα τη γνωμη μου τωρα μεταξυ P4-A64 τα σκηπτρα κατεχει η Intel, ομως πιστευω οτι η αμδ με τον fx51 θα τα σαρωσει ολα...

:flower: PEACE :flower:

Δεν έχω όρεξη να κάνω κανενός είδος πόλεμο.....

Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να αφήσω μερικούς μερικούς να προσπαθούν εδώ και καιρό να το παίξουν ως καθοδηγητές μου......

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κάνει τέτοιες αναίτιες παρατηρήσεις και χαρακτηρισμούς......

Ρίξτε μια ματιά στα BOLD που χρησιμοποιεί και θα καταλάβετε τι ενοώ.......

Και για να μην σας κουράζω .......

ΝΑΙ ........... είμαι κολημένος με την AMD και καλά κάνω........

Ηθελα να ηξερα γιατι καθεστε και τσακωνεσται για χαζομαρες!!!

Αν περνατε ποσοστα απο τις εταιριες να ελεγα...

Απλα καταλαβεται κατι:

"ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ!!!"

Ελεος δηλαδη!!! Ειναι κριμα να συνανταμε συνεχεια thread του στυλ amd vs intel που καταληγουν σε ανουσιους καβγαδες χωρις νοημα!

Αφηστε τις εταιριες να βγαζουν τα ματια τους και μην παθιαζεσται!!! Αυτο που εχει σημασια ειναι το ΤΙ καερδιζουμε απο την διαμαχη τους!

Παντα φιλικα Σταθης!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.