Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

Ρε ελάτε σε μας να κάνουμε κανα clan war της προκοπής

Η παπαριά είναι ότι αυτήν την στιγμή δεν είμαι ok για clan wars. Μεσολάβησαν διάφορα και αυτήν την στιγμή δεν έχω διαθέσιμα τα tier10 άρματα που έχω ξεκλειδώσει και χρειάζομαι περί τα 100.000.000 credits για να τα ξαναγοράσω.

Παρ' όλα αυτά έχω άρματα tier7-tier9.

btw μόνο εγω έχω tier10 :hehe:

Η παπαριά είναι ότι αυτήν την στιγμή δεν είμαι ok για clan wars. Μεσολάβησαν διάφορα και αυτήν την στιγμή δεν έχω διαθέσιμα τα tier10 άρματα που έχω ξεκλειδώσει και χρειάζομαι περί τα 100.000.000 credits για να τα ξαναγοράσω.

Παρ' όλα αυτά έχω άρματα tier7-tier9.

Team battles με 8άρια γιατί δεν νομίζω να έχουν τα απαραίτητα τα παιδιά.Άσε μεγάλη πίκρα.κι εγώ κανένα 50ρικο μύρια χρειάζομαι μόνο για τα άρματα,αν βάλεις και τα συνοδευτικά συμπράγκαλα τότε θέλω και στεγαστικό να πάρω :p.

Εγώ μέχρι να αγοράσω κάποια άρματα που θέλω και να ξεκλειδώσω κάποια άλλα δεν μπαίνω σε clan,αν θέλετε όμως σε κανένα teambattle ή οχυρό να βοηθήσω.Όποιος είναι ο γενικός γαμάω της clan ας φτιάξει κανάλι στο raidcall κι ας ενημερώσει.

Έγινε επεξεργασία από raziel

@raziel Σε νιώθω! Έχω ξεκλειδώσει όλα τα tier10 από Γερμανία και Ρωσία, από USA μου λείπει μόνο το T110E3, από Βρετανικά έχω ξεκλειδώσει την σειρά heavy και είμαι στο παρά κάτι για το medium ενώ έχω δρόμο ακόμη για TD, από Ιαπωνικά είμαι στο tier9 στα medium, από κινέζικα στο tier9 στα heavy, από Γαλλικά έχω ξεκλειδώσει mediums+heavies ενώ δεν έχω πιάσει καθόλου τις τελευταίες σειρές αρμάτων.

@astrolabos Χρειάζονται πολλές εκπαιδευτικές μάχες για να μάθετε πρώτα τα καλά και τα κακά σημεία του κάθε χάρτη.

• Like 2

δε περιάζει ρε παιδιά, πάμε για clan battles. Εκεί που παίζει η μια clan με την άλλη. Μια φορά αξιωθήκαμε να παίξουμε σαν ομάδα και τον ήπιαμε πανηγυρικά :p

Όχι ρε τρελλέ,δεν πας σε clan wars με τέτοια clan,εκεί παίζουν για περιοχές και θέλει πολύ μελέτη,προπόνηση και καλό field commander,στη φάση που είστε παίξτε strongholds με 6αρια και teambattles με 8αρια για να δέσετε

@raziel Σε νιώθω! Έχω ξεκλειδώσει όλα τα tier10 από Γερμανία και Ρωσία, από USA μου λείπει μόνο το T110E3, από Βρετανικά έχω ξεκλειδώσει την σειρά heavy και είμαι στο παρά κάτι για το medium ενώ έχω δρόμο ακόμη για TD, από Ιαπωνικά είμαι στο tier9 στα medium, από κινέζικα στο tier9 στα heavy, από Γαλλικά έχω ξεκλειδώσει mediums+heavies ενώ δεν έχω πιάσει καθόλου τις τελευταίες σειρές αρμάτων.

@astrolabos Χρειάζονται πολλές εκπαιδευτικές μάχες για να μάθετε πρώτα τα καλά και τα κακά σημεία του κάθε χάρτη.

Προσοχή στα αγγλικά td,το 7άρι είναι η γνωστή παγίδα για free xp για να το αποφύγεις,εγώ επειδή έχω δώσει προτεραιότητα στα βαριά τους αυτό το βλαμέννο το παίζω μόνο στα Χ2 καί όσο χρυσό μπορέσω να γλυτώσω γιατί με το αεροβόλο που έχει για κανόνι και το xp που δίνει ακόμη και σε καλή μάχη δεν παλεύεται.

Χθες βράδυ πάντως με το O-I έκανα γουρουνιές,το WN8 δέν έπεσε κάτω από τα 2500 ακόμη και σε ήττα,παρόλο που έχω ξεκλειδώσει το 7άρι βαράω μ'αυτό για να κατοσταρήσω το πλήρωμα στο O-I που πιστεύω είναι πιο εύκολο μιας και 8 στις 10 μάχες ήμουν top tier

Στα βρετανικά TD το έχω παρατήσει στο tier8. Περιέργως το tier7 πήγε καλά. Τέλος πάντων παπαροάρματα έχουν καταντήσει μιας και τα weakspots, για καλά πυροβόλα, είναι πολύ εύκολο να τα πετύχεις (ειδικά το gun mantlet είναι ένα τεράστιο weakspot στην μέση του TD) ενώ είναι τόσο αργοκίνητα που τα arties ανοίγουν σαμπάνιες όταν τα βλέπουν στην μάχη...

