Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

LOL. Όχι, όχι, έχω υπόψιν μου κάτι άλλο πιο σπαστικό. Στον test server για το update 8 συνέβαινε το εξής: εάν σε πετύχαινε βλήμα HE μεγάλου διαμετρήματος τότε μπορεί να μην σου έκοβε πολλά HP, εφόσον το βλήμα έπεφτε σε ισχυρή θωράκιση, αλλά σου σκότωνε όλο το προσωπικό του άρματος κι έτσι έμενες με ένα άρμα σχεδόν γεμάτο με HP αλλά με νεκρό προσωπικό, κι έμενες να κοιτάς την εξέλιξη της μάχης σαν χάνος μιας και υπήρχε και το penalty της εξόδου από την μάχη με άρμα "εν ζωή". Κάτι τέτοιο θέλει ο honda μου φαίνεται...

• Like 1

6 minutes ago, cna said:

LOL. Όχι, όχι, έχω υπόψιν μου κάτι άλλο πιο σπαστικό. Στον test server για το update 8 συνέβαινε το εξής: εάν σε πετύχαινε βλήμα HE μεγάλου διαμετρήματος τότε μπορεί να μην σου έκοβε πολλά HP, εφόσον το βλήμα έπεφτε σε ισχυρή θωράκιση, αλλά σου σκότωνε όλο το προσωπικό του άρματος κι έτσι έμενες με ένα άρμα σχεδόν γεμάτο με HP αλλά με νεκρό προσωπικό, κι έμενες να κοιτάς την εξέλιξη της μάχης σαν χάνος μιας και υπήρχε και το penalty της εξόδου από την μάχη με άρμα "εν ζωή". Κάτι τέτοιο θέλει ο honda μου φαίνεται...

Ή να έχει μεγάλο heavy,εγώ να του κάνω tracking με το Ε25 και ένας με FV202 να του κόβει κατοστάρικα για κανένα 3λεπτο

Βασικά υπάρχει λύση αλλά κανείς δεν την σκέπτεται εκείνες τις ώρες... Η όπισθεν (και να δω πόσο γρήγορα θα χάνει τα HP το ELC όταν πέφτει πάνω του άρμα τέτοιου βάρους)...

• Like 2

1 minute ago, cna said:

@astrolabos Σκέπτομαι να πάρω το KV-2 και να σε βάλω σε training camp (εσύ με το O-I) για να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος με τα howitzer. Μόνο μην μου αρχίσεις τα "cheater" κ.τ.λ., οκ?

To παιδί ( @astrolabos )  είναι ασχετο ρε.

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie

Κράτα το λίγο ακόμη... Θέλω να καταλάβω τί λάθος κάνεις και δεν σου βγαίνει μάχη με το derp gun...

Αλήθεια τι ποσοστό ικανότητας έχει το προσωπικό σου; Έχεις βάλει στο άρμα ventilation? Το προσωπικό έχει το perk "Brother in Arms"?

Έγινε επεξεργασία από cna
  • Like 1