Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

11 hours ago, astrolabos said:

Εχθές βλαστήμησα με το scorpion. Point blanc σε RU251 2 φορές ding. E, α γ****** Skorpion. 

Άσε που πιστεύω ότι πρέπει να έχουν πειράξει το accuracy γιατί δε γίνεται με 0,3 disperssion να βαράει στο γάμο του καραγκιόζη με κλειστό κύκλο.

αυτή την εντύπωση έχω όταν βγήκε και το είχα με crew  στα 2 skill και  0.3 dispersion ήταν ποιο εύστοχο από ότι τώρα που το crew έφτασε στα 5 skill και έχει 0.28 dispersion

Το έχω βαρεθει μιας και κοντεύω τις 1000 μάχες και πλέον το έχω μονο για να βγάζω credits, είχα πάνω από 2 μήνες να κάνω μάχες με το scorpion και αυτές της μέρες που χρειάστηκε να μαζέψω credits έκανα αρκετές μάχες σερί σίγουρα κάτι πειράξανε και εκτος την ευστοχία πολύ critical hit

χθες σε ένα amx 1390 3 απανωτά critical hit kai 0 damage...

• Like 2

7 hours ago, Deus said:

αυτή την εντύπωση έχω όταν βγήκε και το είχα με crew  στα 2 skill και  0.3 dispersion ήταν ποιο εύστοχο από ότι τώρα που το crew έφτασε στα 5 skill και έχει 0.28 dispersion

Το έχω βαρεθει μιας και κοντεύω τις 1000 μάχες και πλέον το έχω μονο για να βγάζω credits, είχα πάνω από 2 μήνες να κάνω μάχες με το scorpion και αυτές της μέρες που χρειάστηκε να μαζέψω credits έκανα αρκετές μάχες σερί σίγουρα κάτι πειράξανε και εκτος την ευστοχία πολύ critical hit

χθες σε ένα amx 1390 3 απανωτά critical hit kai 0 damage...

Μήπως να κάνουμε drop στα σκιλλς? καρμπόν φάση με μένα,με 1 σκιλλ βίαζε κόσμο και τώρα με τα 5 λες και παίζουν τάβλι είναι μες στο άρμα

• Like 2

Για όσους έχουν premium λέει για 24ωρο Plus,τίποτε για χρυσό,θα δω το απόγευμα.

Δες μήπως σου εξαφανίστηκαν κάποια μόνιμα καμο από  lights που ανέβασαν tier,πιθανόν γι αυτό είναι ο χρυσός

Έγινε επεξεργασία από raziel

το AMX 13 57GF σε 7αρές μάχες τώρα που του μείωσαν το  tank και turret traverse dispersion είναι σαν να κλέβω εκκλησια δεν προλαβαίνω να γεμίζω και να αδειάζω γεμιστήρα

στην αρχή έρχονται με φορα και μόλις αρχίζω να τις ρίχνω βροχή τρέχουν να βρούν τρυπα να κρυφτούν!

στα ιαπωνικά τα heavy που δεν πέφτουν τα κανόνια τους κολλάω από πίσω και τα πηγαίνω βεντούζα νομίζουν ότι καίγονται
όσο το μετάνιωσα από όταν το πήρα (ήταν το πρώτο premium) τόσο το πάω τώρα

Έγινε επεξεργασία από Deus
  • Like 2

πριν 11 ώρες, το μέλος SirDiman έγραψε:

1000 gold refunded

Εσεις?

για ποιο λόγο; Εγώ αυτή τη στιγμή, βέβαια, δεν το έχω καν περασμένο το παιχνίδι, κι ούτε προβλέπεται το προσεχές διάστημα :/

α)Μετά απο ~85% winrate σε strongholds, απο χθες έχουμε λεβελ 3 κεντρικό και ενα τσουρμο αλλα κτηρια και σαν κλαν εχουμε battle reserves για εξτρα silver, XP, freeXP κλπ κλπ. Just like that.

β)

shot_407.jpg

παιρνω λορα s1 και FV/sta σχεδόν τζαμπα woop woop

μονο για ingame διαθέσιμα...

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie
  • Like 1

17 hours ago, Deus said:

το AMX 13 57GF σε 7αρές μάχες τώρα που του μείωσαν το  tank και turret traverse dispersion είναι σαν να κλέβω εκκλησια δεν προλαβαίνω να γεμίζω και να αδειάζω γεμιστήρα

στην αρχή έρχονται με φορα και μόλις αρχίζω να τις ρίχνω βροχή τρέχουν να βρούν τρυπα να κρυφτούν!

στα ιαπωνικά τα heavy που δεν πέφτουν τα κανόνια τους κολλάω από πίσω και τα πηγαίνω βεντούζα νομίζουν ότι καίγονται
όσο το μετάνιωσα από όταν το πήρα (ήταν το πρώτο premium) τόσο το πάω τώρα

Εγώ πριν το update έκανα μερικά διασκεδαστικά παιχνίδια όταν όμως έβρισκα μαλακούς ή ευκαιρίες να βεντουζάρω,αλλά τώρα μ'αυτά που λες θα το λιώσω όπως και το type 64

Έγινε επεξεργασία από raziel

πριν 3 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

α)Μετά απο ~85% winrate σε strongholds, απο χθες έχουμε λεβελ 3 κεντρικό και ενα τσουρμο αλλα κτηρια και σαν κλαν εχουμε battle reserves για εξτρα silver, XP, freeXP κλπ κλπ. Just like that.

β)

shot_407.jpg

παιρνω λορα s1 και FV/sta σχεδόν τζαμπα woop woop

μονο για ingame διαθέσιμα...

bye bye 112 :p

πριν 5 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

sta σχεδόν τζαμπα

STA-2 γιατί; Grindαρε το STA-1 που έχει καλύτερο κανόνι από το 2

11 minutes ago, astrolabos said:

Εκπαιδευτής + moneymaker.
Χωρίς mod σας ταρακουνιέται κι εσάς το άρμα σε κάθε βολή που ρίχνει ή τρώει?Προσπάθησα να το ρυθμίσω μέσα από το game αλλα τζίφος,έβαλα του aslain κι έστρωσα αλλά μόλις το πέρασα τραλλάθηκα στο lag(αυτό ίσως να ήταν και σύμπτωση)

2 minutes ago, astrolabos said:

Εχθές το βράδυ τα fps από 90 πέσανε στα 30. Με επανεκκίνηση του παιχνιδιού πήγαν στα 50. Δε ξέρω γιατί. Ο μπισκότος λέει ότι φταίει το xvm.

Καλά τα fps ξέρω ότι πέφτουν κατά 30-40 μόλις μπει το mod,το Ping μ'ανυσύχησε

πριν 30 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

Και τι να παρω, εχω is6, t34-3, cdc, και ισως  pilot, που δεν ειναι playable στην τρεχουσα ΜΕΤΑ. Οποτε κατι πρεπει ν παρω κ δεν εχω πολλες επιλογες.

panther m10 αλλα ειναι 7αρι.

Ειχα camo στα Light και μου τα εκαναν refund, ειχα διαβασει πως αμα βαλεις τα δωρεαν inscriptions που δινουν καθε τοσο σε κανουν και με αυτα refund αλλα δε τα καταφερα να το κανω, crashare.

Φιλος μου πηρε 2500 χρυσα πισω :p

πριν 5 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Και τι να παρω, εχω is6, t34-3, cdc, και ισως  pilot, που δεν ειναι playable στην τρεχουσα ΜΕΤΑ. Οποτε κατι πρεπει ν παρω κ δεν εχω πολλες επιλογες.

S1 και 40t :p