Jump to content

Recommended Posts

On 1/2/2017 at 3:36 PM, colt3003 said:

ε εντάξει. όταν βλέπεις κατι περίεργα setup με chance 17% λες ''νταξ, και τα παιδιά που πλερώνουν πρέπει να κάνουν προπόνηση κάπου που να δικαιολογεί αυτά που ξοδεύουν''. Ωστόσο και τις ελάχιστες φορές που βλέπω 80% chance, πάλι δε μου αρέσει. Όπως και να έχει, άλλο σασπένς έχει η υπόθεση όταν υπάρχει ισορροπία....

Πάντα έχω premium και έχω δει να μου δίνει ακόμη και 12%.Έχει τύχει να με πηγαίνει επί 10 συνεχόμενα παιχνίδια με μάξιμουμ 38%.
Παρεπιπτόντως,αγόρασα το SP.Γαμεί και δέρνει,καμία σκέση με τον αραμπά που έπαιζα κάποτε

Τώρα που κάνανε και buff το κανόνι του, και τρυπάς άνετα με τα AP shells, είναι μια χαρά τανκ, και βγάζει και λεφτά.

18 hours ago, deninho said:

9Z5lg39.jpg

πφφφ... μόλις 187 παιχνίδια μετά, έκανα ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης αυτού του τενκ.

α.... είπα και εγώ... μονο εγώ είμαι ο λοξός ?

Σε άλλα νεα:

Καταγραφή bishop cool.PNG

βραβείο ψυχραιμίας που 2 light θέλανε να με παίξουν απο πολύ κοντά, και φύγανε μονόχιτα...

• Like 3
13 hours ago, Rusty_Cookie said:

34c5a5d89699a28f2486c23c5b381486b62553f3

shot_350.jpg

Ένα τέτοιο παιχνίδι μου λείπει με το hummel για να βγάλω το stug

ειχαμε CW Σημερα ... :Ρ

Εδω μπλοκαρα τον αλλον και του εκαναν buttseks (εχει και slomo στο τελος)

• Like 1