Jump to content

Crucial C300 SSDs - Μετρήσεις και Εντυπώσεις

BStath

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

C300 64gb ICH10R (Giagabyte P55A UD6)

με το 006firm

attachment.php?attachmentid=42557&stc=1&d=1293981351

Τώρα σχετικά με το προβλήματα που αναφέρθηκαν στο forum της crucial για το 006

*τον ssd το χρησημοποοίησα μόνο με το 006

*ο δίσκος με ενεργοποιημένα όλα τα c states είναι -10mb σε όλα τα read αλλά βρήκα λύση!

*Υπήρχαν κάποια "παγωματάκια" στην αρχή δεν θυμάμαι πως λύθηκαν ίσως με τον ίδιο τρόπο που ακολουθεί.

Κλείνοντας όλα τα powersaving ή αφήνοντας μόνο το c1e ο δίσκος έπαιξε στις εικονιζόμενες ταχύτητες και νομίζω σταμάτησαν και τα παγωματάκια αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό :hmm:

post-1666-1416074872,8316_thumb.jpg

εγώ να πώ αντίο στον c300 ;

χθες το βράδυ είχα αφήσει ανοιχτό το pc να κατεβάζει.σήμερα το πρωί με το που ανοίγω την οθόνη βλέπω να είμαι σε dos με μύνημα ότι δεν βρίσκει το boot file για να μπώ στα windows

τον δίσκο τον βλέπω από bios,τον αναγνωρίζει ο marvell controller αλλά αν επιλέξω από bios να τον τρέξω σε achi έχω freeze στην οθόνη που λέει windows is now loading - 1 στις 10 φορές παίζει σε achi να μπει windows

αν επιλέξω να τον τρέξω σε IDE ανοίγω windows απλά δεν μπορώ να τον κάνω initialize

εδώ και ένα screenshot

Untitled-1.jpg

από device manager επίσης τον βλέπει κανονικά

δοκίμασα gparted και ενώ τον αναγνωρίζει με το που πάω να τον κάνω allocate κρασάρει

δεν έχει γίνει firmware update σε 006

έχετε να προτείνετε κάτι πριν τον στείλω RMA ;

το πρώτο που έκανα ήταν αυτό,εξακολουθεί να μη δουλεύει ενώ τον βλέπει κανονικά στο POST ότι ειναι συνδεμένος στον ICH10R

έστειλα RMA request και περιμένω απάντηση

@ θα σκεφτώ να ξαναπάρω τον ίδιο γιατί μέσα σε 7 μέρες βγήκε off :hm:

Αν μπορεις δοκιμασε τον κ σε αλλο pc.

Οσο για το δευτερο , αν τελικα σου εκατσε κακο κομματι , τοτε οι πιθανοτητες να σου ξανατυχει ειναι απειροελαχιστες (εκτος αν εισαι τραγος).

λοιπόν ο δίσκος καπουτ

τον δοκίμασα σε 2 pc στη δουελιά αλλά τίποτα

εδώ Memory upgrades from Crucial.com - Returning an Item γράφει πώς μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα αν η αγορά έγινε πριν από 45 μέρες.στη δική μου περίπτωση η αγορά έγινε στις 17/12/2010 οπότε και καλύπτομαι

διάβσα ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η crucial θα βγάλει τον C400 οπότε θα μιλήσω με overclockers.co.uk να μου κάνουν refund και να κρατήσουν τα χρήματα ώστε όταν με το καλό φέρουν τον C400 να τον αγοράσω και να πληρώσω τυχόν διαφορά

ποιά η αντιμετώπιση του καταστήματος σε παρόμοιες περιπτώσεις ; είναι διαθετημένοι να κάνουν αλλαγές και επιστροφή χρημάτων ;

ερώτηση :

ποιός ο γρηγορότερος και πιο σίγουρος τρόπος να στείλω δέμα στο overclockers.co.uk ;

είπαν ότι θα μπορούν να κάνουν RMA ή να μου κάνουν refund - φυσικά διάλεξα το δεύτερο

η αποστολή πώς θα γίνει εγώ την κάνω ή αυτοί δίνουν εντολή σε κάποια courier να παραλάβει το δέμα από εμένα ;

πρωτάρης μη βαράτε :p

Μια ερώτηση για τον δίσκο.

Εχει διαφορά σε επιδόσεις αν μπει σε sata2 ή sata3 controller?

Αξίζει δηλαδή να βαλω εναν sata3 (Pci-x) στη μητρική μου και εκεί πάνω τον δίσκο?

Αν ο δίσκος έχει πάνω από 300MB/sec sequential τότε μόνο με sata3 controller μπορεί να τα πιάσει.

• 4 weeks later...

c300 128gb με u3s6 sata 3 controller

δεν έχω κάνει upgrade το firmware όποτε δεν ξέρω πιο έχει που μπορώ να το δω?

20110203201727capture.jpg

• 6 months later...

και σε μένα ήρθε αλλά θα τον εγκαταστήσω αργότερα μιας και είμαι στο μέσον ενός review τώρα. Από τις πιο καλές αγορές που έχω κάνει :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.