Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

είμαι τιερ 5 (Panzer III./V) και με βάζει συνεχώς με τιερ 5/6/7...παίζω 4 παιχνίδια ...no victory at all... ούτε τα x3 bonus exp on first victory δεν παίρνουμε πλέον...

επίσης όσο καιρό παίζω δεν κηνυγάω αποστολές κτλ... όσα πάνε ..όσα έρθουν δηλαδή. Έχω μόλις 300gold που ούτε ξέρω πως τα πήρα...Βγαίνουν premium αρματάκια.που κάνουν κάτι χιλιαδες gold...

Τι έιναι το win8

... α στα διαλα...θα το γυρίσω στο ασσετο...θα μου τα σετάρει ο Ιασωνάκος και τέρμα...θα τους ζαλίσω με την ασχετοσύνη μου και θα το παρατήσουν...που θα παει....

• Like 1

πριν 29 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

είμαι τιερ 5 (Panzer III./V) και με βάζει συνεχώς με τιερ 5/6/7

Τυχαίο

όσο καιρό παίζω δεν κηνυγάω αποστολές κτλ

Οι αποστολές σου δίνουν λεφτά

Έχω μόλις 300gold που ούτε ξέρω πως τα πήρα

από την εγγραφή ίσως; Από κάποια προωθητική ενέργεια;

πριν 30 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

Βγαίνουν premium αρματάκια.που κάνουν κάτι χιλιαδες gold...

Έχει και με ευρώ άμα θες :p

πριν 30 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

Τι έιναι το win8

wn8 είναι ένας αλγόριθμος που υπολογίζει την απόδοσή σου βάσει των επιδόσεών σου στις μάχες και όχι ένα ξερό win/lose ratio που έχει η WG

πριν 32 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

... α στα διαλα...θα το γυρίσω στο ασσετο...

Μου θυμίζεις κάποιους που δεν έχουν τύχη με γυναίκες και σκέφτονται να το γυρίσουν στη "πίσω κίνηση" :sarcastic: 

• Like 6

@sstav

Το τανκ που παίζεις είναι γρήγορο, τυφλό χωρίς θωράκιση. Δε νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή για πρώτο/βασικό πεντάρι.

Παίξε το ρωσικο line που οδηγεί στο KV1, παρτο και κρατα το για 200-300 μαχες ή και για πάντα. Το τανκ είναι ruski easy mode. Ειδικά με το 122μμ howitzer.

Με το ίδιο κανόνι, στο Τ43 όμως, έχω σκάσει 510dmg + φωτια για τα υπολοιπα 500 σε SPIC :hehe: 

• Like 4

Ότι είπε ο μπισκότος + ότι το kv1 είναι τόσο αργό που έτσι θ'αποφύγεις βιαστικές κινήσεις τύπου παίρνω φόρα και στουκάρω στο πρώτο Tiger που θα βρω μπροστά μου.
Παίξε με βαρειά μέχρι να μάθεις καλά τους χάρτες και να βλέπεις πως παίζουν τα meds ή τα lights για να μαθαίνεις.Ο κάθε τύπος άρματος η ακόμη και το κάθε άρμα έχει διαφορετικό playstyle.Πειραματίσου λίγο με τα heavy και θα δεις καλύτερα πράγματα.
Ή δοκίμασε TDS που είναι καμπεροάρματα.

Χθες λυπήθηκα ένα παλλουκάρι (λέμε τώρα) με ένα Panther.Είχα αράξει σ'ένα διπλό θάμνο ο βρωμοκάμπερος και σκάει πύργο και λίγο σώμα σε λόφο στα 300 μέτρα,βαράω την πρώτη... σύριζα.Πέφτει πίσω και ξαναβγαίνει,βολή,πυρομαχικά,μονόχιτος με 1300.Το τι μου έστελνε μετά σε pm ούτε στον εχθρό μου χαχαχαχα

• Like 4

Το παιχνιδι ειναι καλο, εχει πλακα, αλλιως πως θα ειχαμε ολοι τοσες χιλιαδες μαχες ?
Το κακο του ειναι το μεγαλο learning curve και το MM για αρχη .

Οταν μαθεις τα βασικα mechanics (camo , view range, penetration, weakspots ) τοτε θα ευχαρηστηθεις περισσοτερο το παιχνιδι. Ιδικα οταν εισαι σε clan και παιζεις strongholds, clan wars και ακους καφριλιες απο το teamspeak. :)

http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics

Δες για αρχη αυτα :

https://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/2bumxm/wot_guide_for_all_colors_of_wn8/

https://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/2ehnx3/quick_guide_for_starting_out_first_3k_battles/

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
  • Like 1

Αυτά που σου είπαν τα παιδιά, +βλέπε κανένα replay από το όχημα που σε ενδιαφέρει στο YT ή από το wotreplays. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως να παίζεις με το όχημά σου :)

