Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

6.000 είναι στο STUG, 8.000 στο Τ28, 10.000 στο Τ-54 και 12.000 στο Object. Για να ξέρεις τί σε περιμένει... :)

@raziel Ευχαριστώ για link! :)

Άλλo που θυμήθηκα. Πέτυχα τον Quickybaby ως αντίπαλο με το Conqueror. Εντάξει, ήταν τυχερός που ήμουν σε χάλια ομάδα γιατί έτσι όπως έπαιζε σε ανοιχτό πεδίο ήμουν ο μόνος που του έκοψα 700dmg με το M53. Ένας να του έκοβε ερπύστρια τον είχα στείλει...

Επίσης το Μ46 Patton KR sucks big time. To Type59 το έχει για πλάκα (μα καλά, από χαρτί είναι ο πύργος;).

Έγινε επεξεργασία από cna
  • Like 2

1 hour ago, cna said:

6.000 είναι στο STUG, 8.000 στο Τ28, 10.000 στο Τ-54 και 12.000 στο Object. Για να ξέρεις τί σε περιμένει... :)

@raziel Ευχαριστώ για link! :)

Άλλo που θυμήθηκα. Πέτυχα τον Quickybaby ως αντίπαλο με το Conqueror. Εντάξει, ήταν τυχερός που ήμουν σε χάλια ομάδα γιατί έτσι όπως έπαιζε σε ανοιχτό πεδίο ήμουν ο μόνος που του έκοψα 700dmg με το M53. Ένας να του έκοβε ερπύστρια τον είχα στείλει...

Επίσης το Μ46 Patton KR sucks big time. To Type59 το έχει για πλάκα (μα καλά, από χαρτί είναι ο πύργος;).

Μια χαρά είναι το KR,ο πύργος είναι κλασσικός patton,κάνει μερικά dings,εντάξει σχετικά με το type  ανάλογα τον παίκτη και το τερέν,αν παίζει πύργο το type δεν έχει ελπίδα to paton,σε ανοιχτό έχω θάψει αρκετά type,είναι άρμα λόφου το KR,κατεβάζει κανόνι.Κι ο quick baby σε random δεν είναι και κανένας τρελλός παικταράς,αν πέσει κι αυτός σε χάλια ομάδα δεν θα βρίσκει ο παπάς να θάψει

Μωρέ σε λόφο έπαιζε το KR, απλώς πήγα κοντά, hull down στο μεγαλύτερο διάστημα και του έκανα τον πύργο σουρωτήρι χωρίς χρυσές.

Όσο για τον Quicky τον είχα για καλύτερο, δεν περίμενα να παίζει χύμα ενώ έχει απέναντι arty για χέρια μου...

• Like 1

Εγώ πάντως σε αρκετά βίντεο που τον είδα είναι αρκετά προσεκτικός και προσέχει και το τι γίνεται γύρω του αλλά τον έχω δει σε βίντεο που οι διπλανοί-κοντινοί του στηρίζουν σωστά.Δεν έτυχε ποτέ να "σηκώσει" βίντεο με yolo τομάτες και να ψοφάνε στο πρώτο λεπτό.Έτσι βγάζω κι εγώ και ο καθένας μας σε κάθε παιχνίδι 5000 win8.

