geolast Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2010 Γειά σας.Θα σκάσω. Αγόρασα τα κομμάτια για τον καινούριο μου υπολογιστή. Αυτά είναι τα εξής:CPU: Phenom II X4 955MB: MSI 870A-G54RAM: Kingston 4GB RAMx2HD: HD Samsung Spinpoint F3 1TBDVD-R: LG DVD+-RW και GPU: Twintech gtx 460 768MBκαι το τροφοδοτικό το οποίο χρησιμοποιώ είναι το HEROICHI 550W GREEN 80PLUS.Λοιπόν να τι συμβαίνει: Τα συνέδεσα όλα κανονικότατα στο κουτί. Αλλά όταν ανοίγω το μηχάνημα δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικά, το λαμπάκι πάνω στη μητρική ανάβει που σημαίνει ότι ρεύμα έχουμε και υποθέτω ότι δουλεύει και η μητρική.Επίσης άλλαξα θέσεις στη μνήμη, έβαλα μόνο το ένα dimm και τα ίδια. Δοκίμασα τα πάντα. Έβαλα άλλη κάρτα γραφικών μήπως έχει αυτή πρόβλημα. Αποτέλεσμα τίποτα. Και δεν ξέρω και τι να κάνω πλέον. Πολύ φοβάμαι ότι είναι είτε πρόβλημα μητρικής είτε CPU. Τα δύο αυτά κομμάτια τα πήρα από pc1. Υπάρχει κάποιος τρόπος λέτε να βεβαιωθω τι φταίει; Προτείνετε κάτι. Αν βγάλω και ξαναβάλω τη cpu δε θα χαλάσει η θερμοαγωγιμη παστα που έχει και θα πρέπει να την αντικαταστήσω;Τα πάω καλά στα θεωρητικά των υπολογιστών αλλά στα πρακτικά πάντα κάπου σκοντάφτω.Επίσης κάτι που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Παρατήρησα ότι το power button δεν κλείνει το pc όταν το κρατάω πατημένο. Έπρεπε να το κλείσω από το κουμπί του τροφοδοτικού. HELP δελαμπιτες!!!
Monarch Ιούλιος 30, 2010 #2 Ιούλιος 30, 2010 κατι τετοια κολπα μου κανε και μενα τα αλλαξα ολο 3-4 φορες και μετα ξυπνησε!
geolast Ιούλιος 30, 2010 Author #3 Ιούλιος 30, 2010 Μη μου λες τετοια... Ενα σαββατοκυριακο μας μενει. Αν ειναι να τα τρωω προσπαθωντας να φτιαξω το πισι γ@μ... τα.
TopCLR Ιούλιος 30, 2010 #4 Ιούλιος 30, 2010 Δεν κάνει κάποιο(-α) μπιπ; τουλάχιστον με το manual να έβρισκες τι φταίει;
geolast Ιούλιος 30, 2010 Author #5 Ιούλιος 30, 2010 Μμμ οχι δεν κανει μπιπ αλλά μάλλον ανακάλυψα τι φταίει και θα το διορθώσω το πρωί γιατί δεν είμαι σπίτι τώρα. Πιθανότατα έχω συνδέσει μόνο το 24pin connector και όχι τον 8pin. Ξέρω. ΕΛΕΟΣ.
ciba Ιούλιος 30, 2010 #6 Ιούλιος 30, 2010 αν δεν είναι το 8pin άλλαξε και θέση της μνήμες ,δηλ αν είναι στης μπλε βαλτές στης μαύρες
geolast Ιούλιος 31, 2010 Author #8 Ιούλιος 31, 2010 Ναι παιδιά. Όλα ΟΚ!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Τελικά το 8Pin ήταν. Βασικά 4 Pins έχω συνδέσει μόνο και όλα οκ λειτουργούν!
geolast Αύγουστος 1, 2010 Author #10 Αύγουστος 1, 2010 thanx να είσαι καλά και εσύ και όλοι όσοι με βοήθησαν!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.