xdoc Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2010 Φίλος μου εδωσε σε εναν εξωτερικό σκληρό να δω μια ταινία στον φάκελλο της οποίας υπάρχουν 2 αρχεία το ενα ειναι "ονομα ταινίας".mkv και το άλλο "ονομα ταινίας".srt Συνδέω τον εξωτερικό στην τηλεόραση η τον υπολογιστή και μπορώ να δώ την ταινία. Επειδή όμως η ανάλυση της ταινίας ειναι 1280χ536 μου εμφανίζει στην τηλεόραση (1920χ1080) πάνω και κάτω μαύρες ταινίες, αυτό που θέλω και ρωτάω εάν γίνεται ειναια) μπορώ να κάνω resize την ταινία σε άλλη ανάλυση για να μην έχω τις μαύρες ταινίες και με ποιό πρόγραμμα??β) απο που θα βρώ το bitrate του mkv ώστε να το διατηρήσω και στη νέα ανάλυση (χρησιμποποιώ το mpc)??γ) Θα υπάρξει πρόβλημα συγχρονισμού μετα με το αρχείο srt?? Περιμένω τα φώτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Γενικά ομιλώντας, αν κάνεις resize ή θα χάσεις εικόνα, λόγω zoom, ή θα αλλοιώσεις την εικόνα λόγω τραβήγματος του 16:6,7 σε 16:9.Ειδικά ομιλώντας, είναι παράνομο να βλέπεις κατεβασμένες ταινίες. Όταν την νοικιάσεις και στα ξαναδείχνει, βλέπουμε τι κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Γενικά ομιλώντας, αν κάνεις resize ή θα χάσεις εικόνα, λόγω zoom, ή θα αλλοιώσεις την εικόνα λόγω τραβήγματος του 16:6,7 σε 16:9.Ειδικά ομιλώντας, είναι παράνομο να βλέπεις κατεβασμένες ταινίες. Όταν την νοικιάσεις και στα ξαναδείχνει, βλέπουμε τι κάνεις.Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά τι σε κάνει να υποθέτεις οτι κατεβάζω παράνομα ταινίες??δεν ασχολούμαι με αύτό το σπόρ απλώς κάποιος συνάδελφος συζητώντας για μιά ταινία προσφέρθηκε να μου την δώσει να την δώ και έτσι ξεκίνησε η ιστορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ypnovatis Αύγουστος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Δε γίνεται να μην έχεις αυτές τις γραμμές. Ειναι το λεγόμενο letterbox και προκύπτει από το διαφορετικό aspect ratio της ταινίας σε σχέση με την οθόνη. Η Full HD τηλεοράσεις είναι 16:9 ενώ τα κινηματογραφικά είναι 21:9 αν δεν τα χω μπερδέψει.Όλες οι ξένες σειρές από Bluray θα σου παίζουν χωρίς letterbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 2, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Απλά όσες ταινίες έχω νοικιάσει από video club δεν είχαν αρχεία mkv και srt. Βέβαια έχω καιρό να νοικιάσω. Παίζει να έχω μείνει πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Όσες και να νοικιάσεις δε θα βρεις αυτούς τους τύπους αρχείων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.