Jump to content

Recommended Posts

12 λεπτά πριν, το μέλος raziel έγραψε:

Ξαναγύρνα στα 6άρια ή 5άρια μέχρι να μάθεις καλά τους χάρτες και οι χάρτες μαθαίνονται καλύτερα με medium και παίξε λιγότερο επιθετικά,sniping μέχρι να βρεις την κατάληλη ευκαιρία να ορμήξεις και ποτέ μην πας μόνος σε ένα flank,αν δεις ότι είναι ζώα και πηγαίνουν όλοι μαζί πήγαινε μαζί τους αλλά κράτα λίγη απόσταση,το παιχνίδι έχει μεγάλη καμπύλη εκμάθησης

Ξεκίνησα να κρατιέμαι λιγάκι και να μην πηγαίνω yolo, είναι και καρυδότσουφλο πανάθεμά το. 

Παίζω και με το Ji Ro που είναι 6άρι, αλλά είναι πιο αργό κι από την καθυστέρηση. Με αυτό τουλάχιστον ξέρω πως πρέπει να μείνω πίσω και να περιμένω, γιατί αλλιώς είμαι sitting duck.

Γενικά το γύρισα σε πιο safe plays, μπας και γίνει τίποτα, να μάθω και λίγο τους χάρτες. Θα κατέβω και μερικά tier όπως λες κι εσύ και βλέπουμε.

Με τα crew το έχω χάσει λιγάκι. Σε κάθε άρμα να έχω το δικό του ή να τους πηγαίνω βόλτα σε κάθε νέο; Ξέρω πως θα χάνουν perks βέβαια έτσι και πάμε ξανά από την αρχή.

12 λεπτά πριν, το μέλος Arkan έγραψε:

Ξεκίνησα να κρατιέμαι λιγάκι και να μην πηγαίνω yolo, είναι και καρυδότσουφλο πανάθεμά το. 

Παίζω και με το Ji Ro που είναι 6άρι, αλλά είναι πιο αργό κι από την καθυστέρηση. Με αυτό τουλάχιστον ξέρω πως πρέπει να μείνω πίσω και να περιμένω, γιατί αλλιώς είμαι sitting duck.

Γενικά το γύρισα σε πιο safe plays, μπας και γίνει τίποτα, να μάθω και λίγο τους χάρτες. Θα κατέβω και μερικά tier όπως λες κι εσύ και βλέπουμε.

Με τα crew το έχω χάσει λιγάκι. Σε κάθε άρμα να έχω το δικό του ή να τους πηγαίνω βόλτα σε κάθε νέο; Ξέρω πως θα χάνουν perks βέβαια έτσι και πάμε ξανά από την αρχή.

Κάποιοι στην κλαν μου παίζουνε μετακινώντας συνέχεια τα πληρώματα στους οποιίους έχω ρίξει ban,δεν παίζω μαζί τους πλατούν γιατί μου σπάνε τα καρύδια μέχρι ν'αλλάξουν πληρώματα και εξοπλισμούς.
Εγώ έχω πλήρωμα για το κάθε άρμα πλέον.
Για να μην τρως πέναλντυ πρέπει να έχεις έστω ένα premium άρμα από τις εθνικότητες που σ'ενδιαφέρουν και να εκπαιδεύεις μ'αυτά τα πληρώματά σου.
Εγώ στη θέση σου θα καιγόμουν μόνο με premium άρματα για αρκετό χρονικό διάστημα έτσι ώστε και να στρώσω πληρώματα και να μαζέψω κέρματα.
Έκανα κι εγώ τις μαλακίες να ξεκλειδώνω και ν'αγοράζω συνέχεια άρματα από πολλές εθνικότητες και το έκοψα.
Τώρα έχω 126 μύρια και όλα τα άρματα που μ'αρέσουν αγορασμένα και όλα τα άλλα ξεκλείδωτα.
Φυσικά έχω και 61.000 μάχες αλλά δες στην φωτό πόσες έχω με premium και θα καταλάβεις το σκεπτικό μου,ειδικά μερικοί Ελληναράδες και όχι μόνο in game που τους στέλνω στο garage αρχίζουν το κράξιμο για το κάψιμο με το s1 τότε τους προκαλώ να κάνουμε από 30 μάχες εγώ με το s1 κι αυτοί με τα σαπάκια τα med premium και να δούμε ποιός θα μαζέψει περισσότερα λεφτά.
Ότι άλλο χρειαστείς στη διάθεσή σου

Screenshot.png

(edited)

