Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2004 Με εναν AMD 2800+ Barton ποια μητρική θα ήταν η καλύτερη επιλογή για ένα καλό overclocking ? Μην πάρω καμια η οποια δίνει 250FSB (με νερακι παντα) αλλα με πετάει reboot καθε τρεις και λιγο... Τωρα θα μου πειτε να κατεβασω το FSB αν συμβαινει αυτο... ΑΛλα αν υπαρχει αλλη μητρικη οπου σε υψηλα επιπεδα εχει σταθεροτητα; Εδω τιθετε το θεμα... Ποια λετε εσεις εναι η ποιο αξιοπιστη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 dfi lanparty Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Εγω θεωρώ πιο αξιόπιστη κ σταθερή μητρική την Abit NF7-S v2.0Βεβαίως για να βγάλεις FSB πάνω από 227MHz στην Abit πρέπει να κάνεις τουλάχιστον το μόντ για Chipset overvoltage.Τουλάχιστον είναι σταθερή.Η LanParty κάνει διάφορα τρελλά στα ψηλά FSB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 τι τρελα billpeppas? εμενα δεν μου εχει κανει τιποτα. μια χαρα ειναι. και εκτος απο μια dfi οι αλλες εδω στο φορουμ πανε πολοι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Κολληματάκια ανεξήγητα , restarts.Όχι σε όλα τα κομμάτια ( μητρικές εννοώ ).Ενν. πως μιλάμε για μηχανήματα με πολύ καλά υποσυστήματα , και υπέρ-επαρκούντα τροφοδοτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 αυτο παει παντου το, "οχι σε ολα τα κοματια"τωρα απο σταθεροτητα τη να σου πω μια χρα ειναι ουτε restart ουτε τιποτα. και 2 abit που δουλεψα δεν μπορω να πω η μια ηταν καλη μεχρι τα 225 δεν το πηγα παραπανω. αλλα το εκαψα. το αλλο ηταν μετριο. αλλα καμια σχεσι με το dfi. το βρισκο πολυ καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Φεβρουάριος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 EPOX 8RDA3+ ROCK STABLE........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 26, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 LanParty.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Και γω LanParty τις εχω δοκιμασει ολες(NF7-S v2.0 ,8RDA3+v2.1 ) και ειναι μακραν η καλυτερη αμα θες υψηλα fsb....και απο πλευρας εξοπλισμου....απλος εχει τα παντα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 Υπάρχει κανείς που να μετέφερε σκληρό από το Abit σε DFI απροβλημάτιστα;Έκανε τίποτα;Ο δίσκος έχει λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 27, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 εμενα απο asus σε dfi το μηχανημα δεν ξεκινησε.οπως και να εχει κανε φορματ. εγω το εκανα γιατι ηθελα να δω αν δουλευει η μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 27, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 ΡΕ ΠΑΡΕ ΑΤΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 27, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2004 DFI Lan Party τοτε κι εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 5, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Ρε μάγκες... Ολοι οσοι έχετε στο forum έχετε χιλια δυο προβληματα να πουμε με την DFI ? Οπως λέει και ο Vag, τι να τους κάνουμε τους αριθμούς χωρις σταθερότητα... Αν βάλω ψύξη με αέρα... 250no way/// Και στο forum βλέπω οτι αρκετους γυρω στα 200 σας βγάζει προβληματα ενω στα 250 γυρω ειστε Stable... Τι κουφο ειναι αυτο; Να την εμπιστευτώ ρε παιδια; Αξίζει ή πεταμένα θα πάνε τα Ευρο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 5, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 καλα πεταμενα δεν πανε. δηλαδη ποσο θα εδινες για να παρεις μια καφετιερα στην τελικη? λολολολθελει ψαξιμο και υπομονη. αν τα εχεις. οι επιλογη δικοι σου.ξερω παλι κραξιμο θα ακουσο εγω λολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 5, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Ich liebe dich DFI! Hi HIitler! 250 FSB αδιμωνούν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 5, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 ριχα ειναι μπιτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάρτιος 10, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2004 ρε παιδια μια ASUS A7N8X-Deluxe λεει τιποτα? την εχει δοκιμασει κανεις? ξερει κανεις τι ρευματα δινει σε μνημη και επεξεργαστη και chipset?THXXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 10, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2004 1.85vcore2.8vdimmγια chipset δεν εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάρτιος 10, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2004 Abit NF7-s rev2.0 με το νέο bios...Για το DFI θα πρέπει να αφιερώσεις ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, και θέλει υπομονή. Βέβαια θα πάρεις μεγάλο FSB αλλά υπάρχουν κουφά.... εμένα δεν τρέχει στα 200, αλλά τρέχει τέλεια στα 250. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.