vgiozo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2004 Λέω να ενισχύσω τη ψύξη του northbridge με μιά καλή ψύκτρα του εμπορίου και θα ήθελα τη γνώμη σας...Έχω καταλήξει στις εξής δύο:Swiftech MCX159aMicrocool Northpole(στην ίδια ακριβώς τιμή ~ 50 ευρώ)Πρόσφατα έβγαλε και η Thermalright ψύκτρα για chipset, αλλά δεν περιμένω να έρθει Ελλάδα σύντομα γι αυτό την αφήνω στην άκρη προς το παρόν......(δοκιμή της νέας αυτής ψύκτρας)... http://www.systemcooling.com/thermalright_nb1-01.htmlΟμολογώ ότι κλίνω προς την swiftech, αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας και τις εμπειρίες αυτών που τις έχουν δοκιμάσει,ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Υπάρχουν και ψυκτράκια της Vantec , καθώς και μερικά της Arctic Cooling.Μπορείς να πάρεις τηλ. στο Hac Shop ή στην Checkmate αν σου αρέσουνε τα ThermalRight.Κάποιος από τους δύο θα στα φέρει.Το Swiftech είναι αρκετά καλό.Το άλλο δεν το έχω ακούσει καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Swiftech και απο μενα.Το thermatake ειναι περισσοτερο κουβερτα παρα ψυκτρα κατα την γνωμη , και μαλιστα κουβερτα που κανει και θορυβο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmax Φεβρουάριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 δεν εχω δοκιμασει καμια αλλα μαλλον Northpolehttp://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1311http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1312 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Swiftech και απο μενα.Το thermatake ειναι περισσοτερο κουβερτα παρα ψυκτρα κατα την γνωμη , και μαλιστα κουβερτα που κανει και θορυβο..... Οπ λαθος μου καταλαβα thermaltake αντι gia thermaright.....το οποιο φαινεται αρκετα καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 26, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας...Αυτά τα δύο που ανέφερα τα έχει ήδη φέρει το Hacshop, οπότε μπορώ να τα αγοράσω άμεσα...Από δοκιμές στο δίκτυο έχω σχηματίσει την άποψη ότι η ψύκτρα της swiftech έχει καλύτερη, έστω και οριακά, απόδοση αθόρυβο ανεμιστηράκι και άριστη κατακευή, ενώ στα πλεονεκτήματα της Microcool συγκαταλέγονται η πιο όμορφη εμφάνιση, το μικρότερο βάρος, οι πιο περιορισμένες, κυρίως ως προς το ύψος, διαστάσεις και τα ψυκτράκια για τα mosfet, ενώ μειονέκτημα θεωρείται το ελαφρώς θορυβώδες ανεμιστηράκι...Στη δοκιμή του systemcooling το νέο chipset cooler της Thermalright έχει καλύτερη ελάχιστα καλύτερη απόδοση από εκείνο της Microcool, αλλά είναι αλουμινένιο και έχει περίεργη κατασκευή...μοιάζει πολύ στις ψύκτρες της εταιρείας για επεξεργαστές.Δεν νομίζω να παραγγείλω το συγκεκριμένο από το hacshop, καθώς άλλες φορές που είχα ζητήσει κάτι με γράψανε και το φέρανε αρκετά αργότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 26, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Αν καταθέσω τα χρήματα αύριο το πρωί θα μου το φέρει η υπηρεσία κούριερ (interattica) το Σάββατο ή όχι;;Αν δεν κάνω λάθος στις μεγάλες πόλεις παραδίδονται γράμματα κ.α και το Σάββατο...λογικά αφού αποστέλλονται και με κούριερ θα πρέπει να έρχονται...Πάρε αύριο να ρωτήσεις, θα μου πείτε, αλλά λέω μήπως έχει παραγγείλει κανείς άλλος Παρασκευή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 26, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Έχω την εντύπωση πως ο Courier μπορεί να στο φέρει Σάββατο, αλλά με μεγαλύτερο κόστος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 26, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Θα ερθει σαββατο αλλα παρε ενα τηλεφωνο πρωτα να βεβαιωσεις οτι θα κανουν αποστολη με παραδωση σαββατο που σημειωτεων εχει μεγαλυτερη επιβαρυνση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 26, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Θέλω κι εγώ να πάρω ψύκτρα για το 875Ρ μου.1) Το Swiftech λέει στο HAC οτι είναι για πλατφόρμα AMD. Για το δικό μου κάνει;2) Κάτι φθηνότερο από το Swiftech;3)Το Northbridge σε κανονική λειτουργεία είναι στους 65βαθμούς. ’μα αλλάξω την ψύκτρα την Swiftech και βάλω και Artic Silver 5, πόση περίπου διαφορά θα δώ; Η mainboard μου είναι η MSI 875PNeo-LSR με την Default ψύκτρα της MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Βρήκα οτι υπάρχει η MCX159-Ρ για Intel αλλά πότε θα τη φέρουν είναι το θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.