Και πριν αγοράσεις οποιοδήποτε premium άρμα ρίξε πρώτα μία ερώτηση εδώ να σου πούμε τη γνώμη μας.
Πες μου και το nick σου στο παιχνίδι να ρίξω μια ματιά.
Είσαι και Σαλονικιός,Εύοσμο εγώ,αν κάτσει μπορεί να πιούμε και κανένα καφεδάκι

Έγινε επεξεργασία από raziel
13 λεπτά πριν, το μέλος raziel έγραψε:

Και πριν αγοράσεις οποιοδήποτε premium άρμα ρίξε πρώτα μία ερώτηση εδώ να σου πούμε τη γνώμη μας.
Πες μου και το nick σου στο παιχνίδι να ρίξω μια ματιά.
Είσαι και Σαλονικιός,Εύοσμο εγώ,αν κάτσει μπορεί να πιούμε και κανένα καφεδάκι

Προς το παρόν, το μόνο που θυμάμαι είναι το GSOR the TANK που το πήρα δώρο από κάπου. Θα πρέπει να δω το απόγευμα αν έχω και κάποιο άλλο.

Arkanister το nick, αν και δεν ξέρω τι θα δεις εκτός από έναν nooba που πηγαίνει yolo χωρίς να ξέρει τι του γίνεται 😛

Είδα και μερικά βιντεάκια, αλλά κλασικά είναι για late/end game. Τι να το κάνω το να ξέρω πως θα πάρω αυτά τα perks στο σύνολο, όταν ξεκινάω από το μηδέν; 

Εγώ κέντρο και δουλειά Σίνδο btw.

P.S. Είδα στην σελίδα πως έχω και το VK 28.01 mit 10,5 cm L/28 premium. Οπότε μπορώ να παίζω με όσα premium έχω και με το που ανεβάσω το πλήρωμα, να το στέλνω σε άλλο άρμα και να εκπαιδεύω νέο;

(edited)

Εντάξει,με 400 μάχες είσαι.
Λοιπόν,το vk 28  και το GSOR πούλα τα,δεν αξίζουν,το vk είναι τρολλοάρμα και το gsor θέλει πάρα πολύ καλό πλήρωμα και εξοπλισμό για να γίνει κάτι σαν άρμα.
Εγώ τα έχω πουλήσει.
Καταρχήν αν σου αρέσει πολύ το παιχνίδια να ξέρεις πως πρέπει να χώσεις λεφτά αλλά όχι από τώρα.
Συνέχισε σε χαμηλά tiers 3-4-5 να μαθαίνεις χάρτες και τις καβάτζες για τον κάθε τύπο άρματος(έχεις να δεις πολλούς μαλάκες να είναι σε κουκουρούκου θέση).
Είδα ότι έχεις πολύ Γιαπωνέζο,τα μόνα που αξίζουν είναι το STB & HORI οπότε πας για εκείνα,,όχι για το type 5.
Noobfriendly είναι τα ρώσικα meds & heavies,πας για obj 140 & is7.
Germany= Leopard.
Βρετανοί το Centurion οπωσδήποτε,Σουηδία udes 15/16 & strv.

Απλά προχώρα αυτές τις γραμμές σιγά σιγά και χωρίς άγχος και εδώ είμαστε,έχω δει παίκτες με 100+ χιλιάδες μάχες και έπαιζαν με τα γόνατα,αμοιβάδες κι έχω δει και μάλιστα πέτυχα χθες ένα παλληκάρι Έλληνας με 5000 μάχες και ήταν αρκετά καλός,σιγά σιγά όλα και όταν βγάζει μαραθώνιο να το κυνηγάς για να πάρεις τζάμπα άρμα,τα καλύτερα από εκεί τα έχω πάρει,bourasque,progetto,shptk

Εδώ όταν πας στο techtree μπορείς να διαλέξεις το άρμα που σ'ενδιαφέρει και να δεις προτεινόμενα σκιλς και εξοπλισμούς από streamers

SKILL4LTU.EU

Looking for ways to elevate your gameplay and tactics? Skill4ltu.eu has the resources you need! Taught by the pro, learn tips and...

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 1
17 λεπτά πριν, το μέλος raziel έγραψε:

Εντάξει,με 400 μάχες είσαι.
Λοιπόν,το vk 28  και το GSOR πούλα τα,δεν αξίζουν,το vk είναι τρολλοάρμα και το gsor θέλει πάρα πολύ καλό πλήρωμα και εξοπλισμό για να γίνει κάτι σαν άρμα.
Εγώ τα έχω πουλήσει.
Καταρχήν αν σου αρέσει πολύ το παιχνίδια να ξέρεις πως πρέπει να χώσεις λεφτά αλλά όχι από τώρα.
Συνέχισε σε χαμηλά tiers 3-4-5 να μαθαίνεις χάρτες και τις καβάτζες για τον κάθε τύπο άρματος(έχεις να δεις πολλούς μαλάκες να είναι σε κουκουρούκου θέση).
Είδα ότι έχεις πολύ Γιαπωνέζο,τα μόνα που αξίζουν είναι το STB & HORI οπότε πας για εκείνα,,όχι για το type 5.
Noobfriendly είναι τα ρώσικα meds & heavies,πας για obj 140 & is7.
Germany= Leopard.
Βρετανοί το Centurion οπωσδήποτε,Σουηδία udes 15/16 & strv.

