Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

Πάντως η πιο μεγάλη φόλα στο KV-2 είναι να ακούς την φράση του πυροβολητή: "We just dinged them", σημάδι πως το βλήμα ήταν σχεδόν παράλληλο με το σημείο επαφής...

• Like 1

56ddc253ccb26_.thumb.PNG.8bfe417c230c6d6

Κατάφερα και πήρα το Bruno's Medal το οποίο δίνεται όταν καταφέρνεις να καθαρίσεις 3 ή 4 άρματα με το 80% του hp σου ενώ έχεις 5 μέρη του άρματός σου κατεστραμμένα ή/και προσωπικό εκτός. Ήταν ένα άρτυ το οποίο με είχε σκίσει - λόγω αυτού βασικά πήρα το μετάλλιο - και είχα την χαρά να τον φάω τελευταίο. Με το που του την σφύριξα φωνάζω μεγαλειωδώς ως νέος Γαρδέλης:

• Like 6

Από όσο διάβασα έχουν ενσωματώσει νέα sound engine με multicore support. Βέβαια η wargaming πείραζε και διάφορα άλλα, εν κρυπτώ, σε κάθε patch οπότε για να δούμε πόσο πιο χάλια θα γίνουν κάποια άρματα. Ακόμη κλαίω τα λεφτά του Superpershing κι ας διατηρώ ακόμη σχετικά καλό damage rate...

• Like 1

2 minutes ago, astrolabos said:
Just now, cna said:

Από όσο διάβασα έχουν ενσωματώσει νέα sound engine με multicore support. Βέβαια η wargaming πείραζε και διάφορα άλλα, εν κρυπτώ, σε κάθε patch οπότε για να δούμε πόσο πιο χάλια θα γίνουν κάποια άρματα. Ακόμη κλαίω τα λεφτά του Superpershing κι ας διατηρώ ακόμη σχετικά καλό damage rate...

Να δω τι θα νερφάρουν πάλι

Απ'ότι διαβάζω με τον ήχο είναι 50-50,άλλοι κράζουν άλλοι γουστάρουν.Αν έχει πολύ reverb θα ρίξω κι εγώ τα σχετικά μου καριολίκια.Έχουν δώσει βάση στα physics και λένε μερικοί ότι είναι πιο ρεαλιστικό,μακάρι να είναι έτσι αν και κάποιες στιγμές γίνεται εκνευριστικό αν πάρω παράδειγμα από το Armored Warfare,βέβαια εκεί έχει τόσο σκουπιδιαριό στο χάρτη που αν βρεις άδειο σημείο κάνεις πάρτυ.Άντε να δω το μπολντόγκ να κάνει κωλοτούμπες μήπως και του βρω δουλειά στο τσίρκο.Αστρογάτε βγήκα από τους KISS ή καλύτερα τους έκανα να με βγάλουν,το νού σας

πριν 8 λεπτά, το μέλος raziel έγραψε:

Απ'ότι διαβάζω με τον ήχο είναι 50-50,άλλοι κράζουν άλλοι γουστάρουν.Αν έχει πολύ reverb θα ρίξω κι εγώ τα σχετικά μου καριολίκια.Έχουν δώσει βάση στα physics και λένε μερικοί ότι είναι πιο ρεαλιστικό,μακάρι να είναι έτσι αν και κάποιες στιγμές γίνεται εκνευριστικό αν πάρω παράδειγμα από το Armored Warfare,βέβαια εκεί έχει τόσο σκουπιδιαριό στο χάρτη που αν βρεις άδειο σημείο κάνεις πάρτυ.Άντε να δω το μπολντόγκ να κάνει κωλοτούμπες μήπως και του βρω δουλειά στο τσίρκο.Αστρογάτε βγήκα από τους KISS ή καλύτερα τους έκανα να με βγάλουν,το νού σας

Κάνε αίτηση για να δούμε αν θα εγκριθεί :p

• Like 1

11 minutes ago, honda22 said:

Κάνε αίτηση για να δούμε αν θα εγκριθεί :p

Κανονίστε παλιοτεμπέληδες να μην μπαίνετε στο raidcall και να με βάλετε να βαράω στο μουγγό,έφυγα για Πολωνέζικη κλαν με τη μία.

Μ'αρέσει που μου έστειλαν και invitation από Ελληνική κλαν αλλά είχε αγγλικό μύνημα μέσα.Πόρτααα

Έγινε επεξεργασία από raziel

1 minute ago, Rusty_Cookie said:

KV3 με δεύτερη μηχανή, από Ζασταβα. Ή πρωτη ήταν από γιουγκο. Άντε να παρω την τρίτη, αν είναι από νιβα θα ειμαι gg.

<insert crying meme>

Σε κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμο και σηκωμένα πανιά θα πιάσεις 17,5 χλμ/ω

• Like 1

11 minutes ago, Rusty_Cookie said:

34c5a5d89699a28f2486c23c5b381486b62553f3

Εχω πιάσει 25χλμ/ω

Σε ελευθερη πτώση απο γκρεμό.

Μπα,ιδέα σου,αυτό όταν είναι να πέσει από γκρεμό ανοίξει αλεξίπτωτο μην τυχόν και το πούνε γρήγορο και χαλάσει την πιάτσα

Κλαίω,η καλύτερη περιγραφή για το αγγλικό FV4202.

This tank is basically CDC with knocked out gunner, damaged gun and driven in reverse.

Oh and with 250% more expensive ammunition.

cna υπάρχουν και χειρότερα από το SP τελικά.35 χλμ/ω η μπουρούχα,40 το SP

http://tanks.gg/wot/compare#t:fv4202-p.c:t26e4

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 3