Jump to content

World of Tanks

deNordic

Recommended Posts

10 hours ago, deninho said:

Μάζευα xp με το kv85, και έκανα research το 122mm, το οποίο ξεκλειδώνει και για το Σήφη (IS).

Πλάκα έχει, 400hp dmg με μία βολή, αλλά πιο αργό reload από spg (17" αν δεν κάνω λάθος, με το προσωρινό crew, χωρίς rammer κλπ), και dispersion στο θεό (0,46). Τουλάχιστον, πλέον δε θα φεύγω με τα ντροπιαστικά 0dmg από τα παιχνίδια :hehe:

Με το KV85 κάνεις παπάδες με το 100mm,εγώ βγαίνω από κάθε μάχη με 1200-2000 dmg.Ακόμη και με 8άρια να σε βγάλει μπορείς να παίξεις καλό ρόλο στη μάχη.Αν περιμένεις να κάνεις δουλειά με το 122 αφού δεν κάνεις με το 100άρι τότε κάτι άλλο φταίει.Κοντεύω 2ο αστέρι με το 100άρι το κανόνι.Αν βάλεις το 122 και σε πάρει χαμπάρι ο άλλος σε βίασε,θα σε κάνει να ρίξεις τη βολή και μέχρι να φορτώσεις θα σ'έχει φλανκάρει και μετά ξέρεις... escape-go to garage-next game.

Απλά πρέπει ν'αποφεύγεις ανηφορικά εδάφη,ακόμη και λίγο ανώμαλο έδαφος να έχεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά γιατί δεν κατεβάζει κανόνι με τίποτε,υπομονή να κλείνει ο κύκλος όταν μπορείς βέβαια και ακόμη και top tier να σε βγάλει παίξε έξυπνα και εκμεταλεύσου τα lights & meds της ομάδας σου,δεν έχεις τρελλή θωράκιση αλλά στα μικρά tiers μπορείς ακόμη και να παίξεις υπό γωνία και να κλείσεις σπίτια.Καλού κακού φόρτωσε και 15 χρυσές.Εγώ ρίχνω πάντα τις 2-3 πρώτες βολές με χρυσή,τη βλέπει ο άλλος και προσπαθεί να με αποφύγει κι εκεί κάνει τα λάθη του.Είναι fear factor η χρυσή.

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 2

πριν 40 λεπτά, το μέλος raziel έγραψε:

Εγώ ρίχνω πάντα τις 2-3 πρώτες βολές με χρυσή,τη βλέπει ο άλλος και προσπαθεί να με αποφύγει κι εκεί κάνει τα λάθη του.Είναι fear factor η χρυσή.

Και γω το κανω αυτό. :p 

1 hour ago, deninho said:

Ώπα, μπερδεύτηκες. Με το kv85 παίζω με το 100άρι, κι όντως πάω πολύ καλά

Για το Σήφη είναι η γκρίνια :p

Βάλε κι εκεί καμιά χρυσή,ο σήφης κατά τη γνώμη μου δεν είναι keeper,απλά είναι ένα εμπόδιο προς το is3,από κει και πέρα όμως όταν μειώσεις το reload όσο γίνεται είναι καλό εργαλείο και ξεκλειδώνεις σχετικά εύκολα το is3.Εκεί που θα φας το παλούκι είναι με το στοκ is3,μάζευε λεφτά από τώρα να φορτώνεις χρυσές

• Like 1

Τις χρυσές τις κερδιζετε ή πληρωνετε; Παίζω 5-6 παιχνίδια την εβδομάδα αλλά για φτάσω να μαζέψω τα αστέρια για το kv1.. μου έδωσε μερικά χρυσά και χρυσά αστέρια αλλά δεν τα ξοδευω! [emoji14]

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

34 minutes ago, panos444 said:

Τις χρυσές τις κερδιζετε ή πληρωνετε; Παίζω 5-6 παιχνίδια την εβδομάδα αλλά για φτάσω να μαζέψω τα αστέρια για το kv1.. μου έδωσε μερικά χρυσά και χρυσά αστέρια αλλά δεν τα ξοδευω! emoji14.png

Με ασημένια αλλά με τόσα λίγα παιχνίδια την εβδομάδα άστο καλύτερα

Μπορώ να το πάρω τώρα αν βάλω τα χρυσά αστέρια και μερικά χρυσά νομίσματα.

Δεν γίνεται παραπάνω παιχνίδια γιατί δεν υπάρχει παραπάνω χρόνος.

Οι σφαίρες αγοράζονται και νέες ασημένια αστέρια; Εμένα μόνο χρήματα και χρυσά χρήματα μου έχει σαν επιλογή αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι τις προαλλες δεν ήξερα πως αλλαζω σφαιρες. Τώρα έχω βρει το κόλπο, πάω πίσω από τον top gunner και βαραω, μέχρι να μας στριμωξουν ή να με βάλουν 2 κλάσεις μεγαλύτερα άρματα και να τους κλ@νω μία μάντρα. Χθες πάντως σκότωσα ένα kv1 από 80%, και απορουσα που υπάρχουν και πιο νουμπαδες απο μένα! ??