Χθες για παράδειγμα ανεβήκαμε στο λόφο στο κάστρο εγώ με το KR και 2 FV204 πλατούν και αργότερα κάτι 6αράκια μας,ίσες δυνάμεις αλλά στηθήκαμε πιο σωστά κι έβγαλα 5500 win8.
Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι όλα τα meds πήγαν μαζί με τα βαρειά με αποτέλεσμα στο ανοιχτό flank να είμαστε 2 meds 8άρια,2 βολές πρόλαβα να περάσω πριν με καθαρίσουν σαν πράσσο.
Αν δεν αρχίσουν να νιώθουν μερικοί πως το παιχνίδι είναι ομαδικό θα διαιωνίζεται αυτό το κακό και σπάνια θα βλέπουμε καλές μάχες.Εγώ προτιμώ να έχω καλή μάχη και αμφίρροπη παρά μια εύκολη νίκη με 4500 damage.
Τα ξημερώματα σήμερα στην Fiery Salient ξεκινάμε και τρέχουμε προς το κέντρο εγώ με το Τ50 κι ένα Leopard1,με το που φτάνουμε εγώ κάθησα χαμηλά γιατί ήδη είχαν φτάσει τα γερμανικά μπουλντόγκ τους πριν από μας και μας είχαν σκανάρει.Αυτός ο παπάρας βγαίνει λίγο πάνω,του τρώνε ερπύστρια και το αρτι καπάκι μονόχιτο μιας και είχε λοκάρει εκεί.
Να σημειωθεί ότι ήταν πράσινος.Το μόνο που έγραψε ήταν : Arti report. Απλά έλεος,απορώ πως καταφέρνουν μερικά τέτοια νούμερα και ανεβάζουν win8.To Πιο πιθανό είναι με πλατούν γιατί έχω δει αρκετούς τέτοιους ή μπλε να ψοφάνε τελείως γελοία και μετά να γράφουν τα γνωστά,noob team,report και τα κλασσικά.

Ειδικά οταν παίζουν lights,τρέχουν σαν μαλάκες και με το που θα πιάσουν πουρνάρι αρχίζουν και πυροβολούν.Η άλλη εξήγηση που δίνω είναι να παίζουν 2 άτομα(αδέρφια,πατέρας γιος) το λογαριασμό.Έχω κάνει κι εγώ άκυρα αλλά πιο πολύ γιατί έψαχνα να βρω τα συμμαχικά batchat κι αυτά ήταν ήδη από την άλλη πλευρά :p

• Like 1

11 hours ago, cna said:

Μωρέ σε λόφο έπαιζε το KR, απλώς πήγα κοντά, hull down στο μεγαλύτερο διάστημα και του έκανα τον πύργο σουρωτήρι χωρίς χρυσές.

Όσο για τον Quicky τον είχα για καλύτερο, δεν περίμενα να παίζει χύμα ενώ έχει απέναντι arty για χέρια μου...

Λογικό είναι να τον σκίσεις,δεν αντέχει και πολλά πολλά.Που να δεις το mutz,πέφτει κουκουνάρι πάνω του και ψοφάει ο commander :hehe:.
Αλλά το ρημάδι είναι πολύ ευέλικτο με καλό pen & aim.Από σκληρά med premiums μόνο το Type59, όλα τα άλλα χάρτινα.Το superφυστίκι δεν το μετράω γιατί μόνο med δεν το λες.
Αν τα έδιναν με limited mm να βλέπουν max 10aria θα τα έπαιζε κι η κουτσή Μαρία.Στα μισά ματς βλέπω 10άρια και μάλιστα έχουν και τρελλό dmg για να παρεις calliber.Νομίζω 5450.
http://prntscr.com/ar7jmp
Τα 4 σλοτς που θα πάρω μια χαρά+ άλλα 10 που έχω,να δω που θα βρω λεφτά ν'αγοράσω άρματα

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 1

15 minutes ago, astrolabos said:

Αύριο κλείνω 5 χρόνια στο WoT :D

Το μήνυμα σου ήρθε ingame;

Το έχει και στο πάνελ πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι αλλά και στην σελίδα.5th Anniversary λέγεται το event.
Θα έχει και εμβλήματα.Θα κερδίσουμε και το πρώτο βραβείο στο Πατρινό καρναβάλι του χρόνου :hehe:.
Από ίντερνετ πως είστε?Θα κάνουμε κανένα ομιλούμενο πλατούν κανένα φεγγάρι να ρίξουμε λίγο γέλιο?
Άστροκατ ετοιμάσου για σοκ,στο GW PANTHER P οι αναρτήσεις θέλουν 15000xp,ο κινητήρας 31 και το μεγάλο κανόνι 61.Πάει η πιστωτική :p

• Like 1

@raziel Είχα διαβάσει έναν ψιλοκαλό οδηγό για καλυτέρευση του WN8. Ένα σημείο που μου έκανε εντύπωση (και είχε δίκιο) ήταν ότι εάν υπάρχει lemming train το ακολουθείς γιατί έτσι και πετύχει τότε είναι εύκολο να καθαρίσεις τους άλλους. Τελευταία, πάντως, το lemming train rush (ή αλλιώς blitzkrieg) φαίνεται να πετυχαίνει πιο πολλές φορές από όσες αποτυγχάνει, ειδικά στα μεγάλα tier. 

