Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

Σας πούλησα για μια μπουκιά τυρόπιτα :p .
Ξεκίνησα το Armored Warfare. Ρε πούστη μου αυτοί οι Πολωνοί και οι Τσέχοι μη δούνε τζάμπα παιχνίδι,καταυλισμούς έχουνε κάνει.
Έχει αρκετά θετικά πέραν από τα ζώα που προανέφερα.Μπορείς να παίξεις αποστολές εναντίον του κομπιούτορα,δηλαδή 5 άτομα και τα άρματα που βγάζει ο αντίπαλος είναι σαφώς υποβαθμισμένα οπότε κάνεις  το griding των αρμάτων σου και του προσωπικού εκεί και μετά το βγάζεις τούμπανο στις κανονικές μάχες.Ένα ακόμη καλό είναι ότι δεν φαίνονται τα στατιστικά του παίκτη,αν είναι ντομάτα ή unicum.Με ότι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό.Έχει τα σωστά Physics,δηλαδή άν περάσεις πάνω από ένα εμπόδιο κόβει αρκετή ταχύτητα στο άρμα και όχι να πηγαίνει σαν φερράρι αφού κατεδαφίσεις το σπίτι  όπως στο wot.Με λίγα λόγια είναι πιο ρεαλιστικό όσο αφορά την κίνηση των αρμάτων.Σαν εναλλακτικό το έβαλα όταν θέλω να χαλαρώνω από το wot.
Έχει και daily login bonus,δηλαδής κάθε μέρα που λογκάρεις τσιμπάς και δωράκι,λεφτά,xp,gold,απλά πρέπει να μη χάσεις μέρα για να μη χαθεί η σειρά.
Έχει βάση που τη χτίζεις και αναβαθμίζεις τα κτίρια που δίνουν boost σε προσωπικό ή μειώσεις σε κόστη (μόνιμα γιατί είναι προσωπική του κάθε παίκτη η βάση).
Σουκου ελπίζω να μπορέσω να μπω στο wot όμως γιατί άρχισαν να βγάζουν σκουριά τα άρματα.

18 hours ago, honda22 said:

Πριν λίγο με το bulldog μου σε battle με tier X και ενώ είχα μέσο όρο 200ms ping λόγω facetime με το wifi έκανα τρία kill και τα 2,5 ήταν damage δικό μου.

lol

Ο σκύλος και το ru251 αρματάρες

• Like 1

πριν 19 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε:

Πριν λίγο με το bulldog μου σε battle με tier X και ενώ είχα μέσο όρο 200ms ping λόγω facetime με το wifi έκανα τρία kill και τα 2,5 ήταν damage δικό μου.

lol

Τέτοια βλέπει ο astrolabos και θα σε προωθήσει για field commander. Σε βλέπω να σταματάς το WoT για να πλακωθείς στα tactical engagement videos του Youtube. :hehe:

• Like 2

Καλά το χθεσινό είχα να το δώ αρκετό καιρό αλλά το φάγαμε το dejavu,μπαίνουμε με αστρολάβο σε μουγκό πλατούν,μετά από λιγο χαβαλέ στα greeklish Πολωνός με κινέζικο Τ 34-1 και win8 600κάτι με αποκαλεί νουμπά και φεύγει καρφί στο χώρο που φυλούσαμε εγώ με τον γάτο με τα TD μας.Φανταστείτε σκηνικό τώρα.
Μπροστά μας 2 μεγάλοι βράχοι σε απόσταση 70 μέτρων περίπου ο ένας από τον άλλο.Το φυσιολογικό θα ήτανε ο φίλος μας ο siemka να ήταν πίσω από τον πρώτο βράχο και να έπαιζε peek a boo με το οχτρικό IS-2 που βρισκόταν ΠΙΣΩ από τον δεύτερο βράχο.

