Jump to content

ΝΕΟΣ υπολογιστής δεν ξεκινάει...

geolast

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας.

Θα σκάσω. Αγόρασα τα κομμάτια για τον καινούριο μου υπολογιστή. Αυτά είναι τα εξής:

CPU: Phenom II X4 955

MB: MSI 870A-G54

RAM: Kingston 4GB RAMx2

HD: HD Samsung Spinpoint F3 1TB

DVD-R: LG DVD+-RW και

GPU: Twintech gtx 460 768MB

και το τροφοδοτικό το οποίο χρησιμοποιώ είναι το HEROICHI 550W GREEN 80PLUS.

Λοιπόν να τι συμβαίνει: Τα συνέδεσα όλα κανονικότατα στο κουτί. Αλλά όταν ανοίγω το μηχάνημα δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικά, το λαμπάκι πάνω στη μητρική ανάβει που σημαίνει ότι ρεύμα έχουμε και υποθέτω ότι δουλεύει και η μητρική.

Επίσης άλλαξα θέσεις στη μνήμη, έβαλα μόνο το ένα dimm και τα ίδια. Δοκίμασα τα πάντα. Έβαλα άλλη κάρτα γραφικών μήπως έχει αυτή πρόβλημα. Αποτέλεσμα τίποτα. Και δεν ξέρω και τι να κάνω πλέον. Πολύ φοβάμαι ότι είναι είτε πρόβλημα μητρικής είτε CPU. Τα δύο αυτά κομμάτια τα πήρα από pc1. Υπάρχει κάποιος τρόπος λέτε να βεβαιωθω τι φταίει; Προτείνετε κάτι. Αν βγάλω και ξαναβάλω τη cpu δε θα χαλάσει η θερμοαγωγιμη παστα που έχει και θα πρέπει να την αντικαταστήσω;

Τα πάω καλά στα θεωρητικά των υπολογιστών αλλά στα πρακτικά πάντα κάπου σκοντάφτω.

Επίσης κάτι που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Παρατήρησα ότι το power button δεν κλείνει το pc όταν το κρατάω πατημένο. Έπρεπε να το κλείσω από το κουμπί του τροφοδοτικού.

HELP δελαμπιτες!!!

Μη μου λες τετοια... Ενα σαββατοκυριακο μας μενει. Αν ειναι να τα τρωω προσπαθωντας να φτιαξω το πισι γ@μ... τα.

Δεν κάνει κάποιο(-α) μπιπ; τουλάχιστον με το manual να έβρισκες τι φταίει;

Μμμ οχι δεν κανει μπιπ αλλά μάλλον ανακάλυψα τι φταίει και θα το διορθώσω το πρωί γιατί δεν είμαι σπίτι τώρα. Πιθανότατα έχω συνδέσει μόνο το 24pin connector και όχι τον 8pin. Ξέρω. ΕΛΕΟΣ.

αν δεν είναι το 8pin άλλαξε και θέση της μνήμες ,δηλ αν είναι στης μπλε βαλτές στης μαύρες

post-10409-1416074550,4596_thumb.jpg

Ναι παιδιά. Όλα ΟΚ!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Τελικά το 8Pin ήταν. Βασικά 4 Pins έχω συνδέσει μόνο και όλα οκ λειτουργούν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.