Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

Άμα σου κάτσει η βολή, τύφλα να έχει το γ******

attachicon.gifΚαταγραφή.PNG

today-was-a-2mkomu.jpg

Το Tiger ραμάρησες και σου έδωσε το καμικάζι?Καλά χαμένα τα είχε αυτός με το Tiger και στουκάρησε στην πολυκατοικία σου?

Εγώ πάλι για ένα ακόμη Σ/Κ απείχα καθώς είχα να στήσω ένα καρβουδιστήρι για τον πατέρα μου...

Δεν έχει και τίποτε ιδιαίτερο,Χ2 πρώτης μάχης μόνο,ούτε καν Χ3 οι γιούφτοι λόγο εορτών.Έχουν βγάλει και τη μαλακία με το Αϊ Βασίλη (Αϊ Πορτοφόλι έπρεπε να το ονμάσουνε το event)

• Like 1

Το Tiger ραμάρησες και σου έδωσε το καμικάζι?Καλά χαμένα τα είχε αυτός με το Tiger και στουκάρησε στην πολυκατοικία σου?
Του έσκασα μια με το howitzer και τον άφησα με 300 hp και ο τύπος εξακολουθησε να έρχεται καταπάνω μου, ε δίνω γκάζι και εγώ και συγκρουστήκαμε και τον κατέβασα τα υπόλοιπα :hehe:
  • Like 1

Του έσκασα μια με το howitzer και τον άφησα με 300 hp και ο τύπος εξακολουθησε να έρχεται καταπάνω μου, ε δίνω γκάζι και εγώ και συγκρουστήκαμε και τον κατέβασα τα υπόλοιπα :hehe:

Για σεμινάριο ήταν αυτό,εμένα μου έτυχε σε stronghold,είχαμε μείνει 1 προς 1 εγώ με το βουβάλι κι αυτός με ένα Α43,ήμουν στο cap και τον βλέπω να σκάει από την ανηφόρα και να έρχεται με φόρα πάνω μου προσπαθώντας να με φλανκάρει,στρίβω λίγο το σώμα και ακούμπησε ίσα ίσα στην ερπύστρια και μπουμ,500 του έκοψε χαχαχαχαχ

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 1

Τελικά οι παντρεμένοι με παιδιά δεν έχουμε ψυχή...! Έχω να μπω πάνω από 1 μήνα!

Μην αγχώνεσαι,θα σου στείλουν email ότι τα άρματα σου νιώθουν μοναξιές και θα σου έχουν δωράκι κανένα άρμα αφού κάνεις κάποιες αποστολές ;)

• Like 1

Αν είναι κανένα Τ-55Α αξίζει ο κόπος της αποχής. Εάν δίνουν όμως κανένα tier3 τί να το κάνω; Ούτως ή άλλως έχω 30 slots στο garage.

Σ'εμένα έκατσε ένα τύπου Τσώρτσιλ TD(ούτε που θυμάμαι το μοδέλο,δεν τρυπούσε ούτε βούτυρο)σε άλλον έκατσε το dicker max,λαχεία κληρώνουν,έφαγε πούλημα βέβαια,θεώρησέ το σαν έξτρα φράγκα,οι αποστολές βγαίνουν απλά παίζοντας,γελοίες είναι

Παλληκάρια,cromwell B σήμερα στο ημερολόγιο,είναι ότι πρέπει για οχυρό με 6άρια,εγώ το τσίμπησα γιατί το γουστάρω πολύ αυτό το αρματάκι.Το δίνουν με το πλήρωμα 100% και 3350 χρυσό προς 26 ευρά.

• Like 1

Αξίζει να πάρω premium άρμα;

Χωρίς premium δεν παλεύεται η οικονομική κατάσταση και αυτό θ'αρχίζεις να το νιώθεις σε μάχες με 9άρια και 10άρια.Το θέμα είναι ποια από αυτά που δίνουν αξίζουν.