Ζονκ. Το αστροπελέκι μας καθόταν ΜΠΡΟΣΤΑ από το βράχο με αποτέλεσμα το IS-2 ένα Jpanther,ένα Ε25 και ένα vk να τον έχουν κάνει σουρωτήρι.Δυστυχώς ο φιλότιμός μας μοδεράτορας πήγε να τον στηρίξει και ακολούθησα κι εγώ για να στηρίξω τον δικό μου.Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά να μας κωλοκόψουνε.
Για μένα το σκηνικό αρκετά γνώριμο.Συμπέρασμα και φιλική συμβουλή προς όλους.
Τέτοια γίδια δεν τρέχεις να τα σώσεις γιατί θα κάνεις μεγαλύτερο κακό στην ομάδα και στην έκβαση της μάχης παρά καλό.Μη νομίζεις,τις ίδιες μαλακίες έκανα κι εγώ μέχρι που με πήρε ένα φιλαράκι σε αρκετά πλατούν κι έμαθα αρκετά πράγματα.Στην himmelsorf θυμάσαι που σου είπα κοίτα αριστερά και καπάκι ήρθε το cromwell?Και μόνο που είδα τα 2 scout μας να τρέχουν στην πόλη κατάλαβα ότι θα κάναμε κλαρίνο.Αφού κι εγώ με το βουβάλι το O-I γύρισα πίσω στο καπάκι αλλά δεν είχαμε μάτια και με βίασαν και μένα.
Ειδικα με τα TD και έτσι όπως έχουν καταντήσει τους χάρτες πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και να εκμεταλεύεσαι στο έπακρο το camo σου.Αν είσαι εκτεθειμένος και χωρίς σημαντική στήριξη από scouters ή κάποια βαριά άρματα μπροστά αν δεν έχεις καθαρή και σίγουρη βολή μην τη ρίχνεις.
Θα σου πρότεινα να παρατήσεις τα td μιας και οι χάρτες πλέον δεν βολεύουν.Εστίασε και σε stat padders άρματα για ν'ανεβάσεις το win8 σου και να φύγεις από την κοκκινίλα :p .
Σας έχω ζαλίσει για raidcall και θα επιμείνω,αν μιλούσαμε χθες και όχι να σταματάω το άρμα για να μιλήσουμε θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.Θα μπορούσα να σου πω άμμεσα που να πας και να προλάβω να έρθω να σε στηρίξω γιατί αν χρειαστεί να κάνω σλάλομ για να έρθω και να γράψω κιόλλας τότε έχουμε χάσει πολύτιμα δευτερόλεπτα και ήδη έανς από τους δύο θα βλέπει από το άρμα του άλλου.Ακόμη και το μισό δευτερόλεπτο μετράει πολύ.
To jg.pz που παίζεις και σ'έχει αγανακτήσει να ξέρεις πως είναι διαμαντάκι όταν σε βγάζει σε μάχες με 6άρια.Φόρτωσέ του χρυσές,δίχτυ πιστεύω πως έχεις.Εστίασε πρώτο σκιλ σε camo,όλο το προσωπικό πλην του διοικητή που θα του δώσεις λάμπα.Τα td γενικά είναι δύσκολα άρματα και έχω κάνει αρκετές χιλιάδες μάχες με δαύτα.Δοκίμασε και τα ρώσικα να δεις πως τετραγωνίζουν τον κύκλο χαχαχαχα.Βέβαια το su85 και το su100 θα τα λατρέψεις,κλείνουν σπίτια ειδικά όταν πάρεις σκιλς.
Αν θέλετε πείτε μου να φτιάξω κανένα σέρβερ στο raidcall και να πάμε μερικά πλατουνάκια μήπως και διορθώσουμε κάποια λαθάκια και να σας δείξω πως να διαβάζετε όσο μπορώ κι εγώ βέβαια από την όποια επμειρία μου την έκβαση της μάχης και κάποια είδη παικτών προς αποφυγή ή προς παράδειγμα.

• Like 1

1 hour ago, astrolabos said:

δηλαδή;

Αυτά που κάνουν πολύ damage για το tier τους με αποτέλεσμα να τελειώνεις το κάθε game με σχετικά καλό win8 και ν'ανεβαίνει σταδιακά και το γενικό σου win8.Η πολυκατοικία (το O-I) είναι μια χαρά.Το kv1-το kv85,το su85,SP-I C και άλλα,παρατήρησε το σημείο καμπής σου,είναι λίγο πριν τις 1000 μάχες,ήταν μεγάλη η κατηφόρα αλλά από κει και πέρα ανεβαίνεις αργά γιατί έχεις ακόμη μικρά άρματα και κάνεις λίγο damage.Το βασικό είναι να μάθεις να φυλάγεσαι και να διαβάζεις σιγά σιγά τις μάχες και θα έρθει και το damage.Αν δεν αυτοκτονούσαμε χθες θα τους περνούσαμε σουβλάκι τους παπάρες,το E25 από τέτοια απόσταση δεν με περνούσε που να τράβαγε τις μασχάλες του.Το IS2 θα το βλέπαμε με το καλημέρα έτσι και ξεμυτούσε και θα το σβήναμε πριν καν μας δει.Ακόμη και σε lemming team έπιασα με το su 122-44 1924 dmg που σημαίνει κοντά στο 2000 win8 κι αυτό γιατί παρόλο που ήταν χαμένο το παιχνίδι  εκεί που στήθηκα βγήκαν οι πελάτες με τη σιγουριά του νικητή και τους κούρεψα όσο μπορούσα.Ο σκοπός σου είναι να ζήσεις όσο περισσότερο μπορείς και να κάνεις όσο περισσότερο damage γίνεται,οι νίκες είναι μεγάλη συζήτηση οπότε μην σε απασχολούν.Όχι βέβαια ότι δεν θέλεις να σπάσεις το πισί αλλά λέμε τώρα.Χθες είχαμε 58% win chance και τον ήπιαμε και σ'εκείνο που σου είπα θα κάνουμε κλαρίνο είχαμε 22% και το πήραμε.

Αααα και επιτέλους,πούλα το το γαμωhellcat,αφού βλέπεις ότι είναι άχρηστο πλέον.Σε ρίχνει.Σε αντίθεση με το προηγούμενό του που είναι statpadder.Ξαναπάρτο,φόρτωστο χρυσές και τρέχα

http://prntscr.com/a9slx8

Έγινε επεξεργασία από raziel