Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

@raziel, Από τη μία δεν θέλεις commands κτλ και από την άλλη ζητάς teamspeak :jumpy:

Άλλο είναι να κάθεσαι σε στάση προσοχής γιατί μιλάει ο εκάστοτε FC κι άλλο είναι να μπορείς να κατεβάσεις καμιά 20αριά καντήλια στον εκάστοτε siemka.Καταρχήν δεν μπορείς να έχεις σωστό focus fire στο μουγκό κι όλοι βαράνε ότι βρούνε,μία στοιχειώδη συννενόηση τη θέλει ειδικά αν είναι ντέρμπυ.

Άλλο είναι το stronghold για χαβαλέ κι άλλο είναι να τ'ακούς κι από πάνω ή να υπάρχει κακό κλίμα γιατί χάθηκε το παιχνίδι.Αν δεν το ζήσεις δεν θα καταλάβεις.

Γιατί στο mod του Odem το safe shot είναι γκρι (μη επιλέξιμο) ? υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο που προτείνετε ?

Και σε μένα κόπηκε στα ξαφνικά κι έχω ρίξει κάτι ξεγυρισμένες σε μερικά ζώα.Θα το ψάξω λίγο γιατί κατά καιρούς απενεργοποιούνε κι από κάτι και μετά επανέρχεται

Έγινε επεξεργασία από raziel

Άρα ξεχνάω τις αποστολές των αρμάτων στο section arti και εστιάζω στα lights για να βγάλω την τέταρτη γκόμενα και το Τ28.

Εγώ έχω βγάλει τις αποστολές του arty με το GW-Tiger. Δεν ξέρω τί λέει ο αστρολάβος αλλά και το gw-panther δεν είναι κακό, απλώς το Tiger είναι καλύτερο λόγω μεγαλύτερου damage...

Εγώ έχω βγάλει τις αποστολές του arty με το GW-Tiger. Δεν ξέρω τί λέει ο αστρολάβος αλλά και το gw-panther δεν είναι κακό, απλώς το Tiger είναι καλύτερο λόγω μεγαλύτερου damage...

Κοίτα,σίγουρα από ένα σημείο και μετά αυτά που ζητάει δεν βγαίνουν με το hummel που να βαράω τον κώλο μου κάτω.Μου φαίνεται απλά πιο εύκολο να βγούνε του light tank αλλά κι εκεί βέβαια έχει τα ζόρια του γιατί παρακαλάς να σε βγάλει σε ανοιχτό χάρτη και να πιάσεις πρώτος το καλό σημείο για spotting.Light έχω ήδη 2,το bulldog & t54 lightweight,από άρτι χάλι μαύρο και δεν έχω την υπομονή να γκριντάρω για μεγαλύτερα tier.

Έχω τύχει να με πηγαίνει σερι 4-5 παιχνίδια που δεν πετύχενε ούτε πολυκατοικία στα 100 μέτρα το hummel αλλά και σε μερικά άλλα να τους παίρνω μονόχιτους χωρίς να κλείσει καν ο κύκλος στα μισά

Εχθές το βράδυ αναβάθμισα το κανόνι του αρτι μου και πλέον κόβει άσχημα. Τόσο καιρό ήμουν με το στοκ και μου είχε σπάσει τα νεύρα.

Clicker Alert :p ,το νου σου μη σε πετύχω τώρα που θα καίγομαι με τα lights

• 2 weeks later...