Jump to content

Ποια Mobo ?

Dr.Paneas

Recommended Posts

Υπάρχει κανείς που να μετέφερε σκληρό από το Abit σε DFI απροβλημάτιστα;

Έκανε τίποτα;

Ο δίσκος έχει λειτουργικό.

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει τον σκληρό δίσκο που έχει το λειτουργικό από Chaintech σε Abit και αντίστροφα και από Chaintec σε DFi και το αντίστροφο πολλές φορές χωρίς πρόβλημα...απλώς απεγκαθιστούσα τους οδηγούς για τον ήχο, καθώς η 7njs δεν έχει soundstorm...

...θα φορτώσει το σύστημα, θα επαναγκαταστήσει τους οδηγούς για τις συσκεύες σου και μετά την επανεκκίνηση είσαι εντάξει...

...να σημειώσω ότι δεν έχω παρατηρήσει ποτέ πρόβλημα με τον ide sw driver της nvidia, παρα μόνο στις πολύ πρώιμες εκδόσεις των οδηγών, ούτε και στην dfi με την οποία άλλοι είχαν κολλήματα...αυτό με τους 3.13....

Eπειδή η μεταφορά έχει γίνει επιτυχώς εδώ και καιρό αυτό που έκανα ήταν πριν την αλλαγή να αντικαταστήσω τον Silicon Image Sata oδηγό του Αbit με της DFI χειροκίνητα και μετά έβαλα το δίσκο στη νέα μητρική.SATA ήταν και είχε λειτουργικό για αυτό να προσέχουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.