Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2010 Εν ολίγοις: με ποιο πρόγραμμα μπορώ να βάλω σε μια ταινία ελληνικούς υπότιτλους ?Επίσης, οι υπότιτλοι που ανεβάζουν χρήστες σε διάφορα sites είναι δικοί τους (δλδ πήραν μια ταινία, την είδαν και έγραφαν τους υπότιτλους) ;Το θέμα είναι ότι πολλές ταινίες είτε δεν υπάρχουν καν στην Ελλάδα ακόμη με ελληνικούς υπότιτλους (άγνωοστο πότε θα τις βγάλουν τα studios) είτε είναι πολύ φθηνότερες στο εξωτερικό (άλλα δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους).PS: Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για τα Seasons της σειράς "Πράκτορας στο Τσακ" :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Αύγουστος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Δοκίμασες το VLC player; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Αύγουστος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Δοκίμασες το VLC player; vlc χρησιμοποιώ, άλλα τι ακριβώς εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Αύγουστος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Να ενσωματώσεις ένα αρχείο υπότιτλων στην ταινία προσπαθείς σωστά;VLC - Media - Advanced Open File - Add και μετά τσεκάρεις το Use a subtitles file από κάτω και τους προσθέτεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Αύγουστος 2, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Να ενσωματώσεις ένα αρχείο υπότιτλων στην ταινία προσπαθείς σωστά;VLC - Media - Advanced Open File - Add και μετά τσεκάρεις το Use a subtitles file από κάτω και τους προσθέτεις. Ευχαριστώ, θα το τσεκάρω και θα δω πως πάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Αύγουστος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Μπορει το vlc να ενσωματωσει??Σιγουρο?Μηπως Ζenor εννοεις να παιξει ταινια με ξεχωριστο αρχειο του υποτιτλου??Αυτο το κανουν πολλα player.Αν θες ν ενσωματωσεις (για παντα και να τν δεις σε μηχανημα που δν υποστηριζει ξεχωριστους υποτιτλους) υποτιτλο σε ταινια avi τοτε προτεινω AviAddXSub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Αύγουστος 2, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Ναι για ξεχωριστό αρχείο υπότιτλου μίλησα. Αν δεν έψαχνε αυτό ο Αθανασιος my bad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagavr Αύγουστος 2, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Μακραν το καλυτερο προγραμμα για ενσωματωση srt σε avi ειναι το AviRecomp και ειναι free.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Αύγουστος 3, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Δεν ξεκαθαρίζεις τι ακριβώς θες και όπως βλέπεις ο καθένας υποθέτει κάτι.Μήπως να μας διευκρίνιζες τι ακριβώς θες να κάνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Αύγουστος 3, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Δεν ξεκαθαρίζεις τι ακριβώς θες και όπως βλέπεις ο καθένας υποθέτει κάτι.Μήπως να μας διευκρίνιζες τι ακριβώς θες να κάνεις ?Sure, ιδού ένα συγκεκριμένο πχ.- Παίρνω το "Πράκτορας στο Τσακ Season 1" από Play.com άλλα δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.- Θέλω λοιπόν να βλέπω υπότιτλους στο dvd / bluray.- Από όσο ξέρω, υπάρχουν sites που χρήστες έχουν δημιουργήσει ελληνικούς υπότιτλους (είτε εξ ακοής είτε μεταφράζοντας τους αγγλικούς).- Θέλω λοιπόν να βάλω αυτούς τους υπότιτλους και να τους ενσωματώσω στην ταινία, ώστε όταν θα ξαναπαίξω την ταινία (είτε από αντιγραμμένο πλέον δισκάκι ή μέσω ps3), να βλέπω υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Αύγουστος 4, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Sure, ιδού ένα συγκεκριμένο πχ.- Παίρνω το "Πράκτορας στο Τσακ Season 1" από Play.com άλλα δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.- Θέλω λοιπόν να βλέπω υπότιτλους στο dvd / bluray.- Από όσο ξέρω, υπάρχουν sites που χρήστες έχουν δημιουργήσει ελληνικούς υπότιτλους (είτε εξ ακοής είτε μεταφράζοντας τους αγγλικούς).- Θέλω λοιπόν να βάλω αυτούς τους υπότιτλους και να τους ενσωματώσω στην ταινία, ώστε όταν θα ξαναπαίξω την ταινία (είτε από αντιγραμμένο πλέον δισκάκι ή μέσω ps3), να βλέπω υπότιτλους.Αρα θες το AviAddxsub η το ΑviRecomp που προτειναμε παραπανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Αύγουστος 4, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Αν έχεις γραφτήρι για Blu-ray ένα απλό re-authoring θα κάνεις για να προσθέσεις τους υπότιτλους δίχως να κάνεις την παραμικρή επέμβαση στο video και ήχο.Δεν ξέρω αν το PS3 παίζει x264/avc/mpeg4, αν παίζει, τότε απλά βάζε τα σε ένα MKV container μαζί με τους υπότιτλους, γίνεται στο τσάκα τσάκα και μπορείς να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς κατά βούληση τους υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F&U Ιανουάριος 14, 2019 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2019 ffmpeg command line tool. με αυτο κανεις οτι θες . Ολα τα προγραμματα αυτο χρησιμοποιούν για να βαζουν subtitles embed. Τώρα αν θες να κατεβαζεις υπότιτλους δοκιμασε το https://xrealtv.com/oweb.html κανει οτι θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 14, 2019 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2019 συγγνώμη δεν άντεξα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts