p_under Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2010 καλησπερα , αντιμετωπιζω μερικα θεματακια με την καρτα . καταρχην μεχρι πριν μερες ειχα τους 10,4b απο τον atiman κ ημουν πολυ ευχαριστημενος. λογω παλαιοτητας ειπα να τους αλλαξω . στην αρχη χρησιμοποιησα καπως αδοξα τον unistaller v3 του atiman αλλα μετα τον ακολοθησα βημα βημα . εγκατεστησα τους 10,7 που κατεβασα απο amd κ δεν μου εριχναν το ρευμα ενω εχω την καρτα μου κλοκαρισμενη . δοκιαμα 10.7 hotfix , 10.6 κ παλι τα ιδια . οταν ομως ηρθε η στιγμη να βαλω παλι τους 10.4b ξενερωσα , γτ δεν εμπαιναν. χρησημοποιησα κ τον unistaller αλλα κ το soft unistal του atiman κ τιποτα. υπαρχει λογικη εξηγηση γιατι το ρευμα σε 2d παραμενει ιδιο οπως σε 3d? γινεται να το φτιαξω χωρις να χρειαστει να κανω φορματ?
mellodos Αύγουστος 3, 2010 #2 Αύγουστος 3, 2010 Οντως και σε εμένα μετά τους 10.7 δεν πέρναγε τους 10.4 με τίποτα, ουσιαστικά έκανε install όλα τα άλλα(CCC,audio) εκτός απο τους κυρίως drivers.Νομίζω πως το πρόβλημα είναι πως με το complete uninstall του atiman την κάρτα μετά την βλέπει ως standard vga adapter στο device manager και αυτό ενίοτε δημιουργεί κάποια προβλήματα που κατ εμέ οφείλονται στα windows. Αυτό που έκανα ήταν update drivers χειροκίνητα απο device manager και μετά install όλα τα άλλα κανονικά.
evolution Αύγουστος 5, 2010 #3 Αύγουστος 5, 2010 καλησπερα , αντιμετωπιζω μερικα θεματακια με την καρτα . καταρχην μεχρι πριν μερες ειχα τους 10,4b απο τον atiman κ ημουν πολυ ευχαριστημενος. λογω παλαιοτητας ειπα να τους αλλαξω . στην αρχη χρησιμοποιησα καπως αδοξα τον unistaller v3 του atiman αλλα μετα τον ακολοθησα βημα βημα . εγκατεστησα τους 10,7 που κατεβασα απο amd κ δεν μου εριχναν το ρευμα ενω εχω την καρτα μου κλοκαρισμενη . δοκιαμα 10.7 hotfix , 10.6 κ παλι τα ιδια . οταν ομως ηρθε η στιγμη να βαλω παλι τους 10.4b ξενερωσα , γτ δεν εμπαιναν. χρησημοποιησα κ τον unistaller αλλα κ το soft unistal του atiman κ τιποτα. υπαρχει λογικη εξηγηση γιατι το ρευμα σε 2d παραμενει ιδιο οπως σε 3d? γινεται να το φτιαξω χωρις να χρειαστει να κανω φορματ?Απο τους 10.6 και μετα αν δεν κανω λαθος οταν ειναι υπερχρονισμενη η καρτα δεν θα πεφτουν τα ρολολια τις αν ψαξεις στο topic για τους The Ati Catalyst Driver thread....! θα δεις οτι το εχει πει πολλεσ φορες ο atiman τωρα για το αλλο θεμα οτι δεν μπορεις να περασεις τους 10.4 δεν ξερω εγω τωρα εκανα απεγκατασταση τους driver restart safe mode καθαρισμα με driver sweper και τους περασα κανονικα το Unistaller του atiman δεν το εχω δοκιμασει παντα κανω την απεγκατασταση με τον παραπανω τροπο και δεν εχω κανενα προβλημα ως τωρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.