Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

2 minutes ago, cna said:

Αμάν βρε raziel. Άσε τον λίγο να ψηθεί...

Θα ψηθεί έτσι κι αλλιώς με τόσα aimbots,όσο πιο νωρίς κόψει να κάνει το ναυαγοσώστη ή να ακολουθεί άχρηστες γραμμές αρμάτων τόσο το καλύτερο.Το παιχνίδι έχει αλλάξει πολύ από τότε που το ξεκίνησαμε εμείς και παίρναμε tier 5 και καραγουστάραμε,τώρα έχουν αχρηστέψει ολόκληρες γραμμές οπότε δεν υπάρχει λόγος για χάσιμο χρόνου και ξαφνικά ν'ανακαλύψει τη γραμμή που του ταιριάζει στις 15000 μάχες.Αναλώθηκα κι εγώ σε άχρηστα άρματα και ποιό το αποτέλεσμα?Αν δεν έχανα τόσο χρόνο θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος στα meds που μου πάνε.

Δεν λέω για αυτό. Για την επεξήγηση της έννοιας του stat padder λέω... :)

Βέβαια θα πρέπει να ξέρει επίσης ο φίλτατος astrolabos ότι όσο ανεβάζει το WN8 του τόσο πιο πολύ θα γίνεται πρωτεύων στόχος της αντίπαλης ομάδας. Υπάρχει μια τάση, η οποία είναι λογική, να την πέφτουν όλοι πρώτα σε αυτόν που έχει το μεγαλύτερο WN8...

Έγινε επεξεργασία από cna

10 minutes ago, cna said:

Δεν λέω για αυτό. Για την επεξήγηση της έννοιας του stat padder λέω... :)

Μωρέ ας μάθει να στήνει σωστά τα άρματά του και δεν θα του χρειαστεί γιατί ακόμη και το stat padder αν δεν το στήσεις σωστά you know the rest...

Όντως έτσι είναι,το μεγάλο γέλιο είναι όταν με βγάζει με τους μωβ ή ταλλασί και δεν μου δίνουν και πολύ σημασία μιας και το δικό μου είναι 1300 παρά κάτι τότε πέφτει τρελλό γέλιο και καριολίκι αλλά έχουν πάρει ήδη την άγουσα για το γκαράζ

Έγινε επεξεργασία από raziel

Το hellcat μου άρεσε πολύ, γι'αυτό το έβαψα και το κράτησα. Από ό,τι φαίνεται δεν αξίζει καν να προχωρήσω σε μεγαλύτερο tier.

Για το O-I δε ξέρω τι σας αρέσει, μιας και δεν τρυπάει σχεδόν τίποτα. Αν είμαι σε μάχη μεγαλύτερη από το tier του άρματος, δεν τρυπάω σχεδον ποτέ τίποτα (εκτός βέβαια αν τύχει στη μέση κανένας καημένος med ή light :p )

πριν 15 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

Το hellcat μου άρεσε πολύ, γι'αυτό το έβαψα και το κράτησα. Από ό,τι φαίνεται δεν αξίζει καν να προχωρήσω σε μεγαλύτερο tier.

Για το O-I δε ξέρω τι σας αρέσει, μιας και δεν τρυπάει σχεδόν τίποτα. Αν είμαι σε μάχη μεγαλύτερη από το tier του άρματος, δεν τρυπάω σχεδον ποτέ τίποτα (εκτός βέβαια αν τύχει στη μέση κανένας καημένος med ή light :p )

Είναι επειδή δεν ξέρεις να σημαδεύεις. :bleh:

Πέρα από την πλάκα, HE δεν παίρνει αυτό; Δεν χρειάζεται να τρυπήσεις αναγκαστικά, σημάδευε τον πύργο για να βγάζεις knock-out το πλήρωμα...

