Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

Ερώτηση: μετά την εγκατάσταση του xvm mod, υπάρχει τρόπος να αλλάξω κάποιες απο τις ρυθμίσεις που παρείχε κατά την εγκατάστασή του ?

Βάλε το mod του Odem Mortis,εκεί έχει άπειρες ρυθμίσεις και για το xvm αλλά και για να διαλέξεις σκοπευτικά,ρυθμίσεις minimap,ειδοποιήσεις σποταρίσματος,μπλοκ σε βολή κατά συμμάχου ή νεκρού άρματος κ.α.

• Like 1

image.png

LoL.

Πριν πάρω τα 2 δεκάρια ήταν αρκετά υψηλότερα. Ένας τύπος στην clan που ήμουν είχε 110+ μύρια.

H αλήθεια είναι ότι πάντα είχα premium και ποτέ δεν έτρεχα να αγοράσω ότι ψηλότερα tier μπορούσα. 5-8 παίζω συνήθως. Τώρα τελείωσε και το ξαναβαρέθηκα το game.

Έγινε επεξεργασία από Snips

@cna, απαπα !! δεν έχω ιδέα απο τέτοιες επεμβάσεις !

απλά, πριν κάνα μήνα αναζητούσα τα mod και τι προσφέρουν, και μέσα απο προτάσεις άλλων χρηστών κατέβασα το πακέτο του solo που συμπεριλαμβάνει το xvm. Το θέμα είναι ότι κατά την εγκατάσταση, ζήταγε απαντήσεις σε όλες τις ρυθμίσεις που παρέχει.  Ε όπως καταλαβαίνεις όλο και κάτι δεν θα ήταν όπως το περίμενα (στην προκειμένη περίπτωση με χαλάει τελικά το χ20 sniper -σκέψου ότι είχε και χ50- καθώς φέρνει το στόχο πάρα πολύ κοντά και χάνω χρόνο στο zoom out). Αλλά θα ήθελα να κάνω και δοκιμή στις υπόλοιπες ρυθμίσεις μέχρι να βρώ αυτές που μου ταιριάζουν, και έλπιζα πως θα είχε κάποιο control panel που θα αναλάμβανε.

τέλοσπάντων... τώρα θα πρέπει να το απεγκαταστήσω για να βάλω αυτά που προτείνετε, ή θα κάτσουν απο πάνω ?

Έγινε επεξεργασία από colt3003

@cna, απαπα !! δεν έχω ιδέα απο τέτοιες επεμβάσεις !

απλά, πριν κάνα μήνα αναζητούσα τα mod και τι προσφέρουν, και μέσα απο προτάσεις άλλων χρηστών κατέβασα το πακέτο του solo που συμπεριλαμβάνει το xvm. Το θέμα είναι ότι κατά την εγκατάσταση, ζήταγε απαντήσεις σε όλες τις ρυθμίσεις που παρέχει.  Ε όπως καταλαβαίνεις όλο και κάτι δεν θα ήταν όπως το περίμενα (στην προκειμένη περίπτωση με χαλάει τελικά το χ20 sniper -σκέψου ότι είχε και χ50- καθώς φέρνει το στόχο πάρα πολύ κοντά και χάνω χρόνο στο zoom out). Αλλά θα ήθελα να κάνω και δοκιμή στις υπόλοιπες ρυθμίσεις μέχρι να βρώ αυτές που μου ταιριάζουν, και έλπιζα πως θα είχε κάποιο control panel που θα αναλάμβανε.

τέλοσπάντων... τώρα θα πρέπει να το απεγκαταστήσω για να βάλω αυτά που προτείνετε, ή θα κάτσουν απο πάνω ?

Νομίζω πως του Odem καθαρίζει τα πάντα γενικά αλλά δεν βάζω και το πόδι μου στη φωτιά,από κει και πέρα θα παίξεις αρκετά με το mod μέχρι να βρεις τις σε βολεύει και τι όχι,το καλό είναι πως τα πιο πολλά έχουν preview,με το zoom σε sniping δεν την πάλεψα γιατί δεν μπορώ να υπολογίσω όταν κινείται το θύμα πότε θα φτάσει το βλήμα ενώ σε κανονική θέαση θα φύγει άκλαφτος.Χθες είχε κανείς άλλος κατά τις 9 πρόβλημα ή μαλακιζόταν η cyta μου?Lag στο θεό και όταν πήγαινα να ξαναμπώ μου έδειχνε τους servers down.

