Jump to content

Recommended Posts

(edited)

8ο παιχνίδι χθες και πήρα του Μάστορη το σήμα :p.'Επαιζα μπάλλα εναντίων 5 αρμάτων σε ένα φλανκ και το μόνο που βοηθούσε ήταν το άρτι μας,οι άλλοι είχαν στήσει περίπτερα στη βάση.

Screenshot_1.jpg

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 3
(edited)

Εχω βαρεθει να κανω καλα παιχνιδια με δαυτο  haha (paris η ποιο σιχαμένη πιστα, πήγα στον χαμο με τα heavy)

3,5k

cZE0yd0jRmaZMvIzgTzNug.png

Έγινε επεξεργασία από SirDiman

Μόνο που το συγκεκριμένο μαζί με το Ε25 ειναι τα πιο σιχαμένα, σπαστικά κλπ κλπ, άρματα στο παιχνίδι.

• Like 1
(edited)

Ρε παιδιά ειναι BROKEN!! εχω παιξει παρα πολλα παιχνιδια τελευταία ,και,  μπορει σαν wr να μην εχω ψηλο αλλα ειναι OP σε πολλες φασεις που μου εχουν τυχει.

1409 xp και έδωσε 1η κλαση , just think about it...

4ZZsaKVFTnSCrY9KIyHR-Q.png

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
On 29/7/2017 at 4:21 PM, SirDiman said:

Αυτό το βλήμα με το crom στον διάδρομο πως κρατήθηκες και δεν τον έπνιξες?

μου εσπασε λιγο τα νευρα αλλα ειχα ελαφρύ όχημα αλλιως θα τον έπνιγα :Ρ

απο 65% ΜΟΕ πριν καμια βδομαδα σιγα σιγα πηγα 80% 1357 OP

Μια χαρά,εγώ το παράτησα λίγο για να γκριντάρω τσέχους και γερμανούς αλλά θα το ξαναπιάσω σύντομα για εκπαιδευτή

Το λατρεύω. Και το AMX 12t λάτρευα. Και υποθέτω τα επόμενα θα τα λατρέψω. Ακόμη και με άχρηστη ομάδα, κάνω καλά παιχνίδια με αυτό

• Like 3

τι θα γίνει ...καμμια έκπτωση θα βάλουνε στις γραμμές των Maus/E100/E50/ IS ? μου χει βγει η πίστη να βγάλω 1.200.000 και δεν θέλω να πάρω μόνο ένα tierVII άρμα.........