petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 εδω και λιγο καιρο το hotmail μου για καποιο λογο μου διαγραφει απο μονο του ολα τα εισερχομενα(και στους 2 λογαριασμους που εχω)Οσο και αν εψαξα δεν βρεικα καποια ρυθμηση μεσα στο hotmail (ουτε ειχα πειραξει τιποτα τοτε που ξεκινησε αυτο το θεμα)Το εχει συναντησει κανενας αλλος αυτο το προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Μήπως προσπάθησες ποτέ να τα κατεβάσεις στον υπολογιστή σου από τον thunderbird ή το outlook; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούλιος 29, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 ναι στο pc του σπιτιου παιζει thunderbird και στου μαγαζιου παιζει με outllook.Επισης και τους δυο λογαριασμους τους συνχρονιζω και στο κινητο (win mobile 6,5)Παει καπου το μυαλο σου???:red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Ιούλιος 30, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Και στους δύο clients υπάρχει σχετική ρύθμιση ώστε να αφήνει αντίγραφα των email στον server. Outlook "Ρυθμίσεις Λογαριασμού / Account Settings" > "Αλλαγή / Change" > "Περισσότερες ρυθμίσεις / More Settings" > "Για προχωρημένους / Advanced" > τσεκάρεις το αντίστοιχο checkbox Thunderbird http://www.simplehelp.net/2008/05/04/how-to-set-thunderbird-to-leave-mail-on-the-server/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 30, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Μέσες άκρες αυτό που σου είπε ο Zaxos. Σε κάποιο από τα 3 έβαλες να τα κατεβάσεις και ξέχασες να του πεις να αφήνει αντίγραφο στο server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούλιος 30, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Zaxo ευχαριστω για το screenshot αλλα αυτα τα εχω ειδη οπως τα λες.Στο μονο που το διορθωσα σημερα ειναι στο κινητο....Ελπιζω να ηταν το κινητο που εκανε την πατατια...:mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 31, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Γιατί να μην την κάνει; Επειδή είναι μικρό και χαριτωμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούλιος 31, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 χαχαχαχα Ελπιζω τελικα να ειναι αυτο.Θα μαθω σε λιγες μερες.....:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.