@astrolabos Αν πιάστηκες με arty και με βάση τα όσα έχω δει τελευταία προτείνω να πας για M53/M55 (και να μείνεις εκεί γιατί το T92 είναι αλλήθωρο) ή στα γαλλικά. Η ευκινησία τους είναι μεγάλο πλεονέκτημα στην μάχη (το M53/M55 έχει 56km/h top speed). 

• Like 1

Από arty είχα ξεκινήσει τη γερμανική σειρά και έχω φτάσει στο G.W. Panther (tier 7) αλλά δε το πολυπαίζω. Αυτό που συμβαίνει με εμένα και τα arty τις τελευταίες μέρες, μέτα την αναβάθμιση για το πρωταπριλιάτικο event, είναι ότι με έχουν σκίσει τα arty σε σημείο να έχω αγοράσει σχεδόν για όλα τα οχήματά μου spall liner και να σκέφτομαι σοβαρά να βγάλω το venti από Mutz και IS-3 και να βάλω και εκεί spall liner.

Τσάμπα ξοδεύεσαι. Αυτό που σου φταίει και σε σκίζουν είναι το ποζάρισμα. Μην μένεις πολύ ώρα σε ανοικτό πεδίο και αν χρειαστεί να μείνεις μην κάθεσαι ακίνητος. Μπρος - πίσω συνεχώς, άσε που αν το κάνεις αυτό τότε θα έχεις και πιο πολλά bounce... Ειδικά στα paper meds είναι υποχρεωτικός ο μαραθώνιος...

Έγινε επεξεργασία από cna
  • Like 1

Just now, cna said:

@raziel Είχα διαβάσει έναν ψιλοκαλό οδηγό για καλυτέρευση του WN8. Ένα σημείο που μου έκανε εντύπωση (και είχε δίκιο) ήταν ότι εάν υπάρχει lemming train το ακολουθείς γιατί έτσι και πετύχει τότε είναι εύκολο να καθαρίσεις τους άλλους. Τελευταία, πάντως, το lemming train rush (ή αλλιώς blitzkrieg) φαίνεται να πετυχαίνει πιο πολλές φορές από όσες αποτυγχάνει, ειδικά στα μεγάλα tier. 

@astrolabos Αν πιάστηκες με arty και με βάση τα όσα έχω δει τελευταία προτείνω να πας για M53/M55 (και να μείνεις εκεί γιατί το T92 είναι αλλήθωρο) ή στα γαλλικά. Η ευκινησία τους είναι μεγάλο πλεονέκτημα στην μάχη (το M53/M55 έχει 56km/h top speed). 

Δεν διαφωνώ,το έχω δει κι εγώ ουκ ολίγες φορές αλλά δυστυχώς ο μαλάκας έχω μάθει να διαβάζω τα άρματα.Πχ λέω έχουμε πιο πολλά mediums οπότε θα παίξουμε στο ανοιχτό flank και θα περάσουμε αέρα να βγούμε πίσω από τα βαρειά,αμ δε.

Σίγουρα η δύναμη πυρός και ένα υποτυπώδες focus firing κάνει τη μεγάλη διαφορά αλλά αν αφήσεις πλευρά σε μεγάλο χάρτη να τη φυλάνε 2 νοματαίοι τότε περνάνε οι άλλοι με 5 άρματα και σε μεγάλο χάρτη που δεν έχουν ελπίδα επιστροφής τα βουβάλια είναι ήδη 2 στο cap.

Προχθές το έκανα με κι έφτασα να capάρω με το ΟΙ,κερδίζαμε 10-4 και κοντέψαμε να το χάσουμε γιατί από την άλλη ήταν 2 πενταράκια δικά μας και ένα τριπλό πλατούν από cromwells μπήκε στο cap μας,ευτυχώς που πρόλαβε και γύρισε ένα δικά μας cromwell κι έκανε 2 φορές reset και το πήραμε για 2 δευτερόλεπτα.

