ATHLON Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2004 Καλησπέρα , Θέλω να αγοράσω ένα Mini Pc . Σε αυτά τα pc μπορώ να βάλω ότι κάρτα γραφικών θέλω ή έχει μόνο on board ? Μπορώ να βάλω TV-tuner??? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Καλως ηρθες στο TheLab.gr Θα αναφερεσαι σε SFF PC. Θα βρεις αρκετα barebones (κουτι+board) στα οποια θα τοποθετησεις cpu, memory κτλ κυκλοφορουν barebones χωρις AGP και με ΑGP. Τα περισσοτερα σου δινουν και μια PCI. Αν θελεις και TV Tuner αγορασε καποια ATI All-In-Wonder συμφωνα με την τσεπη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Φεβρουάριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Σε ευχαριστώ φίλε μου Τι είναι τούτο «ATI All-In-Wonder» εξωτερικό tv tuner? Δηλαδή αυτό το motherboard παίρνει κανονικούς επεξεργαστές και μνήμες όπως τα μεγάλα pc ? Πόσο πανε περίπου αυτά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Tα μοντέλα της ΑΤΙ(κάρτες γραφικών) που έχουν ενσωματωμένο tv tuner, ονομάζονται All in Wonder. Η μητρική, ναι, πέρνει ότι και ένα κανονικό pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 All In wonder ειναι μια σειρα καρτων γραφικων της ATI με ενσωματομενο TV Τuner Video In κτλΤα SFF PCs δεχονται κανονικα cpus, μνημες, HDs απο τα desktop PCs λαμβανοντας βεβαια υποψη τους περιορισμους λογω μειωμενων διαστασεων (αρα και περιορισμενη επεκτασιμοτητα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Καλώς ήρθες στο TheLab.Ναι πέρνουν κανονικές κάρτες και επεξεργαστές. Το ATI All in wonder είναι κάρτα γραφικών με ενσωματωμένο δέκτη για τηλεόραση. Πολύ χοντρικά ξεκινάνε από τα 800ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Τι να πεις.... Και οι 3 μας απαντησαμε με ελαχιστη διαφορα χρονου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Φεβρουάριος 27, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Μα τι εξυπηρετηση ειναι αυτη βρε παιδι μου τσ τσ τσ τσ τσ τσ :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.