Απλά προχώρα αυτές τις γραμμές σιγά σιγά και χωρίς άγχος και εδώ είμαστε,έχω δει παίκτες με 100+ χιλιάδες μάχες και έπαιζαν με τα γόνατα,αμοιβάδες κι έχω δει και μάλιστα πέτυχα χθες ένα παλληκάρι Έλληνας με 5000 μάχες και ήταν αρκετά καλός,σιγά σιγά όλα και όταν βγάζει μαραθώνιο να το κυνηγάς για να πάρεις τζάμπα άρμα,τα καλύτερα από εκεί τα έχω πάρει,bourasque,progetto,shptk

Εδώ όταν πας στο techtree μπορείς να διαλέξεις το άρμα που σ'ενδιαφέρει και να δεις προτεινόμενα σκιλς και εξοπλισμούς από streamers

SKILL4LTU.EU

Looking for ways to elevate your gameplay and tactics? Skill4ltu.eu has the resources you need! Taught by the pro, learn tips and...

Με θίγεις τώρα. 402 είναι, σε παρακαλώ 😛

Αν εννοείς για το premium ή το wot plus, θα το σκεφτώ αργότερα. Τώρα δεν υπάρχει καν σαν ιδέα.

Πήγα Japan μεριά για αρχή, γιατί πρακτικά μου είπαν το STB είναι fun άρμα. Και το Ho Ri βαράει καλά αν το μάθεις. Κοινώς, απλώς πήγα όπου νάναι για αρχή.

Μου πρότειναν επίσης να πάω προς S. Conqueror μεριά σε κάποια φάση, αλλά μάλλον θα δω το Centurion που λες πρώτα.

Ξεκίνησα να παίζω λίγο και με το VK30 για κάτι διαφορετικό και να πάω προς Leopard. Θα δείξει πως θα πάει αυτό...

Ρωσσία, Σουηδία κλπ καλά τα λες, αλλά ανοίγει πολύ το πράγμα για αρχή. Μη πιάσω ταυτόχρονα ένα σκασμό χώρες και δεν κάνω τίποτα στο τέλος.

Όσο για τον Skill, τον είδα σε κάτι βιντεάκια και το πρόσεξα το site. Θα του δώσω λίγο χρόνο το απόγευμα.

2 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

GSOR the PRANK λέγεται.

Για να το λέτε, κάτι παραπάνω θα ξέρετε! Αλλά δώρο ήταν, να τους πω όχι;

5 λεπτά πριν, το μέλος Arkan έγραψε:

Με θίγεις τώρα. 402 είναι, σε παρακαλώ 😛

Αν εννοείς για το premium ή το wot plus, θα το σκεφτώ αργότερα. Τώρα δεν υπάρχει καν σαν ιδέα.

Πήγα Japan μεριά για αρχή, γιατί πρακτικά μου είπαν το STB είναι fun άρμα. Και το Ho Ri βαράει καλά αν το μάθεις. Κοινώς, απλώς πήγα όπου νάναι για αρχή.

Μου πρότειναν επίσης να πάω προς S. Conqueror μεριά σε κάποια φάση, αλλά μάλλον θα δω το Centurion που λες πρώτα.

Ξεκίνησα να παίζω λίγο και με το VK30 για κάτι διαφορετικό και να πάω προς Leopard. Θα δείξει πως θα πάει αυτό...

Ρωσσία, Σουηδία κλπ καλά τα λες, αλλά ανοίγει πολύ το πράγμα για αρχή. Μη πιάσω ταυτόχρονα ένα σκασμό χώρες και δεν κάνω τίποτα στο τέλος.

Όσο για τον Skill, τον είδα σε κάτι βιντεάκια και το πρόσεξα το site. Θα του δώσω λίγο χρόνο το απόγευμα.

