Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

πριν 11 λεπτά, το μέλος SirDiman έγραψε:

εχω 170 κουτια και 120 απ'τα αλλα :Ρ

Καταγραφή.PNG

:p

πριν 6 λεπτά, το μέλος colt3003 έγραψε:

τώρα πρέπει να μάθω τι κάνω με το γυναικείο πλήρωμα .... απο που να ξεκινησω recruit ??

Να είναι όλες ίδια χώρα για να ενεργοποιήσεις το Sisters in Arms. Όχι σαν εμένα το μαλάκα που έβαλα μια Τσέχα στο ξέμπαρκο και τώρα την έχω εκεί και καμαρώνει....

μπορω να επιλέξω μονο τη χώρα σε πρώτη φάση ? να επιλέξω απο τα τανκ που έχω ήδη ? θα αντικαταστήσει το υπάρχον πλήρωμα ? τι τυπο τανκ προτείνετε (ολιγομελες - πολυμελες , light / medium / heavy /td/ spg) ??

Κοίτα, εξαρτάται ποιο τανκ σου αρέσει/θες να κρατήσεις. Εγώ τις έβαλα στο KV13->IS->IS3->T10. Στο IS3 έκλεισα το set και το Τ10 το λάτρεψα, άρα θα τις αφήσω εκεί με αυτό. Από τη στιγμή που θα τις αποκτήσεις, εσύ αποφασίζεις που θα τις βάλεις ανάλογα με τις συμπάθειές σου. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος επιλογή, μόνο αυτή που έκανα εγώ και τη δεύτερη κοπέλα την έκανα Τσέχα. Ούτε καν Γερμανίδα. Τσέχα.

ΤΙΙ ΕΧΑΣΑ παλι colobanovs
 ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

επρεπε να φυγω πισω και να αναψω αλλου αλλα δεν ειμουν σιγουρος αν αναψω

;h τουλαχιστον να παω απο τα θαμνακια πιο ηρεμα

http://wotreplays.eu/site/3147473

Έγινε επεξεργασία από SirDiman

πριν 7 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

:(:(:( 

Να το πάρω έτσι? 

Είναι απ τα ελαχιστα το μοναδικο 8 που με ενδιαφερουν.

Εγώ πάντως δεν το έχω μετανιώσει που το πήρα.

10 hours ago, deninho said:

(Βλέπεις @colt3003 τι γίνεται με τα κανονικά SPG, έτσι; :hehe: )

Να ξες, πως ξαναπήρα το Μ41. Άμα έχεις ξερόβηχα..... :p

και με το ''αντικανονικό'' πάντως, το mission το πέρασα. Όσο φορτώνει σκιλλς το πλήρωμα γίνεται απίστευτο. Το ''κανονικο'' Μ41 θα μου βγάλει το χτικιό μόνο και για να φτάσει στο μισό των δυνατοτήτων του επίσκοπου. Και μετά θα πρέπει να το αλλάξω για το Μ44 (το οποίο υποψιάζομαι ότι θα με αρρωστήσει επίσης)

M44 με 100% crew + BiA + rammer + EGLD θα σε βγάζει ασπροπρόσωπο. Θα το συνταξιοδοτήσω τώρα το Μ44, γιατί πήρα M12 (λόγω εκπτώσεων :p) και μετέφερα εκεί το κρου μου (με 75% retrain, πήγε στο 90% ο commander και στο 99% οι υπόλοιποι). Με ενοχλεί/δυσκολεύει που δεν έχει τόσο μεγάλο gun traverse όπως το M44, αλλά θα το συνηθίσω, που θα πάει :)