nycos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2004 Hello all,Ψαχνω ψυγιάκι για το wc μου, βρήκα ενα Ford Transit (το καλο) κούτας ολοκαίνουργιο σε εναν ψυγεια, και μου το αφήνει 70 ευρω. Ποσο το εχετε πάρει εσεις? Αξίζει ή να ψάξω και αλλα? πχ βρήκα στην Αθήνα ενα ψυγιάκι απο Daewoo (δεν ξερω πως γράφεται...) Matiz χάλκινο στα ανταλακτικά και μου το άφηνε 20 ευρω.Υπ οψιν, μένω στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλα πηγαινοέρχομαι συχνά Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 70 δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη τιμη κοντα στα 60 παντως το περνουμε στην Θεσσ.Εαν το αλλο το ψυγειακι ειναι ολο χαλκινο και το ειδες σε καλη κατασταση χτυπα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Εγω το ειχα παρει 55 απο σαλλονικα το τρανζιτ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Εγω το ειχα παρει 55 απο σαλλονικα το τρανζιτ!!! Γιατι πειραμε 3 μαζι και ειχε κεφια ο μ@λ@κ@ς....αλλιως 60 μας τα δινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 70 κανει το δυπλο απο Hacshop. Αφου ειναι καινουργιο δωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Φεβρουάριος 26, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Tο daewoo ήταν καθαρότατο και απ οτι θυμάμαι λίγο πιο μικρό απο το transit, και δεν το πήρα γιατι πηγαινα για καφέ και δεν μπορούσα να το κουβαλάω... (γκρρρ...) μπορει ομως και να μην υπάρχει πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από nycos Tο daewoo ήταν καθαρότατο και απ οτι θυμάμαι λίγο πιο μικρό απο το transit, και δεν το πήρα γιατι πηγαινα για καφέ και δεν μπορούσα να το κουβαλάω... Πρέπει να βρείτε κα σείς εκει κάτω ένα καφέ Εγκώμιο ...................... :D για να μην έχετε τέτοια προβλήματα Ακριβό στο δίνει το Τράνσιτ ο ψυγειάς .Ψαξε για καλύτερη τιμή σε άλλους Εναλακτικά ψάξε ψυγείο απο AUDI-GOLF αλλα τα κυψελωτά τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάρτιος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2004 nycos απο που βρηκες το ψυγειο στο ηρακλειο? μενω αγιο και ενδιαφερομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.