Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

2 hours ago, astrolabos said:

Για premium heavy τι προτείνεις;

Heavy δεν προτείνω,έχω το lowe,φοβερό sniper αλλά,αργό,8 στα 10 ματς με 10άρια,arti food επειδή πάει αργά,με το καλημέρα σου σπάνε μηχανή (lower front plate και αντίο μοτέρ).
Το Τ34 αντέχει πιο πολύ ξύλο ειδικά αν παίξεις hull down αλλά βαράει στο γάμο του Καραγκιόζη,ταχύτητες σχεδόν ίδιες.Credit farming Lowe better.

Θα σου πρότεινα τα patton kr or mutz σε med ή το jag 8.8 σε td,είναι πολύ αργό αλλά έχει troll rate of fire και αντέχει πολύ ξύλο.
Το Lowe έχει πιάσει αράχνες στο γκαράζ και έχω μετανιώσει την αγορά του σε αντίθεση με τα 2 παραπάνω meds.Ειδικά το patton βγάζει τρελλό χρήμα σε καλό παιχνίδι.Το μουτζ είναι πιο ευέλικτο και είναι καλύτερος sniper.Να δω και τι άλλο πουλάνε και θα προτείνω μιας και δεν πρόλαβες το Ε25.

Ουπς,δεν τα πουλάνε πλέον αυτά τα 2 meds στο μαγαζί?shit.
Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει το STA-2  αλλά μόλις είδα κι αυτό
και απ'ότι διαβάζω ξεσκίζει
http://prntscr.com/afgsol

Έγινε επεξεργασία από raziel

Just now, astrolabos said:

To βγάλανε το mutz οι αλήτες; :huh:

Βασικά θα ήθελα ένα heavy για trainer και για να μαζεύει λεφτά. Med έχω το Cromwell B.

Ανάμεσα στα 3 δηλαδή Lowe,T34 & IS6 τα λιγότερο χειρότερα σχόλια τα έχει το lowe,αν το δεις καθαρά σαν trainer & money maker τότε βουρ.
Αν το δεις οποιοδήποτε premium σαν κάτι ιδιαίτερο και ότι αυτό θα σε κάνει παικταρά εκεί χάνεται το παιχνίδι,έχω δει μεγάλα ζώα με το Ε25 που δεν ήξεραν τι ακριβώς είναι αυτό το άρμα όπως κι εγώ στην αρχή αλλά τουλάχιστον βελτιώθηκα αρκετά.Μετά από αυτοκτονικά παιχνίδια κατάλαβα πως πρέπει να παίζω,η ταχύτητά του είναι τόσο αβαντάζ όσο και παγίδα.

16 minutes ago, astrolabos said:

trainer είναι ανα class ή και ανα χώρα;

both,δηλαδή δεν μπορείς να έχεις αμερικάνικο heavy και να εκπαιδεύεις προσωπικό για άρτι ή med,nation to nation & and class to class.
Υπάρχει και το άλλο που κοστίζει όμως,δηλαδή αν εκπαιδεύεις πχ το πλήρωμα του Τ34 και δώσεις 2 σκιλς μετά τους στέλνεις στο στρατώνα και πας εναν έναν και τους αλλάζεις κλάση άρματος με κόστος 500 χρυσά έκαστος(δε λέει με τίποτε εκτός κι αν έχεις αγοράσει κανένα καλό 10άρι άρμα και θέλεις προσωπικό οποσδήποτε)

• Like 1

Η μόνη περίπτωση για να καταλάβεις πόσο αξίζει το προσωπικό που έχει σκιλς είναι να κάνεις κάτι παρόμοιο που έκανα κι εγώ,είχα το Τ54 με 5 παρά σκιλς.Αγόρασα το Τ54 lightweight και μπορώ να πω πως ήταν άσχημη εμπειρία χωρίς προσωπικό.Πούλησα το βαρύ κι έβαλα το προσωπικό στο ελαφρύ.Σοκ,τελείως διαφορετικό άρμα

• Like 1

Αχμ. Να βάλω κι εγώ τις 2 δεκάρες μου στο θέμα των premium αρμάτων. Καταρχάς εδώ και 2-3 patch δεν υπάρχει πέναλτι εάν το προσωπικό δεν είναι εκπαιδευμένο στο εκάστοτε premium άρμα αρκεί να είναι εκπαιδευμένο για την συγκεκριμένη κλάση αρμάτων. Δηλαδή, εάν πάρω το προσωπικό από το Τ110Ε5 και το βάλω στο Τ34 τότε θα εμφανίζεται να έχει το 100% των ικανοτήτων. Από εκεί και μετά θα διορθώσω λίγο τον raziel: Μπορείς να κάνεις retrain σε άλλη κλάση άρματος με το κόστος να ποικίλει από δωρεάν (αλλά θα έχει το 50% του primary skill) έως 100 χρυσά για κάθε αρματιστή (αλλά θα έχει το 100% του primary skill). Υπάρχει και η μέση λύση του να πληρώσει κανείς 20.000 νομίσματα για να έχει το 75% του βασικού, το οποίο είναι και η καλύτερη λύση αν αναλογιστούμε αφενός το γεγονός πως η εκπαίδευση είναι πιο γρήγορη στα premium και αφετέρου ότι εάν κάνει κανείς drop όλα τα skill και perks τότε "τρώει" λίγο από το συνολικό προς διάθεση experience για να πάει το βασικό skill στο 100% και το υπόλοιπο μένει για να ξαναβάλει skill και perks. Τα 500 χρυσά μάλλον αφορούν την αλλαγή εθνικότητας...

Έγινε επεξεργασία από cna
  • Like 2

7 hours ago, astrolabos said:

Ρε εσύ ήσουν ο Έλληνας; Γιατί δε μίλησες; :p

Δυστυχώς δε σε πήρα χαμπάρι, παρά μονάχα όταν διάβαζα τα μυνήματα σου (και έσκαγα στα γέλια με αποτέλεσμα να μην είμαι αρκετά συγκεντρωμένος). Ταυτόχρονα προσπαθούσα να απαντήσω / ρωτήσω τι πρότεινες για κρυψώνα ή επίθεση, αλλά πατώντας enter δεν άνοιγε το παράθυρο του chat (αλήθεια, τι λάθος έκανα ?)

Κρίμα που δε σε πήρα χαμπάρι νωρίτερα πάντως. Θα μπορούσαμε να τους κάνουμε καλή ζημιά. Το SU 85B ήταν απο τα αγαπημένα μου, και για την κλάση του είναι φοβερά ακριβές και κταστροφικό απο μακριά.

• Like 1

Ειλικρινά θέλεις να σου σπάνε τα νεύρα με το μπουρουχοπυροβόλο του 175 pen που για να τρυπήσει οτιδήποτε είναι πάνω από tier8 (καθώς και ορισμένα tier8) πρέπει να κάνεις τάμα ή να παίζεις με χρυσές; Προσωπικά θα πήγαινα για το Pz Mutz...

• Like 1