Το cromwell B σίγουρα αξίζει,μακρυά από τα LOWE,T34,τα έχουν σακατέψει.Βλέπουν πολλές μάχες πλέον με 10αρια,βγάζουν μεν φράγκα αλλά δεν διασκεδάζεις καθόλου,υποφέρεις.

Το LOWE το έχω και το μετάνιωσα,σπάνια το παίζω γιατί 8 στις 10 μάχες είναι με 10αρια.

Αυτά που λατρεύω είναι το su-122 44,(είδατε τι έκανα τις προάλλες χεχεχε).Είναι ιδιαίτερο TD,πρέπει να μάθεις να το παίζεις σαν medium.Σπάει νεύρα το aiming,έχει πολύ καλό traverse speed με αποτέλεσμα να πάει να σε φλανκάρει ελαφρύ άρμα και να το δίνεις τα μυαλά στο χέρι.

Ένα αρκετά καλό αλλά και noob friendly είναι το super pershing T264.Αργό για medium αλλά με πολύ καλύ θωράκιση.

Άσε, το νιώθω και τώρα, που αν χρησιμοποιήσω consumable και χάσω, με βγάζει μείον...

Που να δεις όταν μπαίνεις μέσα με νίκη αν δεν κάνεις πολύ damage,μου έχουν τύχει παιχνίδια που οι αντίπαλοι έκαναν τρενάκι αλλά από την άλλη πλευρά,μέχρι να φτάσω ήδη έπαιζαν τις καθυστερήσεις του μάτς :p.

Κοίτα,δεν ξέρω το επίπεδο του καθενός,έχω δεί όμως άτομα (ντομάτες) με 1000 μάχες να έχουν αγοράσει το Τ34 και να μην ξέρουν που να σταθούν και που να ρίξουν,τραγικοί,απλά δες το playstyle σου,δηλαδή,σ'αρέσουν τα βαρειά,τα μεσαία,τα TD?Τότε παίρνεις και το ανάλογο άρμα,πριν κάνετε όμως κάποια αγορά ρίχτε εδώ κανένα μυνηματάκι να βοηθήσουμε σε ότι μπορούμε.

• Like 1

Καλά για να πάρεις αστερίσκο δεν φτάνει να κάνεις μόνο εσύ καλό παιχνίδι αλλά και οι συμπαίκτες σου.

Με λιγα λόγια όταν σου κάθεται είναι σαν να κερδίζεις το λοττο ένα πράγμα.

• Like 2

Καλά για να πάρεις αστερίσκο δεν φτάνει να κάνεις μόνο εσύ καλό παιχνίδι αλλά και οι συμπαίκτες σου.

Με λιγα λόγια όταν σου κάθεται είναι σαν να κερδίζεις το λοττο ένα πράγμα.

Μέγα λάθος,δεν εξαρτάται από την ομάδα σου αλλά από τη δική σου απόδοση στο συγκεκριμένο άρμα σε σχέση με την απόδοση παικτών που έχουν το ίδιο άρμα.

Σίγουρα δεν έχει να κάνει με νίκη ή με ήττα την ώρα που θα πιάσεις το 65%

http://imgur.com/TWBDPq0

• Like 1

Ως κάτοχος του SuperPershing θα έλεγα να μην το προτιμήσετε. Καλή θωράκιση μεν αλλά με μεγάλο weakspot στον πύργο και διάτρηση για κλάματα (στο tier που παίζει). Θα σας κάνει πλάκα μέχρι και το IS3, το οποίο είναι άκρως σπαστικό μιας και χτυπάτε τα μπροστικά plates από πάνω (άρα με ευνοϊκή για εσάς γωνία διάτρησης). Πολύ καλό premium άρμα είναι το FCM50-T, το οποίο ενώ είναι heavy παίζεται ως medium. Απλώς θέλει προσοχή γιατί δεν έχει καλό armor. Από εκεί και μετά IS6, T-54 First Prototype και ίσως το ΑΜΧ Chasseur De Chars (αν και είναι τόσο δύσκολο όσο το bat λόγω μηδενικής θωράκισης).

• Like 2