sakis_the_fraud Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 ποιό είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο λειτουργικό για bench? επιλέξτε μονο ένα και φυσικά μιλάμε για σύνολο όχι π.χ. στο wprime Vista στο Pi 2003 κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 δεν νομιζω πως μπορεις να δωσεις απαντηση με τον τροπο που την ζητας γιατι ακριβως για κα8ε bench,διαφορετικο λειτουργικο ειναι καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Νοέμβριος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Γιατί τίποτα σε linux πλευρά δεν υπάρχει? Εκεί πραγματικά θα βγάζει scores (πιστεύω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Νοέμβριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Γιατί τίποτα σε linux πλευρά δεν υπάρχει? Εκεί πραγματικά θα βγάζει scores (πιστεύω) Ίσως...αλλά όλα τα bench που τρέχουμε είναι γραμμένα για windows...γιατί όλοι έχουν windows :057:Σαν all around πλατφόρμα XP ψήφισα. Τα Vista είναι καλά για wprime + pcm05 αλλά μέχρι εκεί. Τα 2003 λεω να τα βάλω αυτες τις μερες για δοκιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 εχω την εντυπωση πως τα ΧΡ Χ64 ειναι καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Νοέμβριος 21, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 2K3 για 2D και ΧP για 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 ^^ αυτό πιστεύω και εγώ αλλα δεν το έχω λιώσει το θέμα,ο hadji υποθέτω πως μπορεί να σου πει και build Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Νοέμβριος 30, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Vista μόνο για pcmark05....με ίδια μητρική+επεξεργαστή και με 3πλο raid 0(αντί για 2πλο στα vista) και καλύτερη GPU βγάζω χειρότερα σκορ στα ΧΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerberos Ιανουάριος 1, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Σκεφτόμουν οτι πρέπει να μπεί στην ψηφοφορία και το Linux με 64 bit πυρήνα που απο οτι δείχνει και είναι ταχύτερο και ασφαλέστερο και κάνει διαφορετικά calls στον πυρήνα...........τότε βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
napstor Ιανουάριος 1, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Ίσως...αλλά όλα τα bench που τρέχουμε είναι γραμμένα για windows...γιατί όλοι έχουν windows :057:Σαν all around πλατφόρμα XP ψήφισα. Τα Vista είναι καλά για wprime + pcm05 αλλά μέχρι εκεί. Τα 2003 λεω να τα βάλω αυτες τις μερες για δοκιμές Αυτο ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 1, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2008 Σκεφτόμουν οτι πρέπει να μπεί στην ψηφοφορία και το Linux με 64 bit πυρήνα που απο οτι δείχνει και είναι ταχύτερο και ασφαλέστερο και κάνει διαφορετικά calls στον πυρήνα...........τότε βλέπουμε το θεμα δεν ειναι ποιο ειναι το καλυτερο λειτουργικο για δουλειες γραφειου ή γενικα, αλλα για bench. αφου δεν υπαρχει κανενα bench-o προγραμμα γραμμενο για linux, επικεντρωνομαστε στα Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιανουάριος 2, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Νομίζω ότι τα XP είναι τα καλύτερα για Benches. Τουλάχιστον εγώ όλα εκεί τα τρέχω. Γενικότερα τα Vista μου δημιουργούν ένα αίσθημα αργοπορίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 3, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Τα Vista στα 3D είναι καταστροφή, στο PCM05 όμως σκίζουν λόγω των διαφανειών στα παράθυρα. Τα ΧΡ στα 3D είναι αρκετά δυνατά, έχω ακούσει πως tweakάρονται απίστευτα και δίνουν τα καλύτερα σκορ, όπως και τα Server για τα SuperPi και δε συμμαζεύεται. Θεωρώ πάντως πως δεν πρέπει να κοιτάμε τα τρισδιάστατα στη σύγκρισή μας, γιατί απλά το 3DM07-08 θα τρέχει καλύτερα (ίσως και μόνο) στα Vista λόγω του DΧ10 (όπως ακούγεται), όμως αυτό δεν κάνει τα Vista καλύτερα Θεωρώ πως τα Server 2003 είναι τα καλύτερα λοιπόν μιας και από όσο γνωρίζω, τα ρεκόρ στα δισδιάστατα benches εκεί γίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD Ιούλιος 21, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Για μενα ειναι 1) τα Windows Server 2003(ε ελαφριες εκδοσεις )2) Windows XP (και καλυτερα στην εκδοση Lite):smile005: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustytheclown Ιούλιος 22, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Εγώ που παίζω με Server 2008 τι ψηφίζω;Από τα επάνω για 2d server 2003 και 3d win xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.