Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

ασχολήθηκα αυτό το ΣΚ παραπάνω (μη φανταστείτε...100 μάχες έκανα ....λίγες για τα δικά σας δεδομένα) ... εφτασα τις 1000 μάχες!....ξεκλείδωσα τα γερμανικά VK30.01D kai H, και κοντεύω το ρώσσικο KV1 (ξέμεινα από λεφτά)... θέλει πολύ ...πολύ χρόνο να αφιρεώσεις ή να πληρώσεις...

• Like 1

πριν 37 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

ασχολήθηκα αυτό το ΣΚ παραπάνω (μη φανταστείτε...100 μάχες έκανα ....λίγες για τα δικά σας δεδομένα) ... εφτασα τις 1000 μάχες!....ξεκλείδωσα τα γερμανικά VK30.01D kai H, και κοντεύω το ρώσσικο KV1 (ξέμεινα από λεφτά)... θέλει πολύ ...πολύ χρόνο να αφιρεώσεις ή να πληρώσεις...

Αρκετά λάθος σκεπτικό. Το να καίγεσαι δε σε κανει αυτόματα καλο.

Απόδειξη οι ορδες των bots  με 30κ  μαχες, 40winrate  και μαξ τιερ τανκ 7αρι- 8αρι ενω κανονικα θα επρεπε να εχουν 3 δεκαρια χαλαρά, αν δε παιζουν με premium.

Το να παιξεις πιο καλα θελει 2-3 βασικα, μαθαίνεις τα heatzones καθε χάρτη, μαθαίνεις πως λειτουργεί το spot και το viewrange, προσπαθεις να τα εφαρμόζεις και topkek.

Το να πληρώσεις, σιγουρα επιταχύνεις το grind αλλα διαφορά βλεπεις οταν ειναι να μαζεψεις 500.000-600.000xp οπως πχ το πακετο που εχω φαει εγω με το Tiger P(orno) και οχι τόσο σε μικρα λεβελ.

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie
  • Like 2

Σωστός ο από πάνω και να συμπληρώσω κι εγώ τα 2 μου sents.
Με τις παραπάνω προυποθέσεις θ'αρχίσεις να νιώθεις σε tier 7-8.
Όλα τα παρακάτω είναι yolo και με τα περισσότερα bots.Κοκκίνησε το μάτι μου το ΣΚ που έπαιζα με 5-6άρια.
Πολύ σημαντικό είναι να μάθεις τους χάρτες και που να στήνεσαι με το εκάστοτε άρμα σου,δηλαδή στον ίδιο χάρτη αλλού παίζουν τα heavys και αλλού και αλλιώς τα meds.Δεν είναι κανόνας βέβαια αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει

Για παράδειγμα,μας βγάζει στην Fishermans Bay είμαι με το S1 και η πόλη είναι από αριστερά μου οπότε ξεκινάω να πάω τέρμα δεξιά στο πέρασμα μια και ήταν η μοναδική θέση για td που είχε απομείνει(οι άλλες πιασμένες από 2 hellcats.

Μαντέψτε,στον μοναδικό θάμνο είχε χωθεί ένα skoda t25 (ήταν μάχη με 6-8 tiers).
Πάω πιο πίσω και λόγο δεξιότερα αλλά τα αντίπαλα TDS ήταν εκτός range για αυτά τα λίγα μέτρα που πήγα πιο πίσω.
Δεν πάει κανένας να σποτάρει(θα μπορούσε το Τ25 αλλά προτίμησε να snipάρει) με αποτέλεσμα να μας έρθει ένα cromwell στα 50 μέτρα και να μας έχει ανάψει όλους.προχωράω μπροστά και σπρώχνω το δικό μας το Τ25,πέφτει λίγο μπροστά κι έρχεται από πίσω μου και με σπρώχνει κι αυτός.Γυρνάω τον καθαρίζω και μ'αρχίζουν στις φάπες ένα lowe κι ένα vk1000 που πρόσέξτε που ήταν,καμπερωμένα πιο πίσω από μένα και αριστερά μου.
Δηλαδή τους φάνηκε ότι ήταν  άδικο που σκότωσα το καημένο το ζαβό μιας και θα μπορούσε να καθαρίσει τη φάση σε ενδεχόμενο rush με το μεγάλο του pen :p .Είδε κι ένας Ελληναράς από την GVA το TK αμέσως μ'αρχίζει στα καριολίκια.Αφού ανταλλάξαμε μερικά γαλλικά όταν των ρώτησα αν είδε τι παίχτηκε κι έβγαλε συμπεράσμα δεν απάντησε.

Όταν τον ρώτησα ποιός θα ήταν πιο αποτελεσματικός εκεί (του έστειλα screen)πάλι δεν απάντησε.
Αλλά βλέπεις ο παικταράς των 1500 win8 που ψόφησε με το Type 64 στο πρώτο λεπτό κάνοντας μόνο 2 βολές το μόνο τον ένοιαζε ήταν να βρίσει και να παραστήσει τον δικηγόρο ενός που δεν ξέρει τι να κάνει με το άρμα του.Όπως και οι 2 καμπεράδες με τα heavies που το μόνο που είδανε ήταν το ΤΚ ενώ δεν βλέπανε ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σποτάρει για να κάνουν βολές κι αυτοί αλλά αντ'αυτού προτίμησε να τους κάνει παρέα στην ομαδική αυτοκτονία.