Για να το λέτε, κάτι παραπάνω θα ξέρετε! Αλλά δώρο ήταν, να τους πω όχι;

Ο skill είναι καμπέρι του κερατά αλλά βγάζει γέλιο,ο πυτζαμούλης iyouxin είναι καλός και ο kajoo ακόμη καλύτερος αλλά τα βίντεό του σου φέρνουν επιληψία.
Το stb σταματάει να είναι fan όταν αρχίζει να βαράει στο γάμο του καραγκιόζη,πήγες στα δύσκολα άρματα,ο καλύτερος sniper είναι το Concept 5 αλλά έχει τρελλά μειονεκτήματα,χθες το πούλησα. Πήγαινε για  Leopard και obj140,άσε το stb γιατί έχει άλλο gameplay λόγο του siege mechanic.To Conqueror είναι καλό,τώρα είναι άλλα στη μόδα.
Εγώ πάντως δεν παίζω heavy,τα κρατάω για διάφορες καταστάσεις,clan wars,onslaught.Mόνο meds & tds παίζω,στα βαριά και στα scouts είμαι μπούφος γιατί τα βαριέμαι

Η αλήθεια είναι πως παλιότερα που δεν είχε μαραθώνιους,extra battlepass αναγκαζόμασταν ν'αγοράσουμε premium άρματα και πλέον τα περισσότερα είναι παρωχυμένα.
Οι τελευταίες μου αγορές που άξιζαν ήταν το scorpion και το strv,από κει και μετά μόνο μαραθώνιοι.
Το παιχνίδι δίνει πολλά πράγματα πλέον αλλά θέλει κόπο και χρόνο για να τα πάρεις.
Αφού μάθεις λίγο ακόμη το παιχνίδι τότε αγόρασε 1 8άρι prem αφού καταλήξεις στο play style σου (heavies,tds,meds,lights or sky cancers) και τότε βάζεις premium.
Κατά τη γνώμη μου παίξε ένα χρόνο όπως μπορείς και τα επόμενα Χριστούγεννα δώσε ένα 100ρικο για κουτιά και θα είσαι κρέμα από χρυσό και άρματα

3 λεπτά πριν, το μέλος raziel έγραψε:

Ο skill είναι καμπέρι του κερατά αλλά βγάζει γέλιο,ο πυτζαμούλης iyouxin είναι καλός και ο kajoo ακόμη καλύτερος αλλά τα βίντεό του σου φέρνουν επιληψία.
Το stb σταματάει να είναι fan όταν αρχίζει να βαράει στο γάμο του καραγκιόζη,πήγες στα δύσκολα άρματα,ο καλύτερος sniper είναι το Concept 5 αλλά έχει τρελλά μειονεκτήματα,χθες το πούλησα. Πήγαινε για  Leopard και obj140,άσε το stb γιατί έχει άλλο gameplay λόγο του siege mechanic.To Conqueror είναι καλό,τώρα είναι άλλα στη μόδα.
Εγώ πάντως δεν παίζω heavy,τα κρατάω για διάφορες καταστάσεις,clan wars,onslaught.Mόνο meds & tds παίζω,στα βαριά και στα scouts είμαι μπούφος γιατί τα βαριέμαι

Μέχρι στιγμής έχω πετύχει skill, iyouxin και quickbaby or something. Δεν ξέρω ποιος είναι καλός, ποιος κακός και ποιος άσχημος, αλλά βλέπω κανα βιντεάκι να δω τι παίζει.

Θα δω λοιπόν τι θα κάνω, μπορεί να αφήσω την Ιαπωνία στην μεριά της προς το παρόν. Σε "μπελάδες" με έβαλες 😛

1 λεπτό πριν, το μέλος Arkan έγραψε:

Μέχρι στιγμής έχω πετύχει skill, iyouxin και quickbaby or something. Δεν ξέρω ποιος είναι καλός, ποιος κακός και ποιος άσχημος, αλλά βλέπω κανα βιντεάκι να δω τι παίζει.

Θα δω λοιπόν τι θα κάνω, μπορεί να αφήσω την Ιαπωνία στην μεριά της προς το παρόν. Σε "μπελάδες" με έβαλες 😛

Την πατήσαμε όλοι με τον quickβλήμα όταν ήμασταν noobαδες,είναι ο clown του wot,πιο βλήμα πεθαίνεις

• Haha 1
1 ώρα πριν, το μέλος raziel έγραψε:

Την πατήσαμε όλοι με τον quickβλήμα όταν ήμασταν noobαδες,είναι ο clown του wot,πιο βλήμα πεθαίνεις

Ψήνεσαι να ανοίξεις εσύ stream να σε βλέπουμε; 😆

8 λεπτά πριν, το μέλος Arkan έγραψε:

Ψήνεσαι να ανοίξεις εσύ stream να σε βλέπουμε; 😆

Μπα,θα με κόψουν,το τι καντήλι πέφτει δεν λέγεται 😛

• Haha 1