25 minutes ago, astrolabos said:

Καλά δεν με είδες χθές μόλις σου έκαναν το hellcat στα κάρβουνα?2 βολές πέρασα στο IS3 που ήταν και πάνω στον παγετώνα, στο πάνω μπροστά plate τις άρπαξε.Συνήθως το Ο-Ι παίζει στο tier του,εγώ τα μόνα που φοβάμαι είναι το άρτι και το KV-2 με το derp.
Έχει τη σιγουριά του ρε,δεν είδες χθες την παρέλαση που έκανα  από αριστερά στην Prochorovka αν και είχα φάει 2 αρτιλεριές?Και αντί να πάει κανένας γρήγορος και γεμάτος να σκανάρει όλοι πηγαίναν ρελαντί και εγώ μπροστά σαν κλαρινογαμπρός?Το jpanther το δικό μας στο σκόπευτρο το είχα.Πήγε στην κόκκινη γραμμή να πιάσει θέση για βολές με εμένα να scoutάρω.

9 minutes ago, cna said:

Είναι επειδή δεν ξέρεις να σημαδεύεις. :bleh:

Πέρα από την πλάκα, HE δεν παίρνει αυτό; Δεν χρειάζεται να τρυπήσεις αναγκαστικά, σημάδευε τον πύργο για να βγάζεις knock-out το πλήρωμα...

Εγώ έχω το μικρό κανόνι,δεν μπορώ να περιμένω 20 secs για να γεμίσει το μπουρί,έχει κανονικές που τις έχω για το tier μου και έχω χρυσές(εκρηκτικές είναι με καλό pen).2 τέτοιες  έφαγε το IS3 και σίγουρα του έστειλα τον οδηγό να μαζέψει τα πεσμένα προφυλακτικά.

Τουλάχιστον βάρα μόνο χρυσές με το hellcat,δεν έχει που δεν έχει turret traverse speed τουλάχιστον να έχεις ταχύτητα βλήματος και καλό dmg

• Like 2

Just now, astrolabos said:

καλα για πούλημα πάει το hellcat δυστυχώς. Μαζί με το hellcat, όταν το πουλήσω, χάνω και το camo που έχω βάλει;

Ναι,μόνο το πλήρωμα κρατάς αν είναι καλό.Πόσα σκιλς έχουν?

Κλαίν,το πρώτο αστέρι είναι εύκολο σε όλα τα άρματα,μετά αρχίζουν τα δύσκολα,εγώ έχω το βουβάλι στο 80%,πρέπει να πιάσω καμιά 5-6 συνεχόμενα games με 3000+ win8 μήπως και το πάρω,αφού 1500 damage το θεωρό κακό παιχνίδι για το Ο-Ι.
Στον commander έχεις mentor για πρώτο skill?Το δεύτερο ποιό είναι?

8 hours ago, astrolabos said:

καλα για πούλημα πάει το hellcat δυστυχώς.

Ευτυχώς να λές !!

και εγώ μετά απο καμία 100η μάχες μέχρι να πάρω και το μεγάλο του κανόνι και τον πύργο (μπας και έστρωνε), κατέληξα να βλέπω ποσοστό νικών 13%, και αυτές μόνο όταν κέρδιζε η ομάδα. Ζήτημα είναι να επιβίωσα σε 2- 3. Το πούλησα άρον άρον (σιχτιρίζοντας για τη χασούρα) αποφάσισα ότι τα αμερικάνικα TD δεν είναι για τα γούστα μου  (σε αντίθεση με τα SU 85  και STUG IIIG ) και έβαλα άλλον μπελά στο κεφάλι μου ...

Capturetank0.JPG

• Like 1

7 hours ago, colt3003 said:

Ευτυχώς να λές !!

και εγώ μετά απο καμία 100η μάχες μέχρι να πάρω και το μεγάλο του κανόνι και τον πύργο (μπας και έστρωνε), κατέληξα να βλέπω ποσοστό νικών 13%, και αυτές μόνο όταν κέρδιζε η ομάδα. Ζήτημα είναι να επιβίωσα σε 2- 3. Το πούλησα άρον άρον (σιχτιρίζοντας για τη χασούρα) αποφάσισα ότι τα αμερικάνικα TD δεν είναι για τα γούστα μου  (σε αντίθεση με τα SU 85  και STUG IIIG ) και έβαλα άλλον μπελά στο κεφάλι μου ...

