Jump to content

Crucial C300 SSDs - Μετρήσεις και Εντυπώσεις

BStath

Recommended Posts

Τους πήρατε μέσω γνωστού σε UK ή σας έστειλε κατευθείαν; Γιατί και γω παρήγγειλα έναν και ενώ μου έχουν έρθει τα σχετικά emails για dispatch κλπ, εξακολουθεί να λέει ότι έχουν δικαίωμα να ακυρώσουν κλπ

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Την προσφορά την είχε ποστάρει ο Ζάχος στο σχετικό θέμα, αλλά έληξε πλέον (ήταν μέχρι να τελειώσουν τα κομμάτια) οπότε και βγήκε και από το θέμα.

Έβγαλε promo η Crucial για SSD αλλά είναι μόνο για UK. Οπότε όσοι είστε εκεί τρέξτε:

Crucial Solid-State Drive Refurbished Promotion

Τα drives είναι refurbished και έχουν 30 μέρες εγγύηση. Με τέτοιες τιμές βέβαια who cares...

Βασικά είχανε ένα τσουβάλι refurbished C300 (64Gb, 128Gb & 256Gb) σε τιμές 72 σεντς ανά Gb. Στο τσαφ πρόλαβα έναν 256άρη, όταν είδα το ποστ είχανε εξαφανιστεί ήδη οι 64/128.

Απλά λέγανε "offer is for UK only" και ενώ σε άφηνε να επιλέξεις άλλη χώρα στο dispatch, ήταν γεμάτο προειδοποιήσεις ότι η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να σου ακυρώσει το order. Προφανώς δεν είχαν αρκετές παραγγελίες από UK και στείλανε και εκτός. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να μου έρθει.

Μια χαρούλα είναι ο SSD και 256άρης στην τιμή 128άρη.

Α-μπε-μπα-μπλομ (διαλέγοντας ποιον από τους 2 Samsung 470 να διώξω :D)

attachment.php?attachmentid=45805&stc=1&d=1315258361

post-129-1416075459,8212_thumb.jpg

Αν

1) Η Crucial είχε μεγαλύτερο στοκ, και

2) Δεν σε τρομάζανε με αυτό το "UK only"

τότε η προσφορά αυτή θα την θεωρούσα εφάμιλλη με εκείνη της Novatech με τους Samsung SLC των 100 ευρώ.

Κάτσε ρε φίλε, αμέσως να δώσεις τον Σαμσουνγκ, γέμισε τον C300, βάλε λειτουργικό και δουλεψέ τον λίγο και μετα διώχνεις οτι περισσεύει.

edit: Κανένα reviewδακι θα δούμε για τον c300 ?

Edit2: Ti firmware φορά ?

[MENTION=4796]tifozif1[/MENTION] Ξέρω τι κάνει ο C300, είναι στην αγορά πάνω από 1 χρόνο. Και γι'αυτό το λόγο δεν σκοπεύω να τον κάνω review.

Λειτουργικό θα φάει με τη μία, μιας και έρχεται με 30 μέρες εγγύηση, γιατί μετακομίζω και δεν θέλω να ανακαλύψω πρόβλημα μετά από κανα μήνα που θα βρω χρόνο να παίξω πάλι.

Firmware θα δω το απόγευμα, είμαι στο laptop της δουλειάς τώρα.

Μια χαρούλα είναι ο SSD και 256άρης στην τιμή 128άρη.

Α-μπε-μπα-μπλομ (διαλέγοντας ποιον από τους 2 Samsung 470 να διώξω )

Ποιό firmware έχει; Διάβασα πρόσφατα ότι έβγαλε η Crucial καινούρια firmwares και έδωσε 10-25% πάνω στους δίσκους της.

Οι δίσκοι έρχονται με το 0006 ενώ το τελευταίο είναι το 0007. Το firmware στο οποίο αναφέρεσαι είναι για τους M4.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.