• Like 1

Στα βρετανικά TD το έχω παρατήσει στο tier8. Περιέργως το tier7 πήγε καλά. Τέλος πάντων παπαροάρματα έχουν καταντήσει μιας και τα weakspots, για καλά πυροβόλα, είναι πολύ εύκολο να τα πετύχεις (ειδικά το gun mantlet είναι ένα τεράστιο weakspot στην μέση του TD) ενώ είναι τόσο αργοκίνητα που τα arties ανοίγουν σαμπάνιες όταν τα βλέπουν στην μάχη...

Σε μένα όταν οδηγώ το LOWE ειδικά σε ανοιχτό χάρτη πετάνε και λελούδια τα άρτι,αφού δεν με προσπέρασε κανένα TOG II πάλι καλά χαχαχαχαχαχ

• Like 1

Χαχαχα ναι. Το ίδιο και το Τ34, το οποίο έχει πυροβόλο με εξαιρετικό alpha damage και penetration αλλά από ευθυβολία άστα να πάνε... Από την άλλη, σε σύγκριση με το Lowe, είναι και το μόνο άρμα που έχω δει σε αυτό το tier να τον πίνει με oneshot από artillery. Ειδικά όταν έπαιζα tier8+ arty στόχευα τον πύργο και άντε γεια. Πολύ σπάσιμο, όμως, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει στο πρώτο δίλεπτο της μάχης...

Έγινε επεξεργασία από cna

Χαχαχα ναι. Το ίδιο και το Τ34, το οποίο έχει πυροβόλο με εξαιρετικό alpha damage και penetration αλλά από ευθυβολία άστα να πάνε...

Σαν το Τ30 δεν έχει,από αυτά που διάβασα δεν μπήκα καν στον κόπο ν'αγοράσω το Τ28 prot.Από ρουσλάνες μου μένει μόνο το obj 430 στα μεσαία και το is4 στα βαρειά,tds τα έχω ξεκλειδώσει,τα έπαιξα,τα πούλησα για να πάρω άλλα(grant μαλάκας),arti δεν τόχω και δεν παίζω καθόλου.

Άντε να φύγει και το event με τα άρματα(stug,htc28 ...) να έρθει κανένα καινούριο να βγάλουμε τιποτε αυτόματους πυροσβεστήρες για πούλημα μήπως και πάρουμε κανένα φράγκο.Οι αποστολές αυτές ειδικά με lights και τα arti είναι για τα σκυλιά.

Χεχ. Έχω κολλήσει στην τελευταία αποστολή για light άρματα και αυτό γιατί δεν έχω ακόμη το bulldog για να πιάσω το assisted damage. Το arty mission το έβγαλα εύκολα με γερμανικό arty. Όσον αφορά το Τ30 δεν ξέρω τί γράφεται αλλά το Τ110Ε4 αξίζει και με το παραπάνω. Καλύτερο turret armor από το Ε100 και πυροβόλο με πολύ καλό penetration. Ευτυχώς, βέβαια, που είχα τελειώσει την αμερικάνικη σειρά πριν μπουν τα Τ110 μέσα με αποτέλεσμα να μην έχω να κάνω όλο το grinding της νέας σειράς TD.

Χεχ. Έχω κολλήσει στην τελευταία αποστολή για light άρματα και αυτό γιατί δεν έχω ακόμη το bulldog για να πιάσω το assisted damage. Το arty mission το έβγαλα εύκολα με γερμανικό arty. Όσον αφορά το Τ30 δεν ξέρω τί γράφεται αλλά το Τ110Ε4 αξίζει και με το παραπάνω. Καλύτερο turret armor από το Ε100 και πυροβόλο με πολύ καλό penetration. Ευτυχώς, βέβαια, που είχα τελειώσει την αμερικάνικη σειρά πριν μπουν τα Τ110 μέσα με αποτέλεσμα να μην έχω να κάνω όλο το grinding της νέας σειράς TD.

Όντως,το E4 και το Ε3 είναι για να κάνεις τα τσίσα σου μόλις τους βλέπεις,θα πάω για το Ε5 αφού ξαναγοράσω το Μ103 και αργότερα ίσως για το Ε4.Δυστυχώς έκανα τη μαλακία και πήγα σε γαλλικά άρτι και αυτά δεν κάνουν damage ούτε με ευχέλαιο.Ξεκίνησα τα γερμανικά αλλά όταν έμαθα ότι το event θα φύγει(από φήμες το άκουσα) τέλος του χρόνου δεν συνέχισα,αν μείνει πάντως θα συνεχίσω τα γερμανικά.Δυστυχώς όμως στο HTC28 η TD15 χωρίς bat chat δεν βγαίνει.Μια φορά παραλίγο για 150 hit points με το Ε50Μ.Έκανα ding σε WT100 και τον πρόλαβαν άλλοι.Ήταν ο τελευταίος επιζών κι έπεσε ακρίδα

• Like 1

Δυστυχώς όμως στο HTC28 η TD15 χωρίς bat chat δεν βγαίνει.Μια φορά παραλίγο για 150 hit points με το Ε50Μ.Έκανα ding σε WT100 και τον πρόλαβαν άλλοι.Ήταν ο τελευταίος επιζών κι έπεσε ακρίδα

Είσαι σίγουρος ότι με το bat θα μπορέσεις να επιβιώσεις τόσο όσο χρειάζεται ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της αποστολής;

edit: Μιας και αναφέραμε το batchat ιδού ένα βιντέακι για να ευθυμύσουμε:

Έγινε επεξεργασία από cna
  • Like 1

Είχε πέρασμα από μπεκάτσες σήμερα και μετά από 20 λεπτά το δεύτερο,από τις πιο καλές ήττες

http://imgur.com/XyOsZV7