Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

Παιδιά τα lights είναι όλα scouters,μην περιμένετε π.χ. με 6άρι light να δείτε kv1,πάντα θα σας βγάζει με μεγαλύτερα,μην ελπίζετε να τα παίξετε ως κύρια άρματα μάχης.Μπανιστιρτζήδες είναι.
Μπορούν δε μερικά να γίνουν πολύ ύπουλα και να γουστάρετε το συγκεκριμένο playstyle.Ακόμη και στο batchat να πάτε κι εκείνο έχει συγκεκριμένο playstyle,ανάβει τους οχτρούς,αδειάζει γεμιστήρα και δρόμο.Όσες φορές βρεθείτε με αυτό κοντά σας μην περιμένετε στήριγμα,θα αδειάσει και θα φύγει και θα μείνετε μόνοι σας.Sneaky bastards.

Να προσθέσω επίσης και τα δικά μου τα keepers κατά την ταπεινή μου άποψη.Τ29, RU251, E75(θα το ξαναπάρω γιατί το Ε100 δεν το γούσταρα καθόλου),KV 85,ISU152.

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 1

9 minutes ago, cna said:

Batchat. Από τα λίγα άρματα food for arty χωρίς να σκάσει το ammorack...

Θέλει επιδέξεια χέρια το γαμίδι αυτό,έχω δει βόδια να το παίζουν λες και οδηγούν tiger,βουρ μπροστά και face to face dogfight,εκεί όχι μόνο αρτιλεριές τρώει αλλά βάζουν και τις τρίχες μέσα για να βγει το μωρό με πουλόβερ.
Αστολάβε αν θέλεις να συνεχίσεις τη συγκεκριμένη γραμμή πρέπει να μάθεις να κάνεις υπομονή,παίζεις passive scouting(κοινώς τους ανάβεις χωρίς να βαράς),διαβάζεις τη μάχη και ειδικά το minimap και την κατάλληλη στιγμή τρέχεις στον κώλο ή στο πλάι τους μέσα στην αναμπουμπούλα ή σε κάποιον στριμωγμένο από τους δικούς σου,αδειάζεις γεμιστήρα και μεταναστεύεις σε άλλη γειτονιά μετά και ξανά το ίδιο.
Μην κυνηγήσεις άρτι με το καλημέρα ακόμη και να σου φαίνεται άδειο το μονοπάτι γιατί όλο και κάποιο td θα σε περιμένει,άραξε να προχωρήσει λίγο η μάχη και πράξε ανάλογα.

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 1

Ναι οκ, αλλά όσες φορές με το AMX 12t έτυχε και δεν είμαι τελευταίος στη λίστα, πάντα είμαι στο τοπ 3 από άποψη ζημιάς. Επίσης, το 12t δεν έχει και πολύ δύναμη όπως το ELC να φεύγει καρφί και να μην πιάνεται. Θυμάμαι με το ELC είχα καταφέρει και είχα ανάψει και τους 15 χωρίς να φάω ούτε μια :p

• Like 1

16 minutes ago, astrolabos said:

Ναι οκ, αλλά όσες φορές με το AMX 12t έτυχε και δεν είμαι τελευταίος στη λίστα, πάντα είμαι στο τοπ 3 από άποψη ζημιάς. Επίσης, το 12t δεν έχει και πολύ δύναμη όπως το ELC να φεύγει καρφί και να μην πιάνεται. Θυμάμαι με το ELC είχα καταφέρει και είχα ανάψει και τους 15 χωρίς να φάω ούτε μια :p

Βρε αν σε βγάλει με μικρά άρματα εννοείται ότι θα ρίξεις κανονικά ξύλο,μιλάμε για τον κανόνα του matchmaking

Εκανα 2 βερσιον με κείμενο και χωρίς, προτείνω να χρησιμοποιηθεί το χωρίς.   

Kαλα ρε εκανες εδιτ/μαυρη μαγεία για το σημα, δε το ειδα και τα εφτιαξα απ το banner και εγινε lowres.

Mισο να κανω resize αυτο.

@astrolabos

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie