Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

20 minutes ago, honda22 said:

Cheaters. Έτσι παίζω και εγώ.

Έτσι και παίξεις άρτι και κοιτάς στις γνωστές θέσεις των αντιπάλων άρτι σε κάθε βολή βγάζει trace του βλήματος οπότε μπορείς να δεις που είναι.Είναι feature του παιχνιδιού

3 minutes ago, honda22 said:

Δεν μιλάω για αυτό. Μιλάω για το mod που σου δείχνει το loading time των αντιπάλων.

Κλάιν,έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα το μάθεις και χωρίς αυτό,δεν είναι κάτι άγνωστο ο χρόνος φορτώματος.Και στα specs του κάθε άρματος/κανονιού να πας τα γράφει

Έγινε επεξεργασία από raziel

31 minutes ago, cna said:

Έχουν απορίες τα παιδιά αφού...

Θα στρώσουν,τι να πω κι εγώ που τις πρώτες συμβουλές τις άκουσα μετά τις 19000 μάχες,σε όσες κλαν κι αν ήμουν όλοι χαρταετό πετούσαν.Μακάρι να είχα κάποιον να μου μάθαινε μερικά πράγματα νωρίτερα,τώρα για να γίνω μπλες θέλει αρκετό κόπο

• Like 1

Πιάσε τα βίντεο που ανεβάζει ο Quickybaby και ο Mr. Jingles. Θα μάθεις πολλά από αυτά αλλά και από την παρακολούθηση του forum. Το πρόβλημα που έχω εγώ, πάντως, λέγεται κούραση, η οποία βγαίνει στο παιχνίδι, και δεν είμαι τόσο γρήγορος όσο απαιτούν πολλά από τα άρματα... 

Έγινε επεξεργασία από cna
  • Like 1

7 minutes ago, cna said:

Πιάσε τα βίντεο που ανεβάζει ο Quickybaby και ο Mr. Jingles. Θα μάθεις πολλά από αυτά αλλά και από την παρακολούθηση του forum. Το πρόβλημα που έχω εγώ, πάντως, λέγεται κούραση, η οποία βγαίνει στο παιχνίδι, και δεν είμαι τόσο γρήγορος όσο απαιτούν πολλά από τα άρματα... 

Εγώ πέφτω και λόγο κούρασης αλλά κι επειδή μέχρι και τώρα ανέβαζα άρματα.Τώρα έχω εστιάσει να το κάψω καμιά βδομάδα με τα premium και μετά να πλακωθώ στα 10άρια games.
Ειδικά το 7άρι και το 8άρι τα τσέχικα  μ'έριξαν καμιά 25 μονάδες στο win8

Έγινε επεξεργασία από raziel

Μπα, πάρε κανένα cromwell για να ανεβάσεις στατιστικά. Για να ανεβάσεις με το Τ110Ε5 πρέπει να σου βγει ο πάτος... Εγώ πάλι πήρα το Μ53/55 για να δω τί λέει αλλά και για να δω μήπως βγάλω τις τελευταίες 2 αποστολές του arty. Είχα πάρει το Τ92 πριν το βάλουν στο παιχνίδι...

7 minutes ago, cna said:

Μπα, πάρε κανένα cromwell για να ανεβάσεις στατιστικά. Για να ανεβάσεις με το Τ110Ε5 πρέπει να σου βγει ο πάτος... Εγώ πάλι πήρα το Μ53/55 για να δω τί λέει αλλά και για να δω μήπως βγάλω τις τελευταίες 2 αποστολές του arty. Είχα πάρει το Τ92 πριν το βάλουν στο παιχνίδι...

Έχω το crom b και το ΟΙ για stat padders,λες να τα σαπίσω?

veoqs2.jpg

Α, να πω πως ήμουν και κράταγα ενα φλανκ ψιλομόνος μου, σπάσανε απ το απέναντι όλους και ήρθαν 4 άτομα στην βάση για cap. Μέχρι να φτασω και γω εκει μένανε 16 δεύτερα για να λήξει... έπρεπε να δείτε το chat...:hehe:

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie
  • Like 4

Επιτέλους,το Τ28 HTC βρίσκεται στο γκαράζ μου( δεν ξέρω για πόσο καιρό) και το χρήμα άρχισε να ρέει από τις πρώτες αποστολές του Τ55Α.

Μου έλειπε η τελευταία SPG και αφού έπαιξα κανένα στείρο 3ωρο το παράτησα.Μπήκα τα τη μιάμιση το βράδυ και μας βγάζει με 58% win.Το καλό ήταν πως τα βαρειά τους ήταν ντουμάτα πελτέ Λαγκαδά και έπαιρναν πόζες.Περιττό να σας πω πως ο θεός του RNG κοιμότανε και τους περνούσα κάτι βολές στο δόξα πατρί.Με τα 2/3 του κύκλου κλειστά και την άρπαζαν γιομάτη.

Το τι μου σούρνανε δεν λέγεται χαχαχαχαχαχαχα.Με τόσο καρκίνο που μου ρίξανε λέω να ξεκινήσω τις χημειοθεραπείες προληπτικά

• Like 4

Εντελώς πληροφοριακά προς αστρολάβο,στο GW panther έβαλα τη μπενζίνα τη φθηνή και ρίχνω αποκλειστικά τις δεύτερες χρυσές με το μεγαλύτερο damage και όντως κάνει δουλειά.Πλήρωμα στο 80% αλλά ετοιμάζω θυληκά για το επόμενο άρτι

• Like 1

10 minutes ago, astrolabos said:

Ασε ρε μλκ, ξεκινάει μάχη, είμαι με το IS3, μου σκάει μια ένα GW Panther και με κατεβάζει μονόχιτο 1500 hp dmg ****** το ******** που τον ********** τον *********

Ποιος ήταν να του στείλω ευχαριστήριο; Βρε δεν έχουμε πει ότι όταν έχει artillery κρύβεσαι; Χθες κόντεψα να στείλω αδιάβαστα ένα Τ10 κι ένα conqueror με το Μ53/55 γιατί οι λαλάκες ήταν στο ύπαιθρο κι αποφάσισαν να κάνουν επιτόπου μεταβολή σε πολύ μαλακό έδαφος (5 δεύτερα τουλάχιστον η διαδικασία σε τέτοια άρματα). Ε, στον έναν έκοψα 1.700 και στον άλλον 1.600 καθώς έφαγαν το HE του stock πυροβόλου στον κώλο. Εάν είχα το επόμενο πυροβόλο θα τους είχα καθαρίσει και τους 2 με την μία... Ξέχασα μόνο να ευχαριστήσω το Conqueror γιατί η συγκεκριμένη μάχη μου επέτρεψε να βγάλω την 13η αποστολή στα SPG καθώς κατάφερα να κάνω ζημιά πάνω από 20% του συνολικού αριθμού των HP που είχε η ομάδα του (τους καθαρίσαμε όλους ενώ το δικό μου dmg άγγιξε τις 4.000). Η συμβολή του ήταν ανεκτίμητη όπως και να έχει...

• Like 2