Και κυνήγα τα missions. Μην κάνεις τη χαζομάρα που έκανα κι εγώ, κι ασχολήθηκα μετά τις 2 χιλιάδες μάχες, γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι :p

• Like 1

23 minutes ago, deninho said:

Αυτά που σου είπαν τα παιδιά, +βλέπε κανένα replay από το όχημα που σε ενδιαφέρει στο YT ή από το wotreplays. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως να παίζεις με το όχημά σου :)

Και κυνήγα τα missions. Μην κάνεις τη χαζομάρα που έκανα κι εγώ, κι ασχολήθηκα μετά τις 2 χιλιάδες μάχες, γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι :p

Τα mission θα σου βγούν πιο εύκολα τώρα γιατί έχεις και πιο κατάλληλα άρματα για να τα κυνηγήσεις.Για παράδειγμα όταν σου ζητάει να κάνεις 2000 dmg με TD με τι θα το έκανες?Με το marder 38?

Έτσι κι αλλιώς τα λεφτά στα μεγάλα άρματα τα χρειάζεσαι.Δοκίμασε να βάλεις τον έξτρα εξοπλισμό σε 6άρι ή 7άρι και θέλεις κοντά ένα μύρριο.Παίζω πιο πολύ με τα premiums κι έχω 3 μύρια και ξέρω ότι είναι πολύ λίγα.Όταν αρχίσω τα 7 και τα 8 tier θα πονέσω.

Εγώ ας πούμε ότι δεν είχα τόσα premium άρματα και κυνηγούσα τα missions,ε σε πληροφορώ πως ούτε στα μισά δεν θα ήμουν.Ακόμη και τώρα δεν τα κυνηγάω γιατί ανεβάζω άρματα και πληρώματα συν ότι προσπερνάω άρματα με free xp.

Εκείνο το φέρετρο με ερπύστριες το M3 LEE ούτε ζωγραφιστό δεν ήθελα να το βλέπω.

• Like 1

μεχρι Τ8 παιζεις και χωρις προνομιακο, εχει και προσφορες για ραμερ κλπ κατι κανεις εγω στα 6αρια+ βαζω μονο και αν , 10 χρυσα εχει μονο να τα μεταφερεις

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
  • Like 1

3 hours ago, SirDiman said:

μεχρι Τ8 παιζεις και χωρις προνομιακο, εχει και προσφορες για ραμερ κλπ κατι κανεις εγω στα 6αρια+ βαζω μονο και αν , 10 χρυσα εχει μονο να τα μεταφερεις

Δεν εννοώ τα έξοδα μάχης,αλλά το grind + εξοπλισμό,μετά εννοείται μεταφορές.

Έχω παρατηρήσει πως τις τελευταίες μέρες το ping μου είναι τραγικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο εκτός από τον πάροχό μου ε;

Πηρα το Τ150 και δεν μου φαίνεται τόσο καλό όσο το KV1. Αξίζει να το εξελίξω; Έχω τα xp που θέλει το KV1S αλλά μου λείπουν τα χρήματα..! :/

Με το πινγκ τι γίνεται; Δύο μέρες τώρα μπαίνω και δεν μπορώ να παίξω. Και όταν λέμε δεν μπορώ να παίξω εννοώ πάνω από 600. Μερικές φορές κολλάει στο 999. Σκέφτομαι μήπως μου κάνουν κόλπα από την cyta επειδή πρόσφατα ζήτησα προσφορά για vdsl και δεν την δέχτηκα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

12 hours ago, panos444 said:

Με το πινγκ τι γίνεται; Δύο μέρες τώρα μπαίνω και δεν μπορώ να παίξω. Και όταν λέμε δεν μπορώ να παίξω εννοώ πάνω από 600. Μερικές φορές κολλάει στο 999. Σκέφτομαι μήπως μου κάνουν κόλπα από την cyta επειδή πρόσφατα ζήτησα προσφορά για vdsl και δεν την δέχτηκα.

Μου συμβαίνει κι εμένα με τη cyta τις τελευταίες μέρες,κάνω ένα reboot στο router και συνήθως στρώνει αλλά έχει μέρες που ρίχνει τρελλά spikes,αρκούν 1-2 δευτερόλεπτα για να σε καθαρίσουν.Κάτι κάνουν αυτοί οι μαλάκες

• Like 1

Ο EU1 έχει καλύτερο ping

Πάντα στο 1 μπαίνω. Ο άλλος έκατσε και μου έστειλε μήνυμα να μην μπαίνω στα 6αρια να μάθω πρώτα γιατί έχασε. Με το που μπήκα ήταν ή πρώτη μάχη. Μπαίνω να χαλαρωσω λίγο και οι άλλοι νομίζουν ότι βγάζουν και λεφτά από αυτό..!
Άσχετο αλλά οθόνη 144hz φαντάζομαι ότι δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σωστά;