Capturetank0.JPG

Το ELC είναι από τα καλύτερα scouter αν όχι το καλύτερο,δύσκολο άρμα και θέλει πολύ πονηριά στο παίξιμο μιας και έχει συμπεριφορά TD.Το είδα να το παίζει φίλος και έκανε παπάδες,μου έδωσε 4 στόχους,είχα ήδη σκοτώσει τους 3 και ακόμη δεν μας είχαν δει.Θέλει πολύ υπομονή για να κάνεις καλό πλήρωμα.Αν δεν σου βγαίνει απλά παράτατο για να μη γίνεις σαν μερικούς που βλέπουμε αργότερα με τα Bat Chat και ψοφάνε πριν αδειάσουν γεμιστήρα.Αλλά αυτός ο κύκλος του ρε αδερφέ δεν κλείνει ποτέ,χειρότερο από ρώσικο.

15 hours ago, cna said:

Καλά έκαναν. Είχε παραγίνει το κακό με τα E-25. Ελπίζω σταδιακά να πέσει και κάποιο nerf, όπως συνέβη με το Type-59...

Είναι το μόνο άρμα που γουστάρω να με βρίζει ο αντίπαλος ειδικά όταν έχει ψοφήσει και δεν ξέρει ακόμη από που τις έτρωγε.

πριν 11 ώρες, το μέλος colt3003 έγραψε:

Το πούλησα άρον άρον (σιχτιρίζοντας για τη χασούρα) αποφάσισα ότι τα αμερικάνικα TD δεν είναι για τα γούστα μου  (σε αντίθεση με τα SU 85  και STUG IIIG ) και έβαλα άλλον μπελά στο κεφάλι μου ...

Τα αμερικανικά tier10 TDs, ειδικά το Τ110Ε4, είναι σχεδόν άριστα. Ακόμη και σήμερα είναι αξιόλογοι και πολύ επικίνδυνοι αντίπαλοι...

• Like 2

41 minutes ago, cna said:

Τα αμερικανικά tier10 TDs, ειδικά το Τ110Ε4, είναι σχεδόν άριστα. Ακόμη και σήμερα είναι αξιόλογοι και πολύ επικίνδυνοι αντίπαλοι...

Το παραπάνω αλλά και το Ε3,μέχρι τότε όμως πρέπει να περάσεις το 7άρι που έχει ίδιο κανόνι με το hellcat, από το Τ30 (βαράει όπου του καπνίσει).Και στην άλλη γραμμή από το Τ95 που έτσι και πεις να αλλάξεις θέση τελειώνει και η επόμενη μάχη.Όμως το Ε3 είναι τρελλός τσαμπουκάς.Σε clanwars στην Lakeville σε επίθεση χώσαμε 3 μπροστά και έκαναν απίστευτο drain και όταν χωθήκαμε τα meds είχαμε σχετικά εύκολη δουλειά.Είναι εργαλεία αλλά όχι για random (πλέον)

• Like 1

Έτσι που έχουν καταντήσει τα random αναρωτιέμαι εάν υπάρχει τελικά κάποιο άρμα που να μπορεί να χαρακτηριστεί ως εργαλείο (με εξαίρεση τα artillery)...

1 hour ago, cna said:

Έτσι που έχουν καταντήσει τα random αναρωτιέμαι εάν υπάρχει τελικά κάποιο άρμα που να μπορεί να χαρακτηριστεί ως εργαλείο (με εξαίρεση τα artillery)...

Ε5,Τ29,ρώσικα meds,τα πολωνικά 9άρι και 10άρι,E75-T10,Bulldog,ru,mutz & kr,στα γαλλικά δεν έχω άποψη καθώς δεν τα γουστάρω γιατί δεν μου βγήκαν με τίποτε

7 hours ago, cna said:

Καθώς παίζω μόνο random, στο tier που βρίσκομαι (IV & V), αρκετά καλά είναι τα Matilda (το νορμάλ στο IV και το Matilda BP στο V) το KV1 και το Churchill I, ενώ ελπίζω και για το Bishop όταν με το καλό το πάρω. Αρκετά σκληρά για να αντέχουν χτυπήματα, και (συνήθως) το match maker είναι καλό. Στο ELC λ.χ. πέφτω 9 στις 10 φορές σε πάρτι από  VIII