Jump to content



World of Tanks


deNordic

Recommended Posts

+1000000,θα νιώσεις τι πάει να πει paper armor.Αλλά τα tier x μετά είναι άλλη φάση,Και το 50Β αλλά και το batmobile.Ειδικά το μπανιερό (amx40) θέλει γαιδουρινή υπομονή.

Γέμισε ο τόπος Ε5.Ήρθαν 2 κλαρινογαμπροί με Ε5(ντομάτες ήταν βέβαια ) με περρίσια μαγκιά και με στυλάκι "με Ε5 δεν μας τρυπάει τίποτε"στο λόφο της καμπίνοβα κι εγώ με το IS7 και ο σύμμαχος με το Conqueror (Tier 9) τους πλακώσαμε στις HE και στις χρυσές και δεν πρόλαβαν να πάρουν ανάσα.Μιας και είστε βλέπω στο ξεκίνημα και ατομικά αλλά και σαν κλαν τα άρματα που θα χρειαστείτε για την κλαν και πρέπει να ανεβάσετε και το προσωπικό τους είναι: KV-85,Cromwell,T37,Type 64(premium) και O-I,εμείς έχουμε επιθετικό σχήμα στα strongholds με 5 cromwell & 2 t37.Μεγάλη προσοχή να μάθετε να κάνετε focus fire και προπαντώς να μην βγαίνετε μόνο και μόνο για να κάνετε damage.

Επίσης όσοι πάρετε το Τ29 και ξεκλειδώσετε το Τ32 σε καμία περίπτωση μην πουλήσετε το Τ29,είναι πιο εύκολο ν'ανεβάσετε το προσωπικό με το Τ29 και είναι και άρμα που το κρατάς,απολαυστικότατο.

Gold noob :p

Μόνο εγώ και ο astro παίζουμε στην clan.

Έγινε επεξεργασία από honda22
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@soulclaimer Τακτικές. Πφφφφ... Αναλόγως το άρμα φίλε μου. Το καθένα έχει και διαφορετικό τρόπο. Πχ αν σου αναπτύξω τον τρόπο παιχνιδιού του T-54 και πας να το εφαρμόσεις στο Centurion θα σε βρίζει όλη η ομάδα (dead in 10 secs). Η γενική λογική, όμως, λέει: 1) όσο γίνεται να φαίνεται μόνο ο πύργος και 2) το σκάφος να βλέπει τον εχθρό υπό γωνία γιατί έτσι αυξάνεται η ενεργή θωράκιση. Πχ αν το σκάφος έχει μπροστά θωράκιση 100mm τότε υπό γωνία 30 μοίρες αυτή αυξάνεται στα 115mm με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να διατρηθεί. Από εκεί και μετά άρματα με χαμηλή θωράκιση, όπως το batchat, χαρακτηρίζονται ως υποστηρικτικά διότι υπό κανονικές συνθήκες δεν τα παίρνει να ξεμυτίζουν. Παρ' όλα αυτά στα χέρια ικανού χειριστή κάνουν θαύματα αλλά θα πρέπει το situation awareness να είναι στο 100%...

Έγινε επεξεργασία από cna
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Φίλτατοι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι,το να μάθεις τους χάρτες και τις συνήθεις θέσεις του άρματός σου.Πρέπει να κοιτάζεις το minimap συχνά πυκνά και να ζυγίζεις την κατάσταση,βέβαια το σουκού κατά 70% να πέσεις με τίποτε kto pl και cz και θα βλέπεις ένα πράσινο φίδι από τη μία και η άλλη πλευρά αφύλακτη τότε το μόνο tip είναι να βρεις βαθύ νερό.
Υπάρχουν κι άλλα που θα τα μάθετε εμπειρικά.Παράδειγμα,αν παίζεις με heavy και στήνεις καμπέρι τότε φρόντισε να είσαι σε αρκετή απόσταση από τα συμμαχικά TDS γιατί θα τους χαλάσεις το camo και θα πάτε όλοι άκλαφτοι από το πυροβολικό και το αντίθετο,αν παίζεις με td και δεις μοσχάρι με βαρύ να είναι δίπλα σου και να παριστάνει το γαμπρό σε ανοιχτό map σήκω και φύγε γιατί θα ρίξει χαλάζι.

Επίσης δείτε μερικά βίντεο στο σωλήνα πως να παίζετε το άρμα σας υπό γωνία.
Το xvm θα σας βοηθήσει στο κομμάτι με ποιόν να πάτε παρέα και να κάνετε wolfpack,εγώ πχ όταν παίζω με td κάθομαι πολύ πιο πίσω από τους κόκκινους τους δικούς μου κι αυτό γιατί σηνύθως δεν έχουν καλό camo και τους ανάβουν με το καλημέρα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gold noob :p

Μόνο εγώ και ο astro παίζουμε στην clan.

Το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται φίλε μου,σε όλα μου τα άρματα έχω φορτομένες από μια δεκάδα χρυσές,ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν,ειδικά προς το τέλος της μάχης,πέρα από αυτό η χρυσή έχει καλύτερο velocity αλλά και μεγάλες πιθανότητες να εξοστρακιστεί.

Ας κάνουμε win και δεν πάει ο άλλος να παραμιλάει.Συνήθως αυτοί που θα δεις να κράζουν με το που πέθαναν gold noob ή noob team είναι συνήθως κάτι scouters που στο πρώτο λεπτό έχουν βρεθεί στη βάση του αντιπάλου και έχουν την εντύπωση πως το Ε100 πιάνει 50 χλμ/ω και μπορεί να τους ακολουθήσει

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Απο απορια..

Που θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσεις το Word of Tanks? PC η Xbox..

PC. Αν μεταβείς από Xbox σε PC είναι σαν να το ξεκινάς από την αρχή γιατί στο Xbox έχει άλλο gameplay.

Έγινε επεξεργασία από cna
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.