hadabis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Μετα απο λιγακι ψαξιμο εχω καταληξει αναμεσα σε καποιαhp που πεζουν σε εκεινες τις τιμες οπως και καποια κομματιατις dell σε ενα σημειο κολαω στα dell οτι εχουν 5400rpm δισκουςενω 7,200 η HP δεν ξερω κατα ποσο αξιζει ι διαφορα η απλα να παρωκατι σε dell που ειναι και ποιο αξιοπιστοοποιαδηποτε προταση σε αυτες τις τιμες ειναι ευπροσδεκτη δεν εχω καταληξεισε κατι τελικο ουτως η αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
djskiniko Ιούλιος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Μετα απο λιγακι ψαξιμο εχω καταληξει αναμεσα σε καποιαhp που πεζουν σε εκεινες τις τιμες οπως και καποια κομματιατις dell σε ενα σημειο κολαω στα dell οτι εχουν 5400rpm δισκουςενω 7,200 η HP δεν ξερω κατα ποσο αξιζει ι διαφορα η απλα να παρωκατι σε dell που ειναι και ποιο αξιοπιστοοποιαδηποτε προταση σε αυτες τις τιμες ειναι ευπροσδεκτη δεν εχω καταληξεισε κατι τελικο ουτως η αλλιωςΠαρε 1 ποιό φτινό και βάλτου και 1 δίσκο ssd 120 gb και τότε θα δείς διαφορά τιμή δίσκου με φπα 289 ευρουλάκια αλλά δε θα το μετανιώσεις πιστεψέ με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.