Jump to content

Recommended Posts

13 minutes ago, SirDiman said:

ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩ

παραλιγο TD15.3....ΓΑΜΩ αν δε με ετρωγε το παλιο αρτι .... http://prntscr.com/d7k3jz

Το type 4 heavy σας σε ντουβάρι χτύπησε?Σε ποιό είσαι?Στο t55 ή Htc?

Πήρα το Γαλλικό με σήμα την κότα,τρολλάρει καλά το άρμα,πήρα το μεγάλο πακέτο και σε 15 μάχες καταστάρησε το πλήρωμα που το ξεκίνησα με 50%.Κουβαλάει καλά αλλά θέλει υποστήριξη.Βέβαια ως συνήθως έπεσα χθες στα μισά παιχνίδια σε κουκουρούκου ομάδες,κρατούσαμε ολόκληρο flank εγώ και ένα is3 vs 6 heavies και γενικά πήγαινε όλη η βραδιά έτσι.Αυτό σε πλατούν ειδικά τριπλό θα γαμεί και θα δέρνει,άσε που το βλέπω να ξεσκίζει τα strongholds

Εγώ πάντως πέτυχα δύο μαζί με το Τ-10 και τους πέρασα πάσο και τους δύο :p Μόνος μου εγώ, δύο αυτοί στο Cliff στο λόφο στη στροφή τέρμα δεξιά.

• Like 1
12 minutes ago, astrolabos said:

Εγώ πάντως πέτυχα δύο μαζί με το Τ-10 και τους πέρασα πάσο και τους δύο :p Μόνος μου εγώ, δύο αυτοί στο Cliff στο λόφο στη στροφή τέρμα δεξιά.

Κι εγώ δεν θα είχα πρόβλημα με τα 2 Τ32 και 2 IS3 (τουλάχιστον θα έκανα περισσότερη δουλειά) αν δεν μου έβγαινε συνεχώς από το πλάι ένα IS6,ήταν ο μόνο που μου πέρναγε βολές κι ενώ ο μαλάκας μου με το IS3 θα μπορούσε να κόβει αυτόν προτίμησε να παίζει στο λοφάκι που έπαιζα εγώ με τους άλλους 4 μιας και ως γνωστόν κατεβάζει κανόνι το IS3 και είναι ιδανικό για λόφους :hehe:,γαμώ τις επιλογές έκανε το παλλουκάρι

• Like 1

Από ping πως πάτε; Είμαι πάνω από μία βδομάδα που είμαι πάνω από 300. Δεν μπορώ να παίξω..

Συμβαίνει σε κανέναν άλλο;

Μου έκανε ένα ding ένα type 5 στο amx και τραβούσε τις κωλότριχές του,με στόλισε σε πμ χαχαχαχαχα

• Like 1