Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

1 hour ago, Rusty_Cookie said:

Πάντως για μέντιουμ 10αρι πάω για το Τ62 μέσω kv13, καλά κάνω?

Δεν ξέρω τι παίζει σε αυτό το patch (είχα να μπω σίγουρα κανά 6μηνο) αλλά δεν είναι το ενδεδειγμένο μονοπάτι. Το Τ-43 θα σε ζορίσει αρκετά και το Τ-44 δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τα άλλα 8αρια. Αν σε αυτά προσθέσεις ότι δεν έχει medium crew, βρώμα η δουλειά στο grinding.

Βέβαια και εγώ το ίδιο μονοπάτι είχα ακολουθήσει γιατί έπαιζα προ εποχής νερφαρίσματος KV-1S (Τ6) που θέριζε και για ποικιλία αποφάσισα να γίνω mediumας. Πλέον είμαι με το απίθανο T-54 και φοράω το gun που ξεκλειδώνει το Object 140 (όπου θεωρούνταν ανώτερο από το Τ-62 τότε). Κάτι είχα διαβάσει, τότε, ότι με το HD patch το T-62 θα έπαιρνε τα πάνω του λόγω HD hitzones. Τι ισχύει τώρα;

ΥΓ. Μπορώ να μπω στην clan σας;

1 minute ago, denz said:

Δεν ξέρω τι παίζει σε αυτό το patch (είχα να μπω σίγουρα κανά 6μηνο) αλλά δεν είναι το ενδεδειγμένο μονοπάτι. Το Τ-43 θα σε ζορίσει αρκετά και το Τ-44 δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τα άλλα 8αρια. Αν σε αυτά προσθέσεις ότι δεν έχει medium crew, βρώμα η δουλειά στο grinding.

Βέβαια και εγώ το ίδιο μονοπάτι είχα ακολουθήσει γιατί έπαιζα προ εποχής νερφαρίσματος KV-1S (Τ6) που θέριζε και για ποικιλία αποφάσισα να γίνω mediumας. Πλέον είμαι με το απίθανο T-54 και φοράω το gun που ξεκλειδώνει το Object 140 (όπου θεωρούνταν ανώτερο από το Τ-62 τότε). Κάτι είχα διαβάσει, τότε, ότι με το HD patch το T-62 θα έπαιρνε τα πάνω του λόγω HD hitzones. Τι ισχύει τώρα;

ΥΓ. Μπορώ να μπω στην clan σας;

Το τ44 είναι καρκίνος γιατί απλά το παίζαμε σαν κανονικό medium.Έχω δει άτομο να κάνει παπάδες κι αυτό γιατί έπαιζε έξυπνα.3 γραμμή,φλανκάριζε μόνο σε καλές ευκαιρίες και γενικά έπαιζε από απόσταση.Δεν είναι κι ότι καλύτερο,εγώ πέρσα στο τ54 με 60000 φρι χπ αλλιώς θα πυροβολούσα τον εαυτό μου

Νομίζω πως το 140 εξακολουθεί να είναι καλύτερο από το Τ-62. 
Το μόνο κακό με το πυροβόλο που ξεκλειδώνει το 140 είναι το 201 pen. Αναγκαστικά θα παίζεις και με μερικές χρυσές, ε;
@raziel: καλά, εδώ ακόμα και tier10 meds είναι δεύτερης και τρίτης γραμμής. Βλέπε το M48A1 ή το E50M.

ΥΓ. Εχθές εγκατέλειψα την clan που ήμουν αλλά λέω να σας αγνοήσω λίγο ακόμη...

Έγινε επεξεργασία από cna

1 minute ago, cna said:

Είναι καλύτερο στο χειρισμό και το νιώθεις,από την άλλη το τ62 αντέχει πιο πολύ ξύλο.Τα έχω και τα 2 και μπορώ να πω πως αξίζουν και τα 2

32 minutes ago, cna said:

Το μόνο κακό με το πυροβόλο που ξεκλειδώνει το 140 είναι το 201 pen. Αναγκαστικά θα παίζεις και με μερικές χρυσές, ε;
@raziel: καλά, εδώ ακόμα και tier10 meds είναι δεύτερης και τρίτης γραμμής. Βλέπε το M48A1 ή το E50M.

Με το Ε50Μ εγώ είμαι κακό αγόρι και πάω και πρώτη,γενικά παίζω επιθετικά.Ποιός μίλησε για CW?Να μας πεί αμέσως τι ήπιε να πάμε να πάρουμε κι εμείς.Είναι καλό stuff :hehe:

• Like 1

3 hours ago, Rusty_Cookie said:

Mαμάει το νέο Interface.

Τι παίζει?Έχουμε την 9.15 σήμερα?
cna τελικά χθες την έβγαλα την αποστολή και πήρα και ρέστα με το isu152,4800 dmg και καπάκι στο επόμενο παιχνίδι έβγαλα και την άλλη που ζητάει 5 συνεχόμενα penetrations,παιχνιδάκι για το Ε25 ;)

Έγινε επεξεργασία από raziel