Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

Αυτό το πράμα,για να μην το χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς το Μ37 είναι πολύ εύστοχο,με κλειστό κύκλο δεν μπορεί να πετύχει πολυκατοικία στα 3 μέτρα.Ένα καράβι αγίους και 3 φορτηγά καντήλια έριξα σε 5 μάχες

• Like 1

On 2/12/2016 at 10:05 AM, raziel said:

Αυτό το πράμα,για να μην το χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς το Μ37 είναι πολύ εύστοχο,με κλειστό κύκλο δεν μπορεί να πετύχει πολυκατοικία στα 3 μέτρα.Ένα καράβι αγίους και 3 φορτηγά καντήλια έριξα σε 5 μάχες

αμα αυτό δεν σου πήγαινε, με το Μ41 θα χρειαστείς Ι.Χ. μητροπολίτη να σου δώσει άφεση.... εξ αιτίας του παράτησα τα αμερικάνικα arty

• Like 2

On 11/30/2016 at 3:07 ΜΜ, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Να δούμε και ποιοί είναι όμως πρέπει.

Bring nicks to studio!!!!

Τα βλέπεις αν πας στην σελίδα κάθε clan.

Η κοροιδία φυσικά είναι ότι από τις πρώτες "καλές" clans, τα μπανιαρίσματα....τείνουν στον μηδέν, όλως τυχαίως.

Κλασσικά ΜΜΟ. Mπανάρουμε ότι μας βολεύει. Κάποιους που μας αφήνουν λεφτά με τον Α, Β τρόπο δεν τους αγγίζουμε

• Like 1

1 hour ago, colt3003 said:

αμα αυτό δεν σου πήγαινε, με το Μ41 θα χρειαστείς Ι.Χ. μητροπολίτη να σου δώσει άφεση.... εξ αιτίας του παράτησα τα αμερικάνικα arty

εγώ και το Μ37 και το Μ41 μια χαρά τα βρήκα. Το Μ44 το έχω λατρέψει, με >3 βολές το λεπτό, αξιοπρεπές aim time, έχει περιστρεφόμενο κανόνι καμιά 60αριά μοίρες, οπότε δε χρειάζεται να στρίβει ολόκληρο το όχημα, μπόλικο dmg. Ντάξει, έχει το μείον ότι βαράει σχεδόν ευθεία βολή, καμία σχέση η καμπύλη που δίνουν τα βρετανικά, και υπάρχουν μάχες που δυσκολεύομαι να πετύχω O-Ho μπροστά μου, αλλά σε γενικές γραμμές με έχουν βολέψει πολύ τα αμερικάνικα

Εδώ κοιτάτε χάλια !!!!

Καταγραφή Bishop 4.PNG

Καταγραφή Bishop 4b.PNG

Σε tier 7 μάχη να κάνω το υψηλότερο damage ! το χειρότερο όμως είναι πως για μόλις 43 hp δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την spg 15 αποστολή. Πως θα ολοκληρωθούν αυτές οι ρημάδες ???

13 hours ago, colt3003 said:

Εδώ κοιτάτε χάλια !!!!

Καταγραφή Bishop 4.PNG

Καταγραφή Bishop 4b.PNG

Σε tier 7 μάχη να κάνω το υψηλότερο damage ! το χειρότερο όμως είναι πως για μόλις 43 hp δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την spg 15 αποστολή. Πως θα ολοκληρωθούν αυτές οι ρημάδες ???

Μεγάλα τσακάλια είχες στην ομάδα σου,είχα κι εγώ τα ίδια τσακάλια για καμιά 15αριά μάχες,ορχήστρα από κλαρίνα  :hehe:

• Like 2