Jump to content

Recommended Posts

On 17/3/2020 at 1:02 ΠΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

Γιατί καλέ; Μια χαρά είναι τα Πολωνικά

Διότι είναι Πολωνικά?!?!

Η αλλιώς:

Πάντως και το wot και το Lol με τόσο κόσμο στους servers είναι κοντά στο unplayble πια. Τρελό lag.

• Like 1

Note to self: Μην παίζεις ποτέ όταν έχει προσφορές, bonus weekends και λοιπά events οπότε και είναι μέσα στο παιχνίδι η Σάρα και η Μάρα...

• Haha 1

Ε μα τώρα τι να κάνεις; Η Σάρα και η Μάρα προβλέπεται να είναι για πολύ καιρό ακόμα μέσα λόγω σχολείων....

• Sad 1
(edited)

Εχθές πάντως 48 μάχες, 42-43% νίκες ή κάτι τέτοιο.. Τραγική κατάσταση.

[45.8% τελικά. Still sh*t.]

Έγινε επεξεργασία από Shaman
  • Like 1

Σήμερα φοβάμαι ότι θα με συλλάβουν. Είμαι μέσα και σε κάθε αγώνα κάνω λειτουργία με τα καντήλια που κατεβάζω.

• Like 1
  • Haha 2

Τραγική κατάσταση. 

Εγώ ήθελα να πάρω το 5Χ στο Black Prince, λέει... 4 παιχνίδια έπαιζα μόνος μου (top player, 2k combined average με τη βλακεία @ Tier 7) και χάναμε. Στο 5ο παιχνίδι που έκανα μόνο 900dmg, κερδίσαμε. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

• Like 1
  • Haha 1
πριν 33 λεπτά, το μέλος Shaman έγραψε:

Τραγική κατάσταση. 

Εγώ ήθελα να πάρω το 5Χ στο Black Prince, λέει... 4 παιχνίδια έπαιζα μόνος μου (top player, 2k combined average με τη βλακεία @ Tier 7) και χάναμε. Στο 5ο παιχνίδι που έκανα μόνο 900dmg, κερδίσαμε. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

Τυπική wg

• Like 1

Γενικά τα σαββατοκύριακα δεν τραβάει  ποτέ πόσο μάλλον τώρα που όλοι είναι μέσα λόγο τον περιορισμών 
Χθες και σήμερα κατά ένα περίεργο τρόπο για σαββατοκύριακο πάει πολύ καλά δεν το περίμενα αλλά άσχετα από νίκες/ητες έχουν μαζευτεί πολλά ζώαδιά και έχει σχετικά ποιο άνετο farming

lSJuwC8.jpg
zMXxzUr.jpg

ωραίο πράγμα οι εκπτώσεις... ευτυχώς είχα στοκ σε credits και xp και έκανα μερικά ψώνια.....

Ερώτηση: υπάρχει τίποτα πραγματικά αξιόλογο σε τενκ για τα 9000 bonds που διαθέτω, ή να τα κάνω improved optics και vents ? 

10 hours ago, colt3003 said:

ωραίο πράγμα οι εκπτώσεις... ευτυχώς είχα στοκ σε credits και xp και έκανα μερικά ψώνια.....

Κι εγώ είχα την ίδια απορία.

Το γαλλικό heavy ίσως είναι το μόνο που κάπως αξίζει, αν δεν κάνω λάθος.

12 hours ago, Deus said:

Γενικά τα σαββατοκύριακα δεν τραβάει  ποτέ πόσο μάλλον τώρα που όλοι είναι μέσα λόγο τον περιορισμών 
Χθες και σήμερα κατά ένα περίεργο τρόπο για σαββατοκύριακο πάει πολύ καλά δεν το περίμενα αλλά άσχετα από νίκες/ητες έχουν μαζευτεί πολλά ζώαδιά και έχει σχετικά ποιο άνετο farming

Εγώ με το ζόρι έπιασα 50% εχθές (1400 WN8) σε 32 μάχες.

Όντως πιάνεις καλά σκορ (δηλ μπορείς να είσαι εύκολα σταθερά στις θέσεις 1-3 της ομάδας σου), αλλά το πολύ χαμηλό WR% σου ρίχνει το ηθικό. :p 

• Like 3
(edited)

IS-4, E-100, T110E5 buffing σε πρώτη φάση αργότερα θα πάρουν σειρά και τα KV4, T32, King Tiger
Για όποιον δεν βαριετέ να δει τα λέει στο παρακάτω video διαφορετικά κράτησα κάποια screenshots

spacer.png
spacer.png
IS-4 VIII gun
spacer.png

Z3e6CG8.jpg
WFIdmU7.jpg

ETHXhRK.jpg

Έγινε επεξεργασία από Deus
  • Like 2
  • Sad 1
(edited)

Το μόνο HT μέχρι στιγμής που τα καταφέρνω και γενικά έχω ευχαριστηθεί με όλα τα άλλα είμαι για κλάματα

JKt6Z1k.jpg

SImqNuU.jpg

Έγινε επεξεργασία από Deus
  • Like 4
(edited)

7Κ combined + 5 kills, αλλά δε δίνει μαστέρι ο αλήτης (μάλλον επειδή είχε Τ8s μέσα)...

StandardB.jpg

Έγινε επεξεργασία από Shaman
  • Like 3

Καλημέρα όχι ότι έχει κάποια σημασία αλλά γνωρίζει κανείς γιατί τα x200 crew χρ για 1 ώρα το δείχνει χωριστά? και τα 2 ενεργοποιούνται σε random battle

oE9Jllu.jpg

Bug?! Κι εμένα έτσι μου τα δείχνει. Δε βλέπω να έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους.

αξίζει το TOG ?? αυτή τη φορά έλεγα πως μαι χαρά είναι και το 7ημερο premium (το type 64 το έχω..)