Πριν από αυτό επική ατάκα.Ήμουν με το td το ρώσικο στην προκορόφκα,αφού έστειλα 3 στο γκαράζ περίμενα καρτερικά ένα arl 44. με το που εμφανίζεται τρώει 2 βολές.

Γράφω "gg"

Απάντηση: "camper"

Μας άκουσε όλη η clan από τα γέλια

Κι εσείς είστε απαράδεκτοι,τόσο καιρό εδώ κανείς σας δεν μου είπε πως τα TD εκτελούν χρέη scouter ή πηγαίνουν πρώτη γραμμή,ντροπή σας :p

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 1

Νομίζω πως του Odem καθαρίζει τα πάντα γενικά αλλά δεν βάζω και το πόδι μου στη φωτιά,από κει και πέρα θα παίξεις αρκετά με το mod μέχρι να βρεις τις σε βολεύει και τι όχι,το καλό είναι πως τα πιο πολλά έχουν preview,με το zoom σε sniping δεν την πάλεψα γιατί δεν μπορώ να υπολογίσω όταν κινείται το θύμα πότε θα φτάσει το βλήμα ενώ σε κανονική θέαση θα φύγει άκλαφτος.Χθες είχε κανείς άλλος κατά τις 9 πρόβλημα ή μαλακιζόταν η cyta μου?Lag στο θεό και όταν πήγαινα να ξαναμπώ μου έδειχνε τους servers down.

Το θέμα είναι να έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις τις ρυθμίσεις και μετά την εγκατάσταση. Του solo π.χ. στα δίνει όλα να τα ρυθμίσεις στην αρχή. μετά.... έχασες. Έτσι λειτουργούν όλα τα mod ή υπάρχει κάποιο με κάτι σαν control panel ας πούμε ?

Το θέμα είναι να έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις τις ρυθμίσεις και μετά την εγκατάσταση. Του solo π.χ. στα δίνει όλα να τα ρυθμίσεις στην αρχή. μετά.... έχασες. Έτσι λειτουργούν όλα τα mod ή υπάρχει κάποιο με κάτι σαν control panel ας πούμε ?

Παράδειγμα: Κάνεις τις ρυθμίσεις Α.Δεν σου αρέσουν κάποιες?Έχει configurator και αλλάζει όποια θέλεις.Βγήκε καινούρια έκδοση του WOT?Κατεβάζεις την καινούρια του Odem,κάνεις εγκατάσταση αλλά θυμάται τις ρυθμίσεις σου οπότε όλα οκ

• Like 1

• 2 weeks later...

Καλημερούδια με 2 ερωτήσεις:

1. Jackson ή Hellcat ?? δεν αντέχω πλέον να έχω 2 TD και πρέπει να διαλέξω.

2. Hummel ή να πάω σε άλλα SPG ?? βλέπω το reload time των Αγγλικών και μελαγχολώ. Αλλά γίνεται λόγος για την ακρίβεια στις βολές τους. Ισχύει ?

γιατί το hummel έχει καλύτερη ακρίβεια; 0,75 dispersion έχει. Κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή

Ελα ντε ... στο wiki τα διαβάζω αυτά περι ακρίβειας και απορώ... είναι δυνατόν να είναι χειρότερα ?? Οι χρόνοι reload όμως των Αγγλικών σκίζουν ! καθώς και η ταχύτητά τους. Μπορούν (απο όσο βλέπω) να παίζουν σε όλο το χάρτη και όχι βιδωμένα σε ένα σημείο. Γιαυτό θα ήθελα και τη γνώμη κάποιου του έχει παίξει μαζί τους, γιατί να αφήσω τώρα tier 5 (απο το Grille έχω μαζέψει το experience και μπορώ να ξεκλειδώσω το Hummel) και να γυρίσω στο 2, πρέπει να αξίζει τον κόπο.

• Like 1