• Like 2

Παιδιά επειδή συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε περί ανάλογο positioning στο εκάστοτε map. Υπάρχει κάποιο site με βάση το τελευταίο patch ή τις τελευταίες αλλαγές στα maps , που να δείχνει που περίπου πρέπει να παίζει με την κάθε class; 

πριν 6 λεπτά, το μέλος deNordic έγραψε:

Παιδιά επειδή συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε περί ανάλογο positioning στο εκάστοτε map. Υπάρχει κάποιο site με βάση το τελευταίο patch ή τις τελευταίες αλλαγές στα maps , που να δείχνει που περίπου πρέπει να παίζει με την κάθε class; 

Ναι, vbAddict

Για παραδειγμα abbey, μπλε τα td, κιτρινα τα meds, πρασινα lt και κοκκινα τα HT.

19_monastery-class-heatmap-ctf-class-all

http://www.vbaddict.net/heatmaps/

• Like 2

1 hour ago, astrolabos said:

Και μάλλον θα χάσατε κανα 3-15, ε;

Μπροστά ήσουνα?
Προχθεσινό και μου βγήκε κι ένα παιχνίδι με το type 64 που έπιασα 15000 win8,λιώνω κάθε φορά που είμαι με το 13 57F και ερχόμαστε μούρη με μούρη lights,τρομάζουν από το πίου πίου και κρύβονται

http://prntscr.com/f36842

Έγινε επεξεργασία από raziel

πριν 23 ώρες, το μέλος deNordic έγραψε:

Προς Γάλλους tankers. 

Ποια heavy/medium/light tanks αξίζουν να κρατήσω; Το ELC είναι το must have Light όπως παλαιότερα;

Δυστυχώς το ELC το έχουν καταστρέψει. Κυρίως την ταχύτητα του σκίσανε. Είχα ξεκλειδώσει το AMX 12t, αλλά το πήγαινα πίσω γιατί κυνηγούσα το δεύτερο ΜοΕ στο ELC. Τελικά το πούλησα, και αγόρασα το AMX 12t και το έχω αγαπήσει. Σχετικά γρήγορο reload, 4shells per clip, γρήγορο τενκ, turret που γυρνάει όλον τον κύκλο (αν και λίγο αργό). Το έχω με crew με SiS (+λάμπα και camo για commander, smooth και camo για οδηγό, και snapshot και κάτι άλλο για gunner), και vents, και αυτά είναι τα νούμερα που έχω κάνει:

h7Cgl5Z.png

Στις 59 (νομίζω) μάχες πήρα το πρώτο MoE :p Για ace θα με ταλαιπωρήσει, απ'ότι καταλαβαίνω :/

• Like 4

5909212f539ec_bishop1.thumb.PNG.f91135d51dbfe65650f918c75a202ee7.PNG

Στα πρώτα 6 λεπτά τα περισσότερα τάνκ φύγανε, και μείναμε απο την ομάδα μου εγώ ένα STUG IV ενας γρύλος και ένα leopard ενω απο τους αντίπαλους 2 Τ67. Το Leopard πήγε να πάρει τη βάση και άδραξε το λεγάμενο..... Επί 6 λεπτά περιμέναμε 3 πιά να δούμε πότε θα έρθουν να μας καθαρίσουν.... αποφασίζουν και έρχονται μαζί απο την πλευρά που είναι η πόλη, και τρώνε το  stug και τον γρύλο σε χρόνο dt. Εγώ τους περίμενα στο G1 και με το που σκάνε μύτη μαζί, τρώω απο κοντά το ένα Τ67..... και εδώ έγινε το θαύμα ! το άλλο Τ 67 που έμεινε δεν με πυροβολάει, αλλά με φέρνει βόλτες, εγώ λέω πως με γλεντάει, και 2 - 3 που έβλεπαν τη μάχη μου έγραφαν να σταματήσω να γυροφέρνω μαζί του αφού ήταν μάταιο.... όντως βαρέθηκα, και λέω '' πάει στο διάτανο ας κάνει ότι θέλει...'' και αρχίζει να προσπαθεί να με κάνει ραμ !! είχε μείνει απο βλήματα !! 6 απόπειρες να με ραμάρει του κόστισαν 280 HP και εμένα τίποτα. Και έτσι ......

• Like 5

Εχει δοκιμάσει κανεις το T57 Heavy να πει εντυπώσεις,  αξίζει? το έχω σχεδόν ξεκλειδώσει αλλα δεν ξέρω αν αξίζει να το αγοράσω ( να λιώσω πάλι με τα premium για να μάζεψω credits )

Στης μάχες που το έχω δει μου φαίνεται αρκετά μαλακό για heavy αλλα το κανόνι του πρεπει να μοιράζει πόνο

13 hours ago, Deus said:

Εχει δοκιμάσει κανεις το T57 Heavy να πει εντυπώσεις,  αξίζει? το έχω σχεδόν ξεκλειδώσει αλλα δεν ξέρω αν αξίζει να το αγοράσω ( να λιώσω πάλι με τα premium για να μάζεψω credits )

Στης μάχες που το έχω δει μου φαίνεται αρκετά μαλακό για heavy αλλα το κανόνι του πρεπει να μοιράζει πόνο

Όπως τα είπες,θέλει προσοχή και παίζεται όπως τα άλλα με κλιπ αλλά αυτό αντέχει λίγο παραπάνω ξύλο,έχει κακό gun handling απ'ότι διαβάζω στο φόρουμ,ρίξε κι εσύ μια ματιά πριν χώσεις 6 μύρια

• Like 1

Αν και το ξεκλείδωσα θα το αφήσω για την ώρα πριν λίγες μέρες πήρα το Centurion ΑΧ

Αρχίζω και μαζεύω δεκαρια που δεν κάνω και μάχες γιατί μετά πιάνομαι με το επόμενο 9 άρι και παίζω premium με τις μέρες για να μαζέψω credits για το Χ  και τελειωμό δεν έχει...

έχω ήδη τέσσερα tier X καλύτερα να κάνω μερικές μάχες με αυτά πριν αγοράσω και άλλο

Έγινε επεξεργασία από Deus
  • Like 2