• Like 1

@astrolabos Επίσης τί νομίζεις θα κάνεις με το spall liner σε med? Μπορεί να μειωθεί κάπως το damage αλλά οι καλοί arty players θα κοιτάξουν να περάσει το βλήμα στον πύργο ή στην μηχανή και όχι να χτυπήσουν απλά κάπου γύρω σου (εκτός κι αν είσαι με λίγα hp πίσω από κτίριο).

• Like 1

10 minutes ago, astrolabos said:

Από arty είχα ξεκινήσει τη γερμανική σειρά και έχω φτάσει στο G.W. Panther (tier 7) αλλά δε το πολυπαίζω. Αυτό που συμβαίνει με εμένα και τα arty τις τελευταίες μέρες, μέτα την αναβάθμιση για το πρωταπριλιάτικο event, είναι ότι με έχουν σκίσει τα arty σε σημείο να έχω αγοράσει σχεδόν για όλα τα οχήματά μου spall liner και να σκέφτομαι σοβαρά να βγάλω το venti από Mutz και IS-3 και να βάλω και εκεί spall liner.

Spall liner μόνο στη σειρά panther,ειδικά στο Ε50-Μ μαζί με το σκιλλ είναι μεγάλη τρολλιά.Στα υπόλοιπα είναι πεταμένα λεφτά.Όπως σου είπε και ο cna είναι το στήσιμο.Είναι γνωστά τα σημεία που λοκάρουν τα άρτι.Δεν πας εκεί ή αν πρέπει να πας παίζεις όσο πιο καλυμένα γίνεται και υπολογίζεις πόσο χρόνο έχεις να παίξεις πριν αρχίσει πάλι η βροχή.
Το spall liner το έχω δει στα Ε50 & Ε50Μ να ραμάρουν και να κλείνουν σπίτια.Το δοκίμασα και στο δικό μου κι ένα Τ62Α μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα από το 500άρικο που του έκοψα με τη σέντρα

2 minutes ago, cna said:

Βασικά δεν έχω βάλει ποτέ spall liner. Από ένα σημείο και μετά γιατί έχω δει κάτι μωβούδια να φορτώνουν AP στο arty (και να πετυχαίνουν)...

Μόνο για ramming όπως λέω και παραπάνω,πουλάς τρέλλα με το κιλό,είνια που είναι το άρμα για ραμάρισμα,έτσι και του χώσεις κι αυτό αντίο ζωή,ειδικά αν έχεις χιλιόμετρα θα τον στείλεις στον επόμενο χάρτη

• Like 1

9 minutes ago, cna said:

Σε αυτό συμφωνώ αν και τα γερμανικά είναι snipers...

Έτσι όπως έχουν γίνει οι χάρτες άντε να βρεις φωλιά να κουρνιάσεις,χθες 2 φορές πήρα td και δεν τα ξανακούμπησα.Συνέχεια σε πόλεις μ'έβγαζε.

14 minutes ago, cna said:

Σε αυτό συμφωνώ αν και τα γερμανικά είναι snipers...

Έτσι όπως έχουν γίνει οι χάρτες άντε να βρεις φωλιά να κουρνιάσεις,χθες 2 φορές πήρα td και δεν τα ξανακούμπησα.Συνέχεια σε πόλεις μ'έβγαζε.
Αστρολάβε όπως σου έχω πει και πριν μέρες πρέπει να μάθεις τους χάρτες καλύτερα.Να διαβάζεις το minimap και να αρχίζεις να μαθαίνεις με ποιό κοπάδι ταιριάζει το άρμα σου και να πηγαίνεις ανάλογα.Δεν είναι κανόνας αλλά ένας μπούσουλας.Σε πάρα πολλούς χάρτες είναι γνωστά τα πεδία του πυροβολικού,που στήνονται,που λοκάρουν κι αν έχουν δύσκολες ή εύκολες βολές εκεί που θα επιλέξεις να πας