sir_platanight Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Καλησπερα σε ολους εχω εναν σταθερο υπολογιστη ο οποιος σταματησε ξαφνικα να λειτουργει..εννοω πως ενω την μια μερα λειτουργουσε κανονικα την επομενη ανοιγε αλλα δεν εδεινε καμια εντολη.και οταν λεω καμια εντολη εννοω πως δεν ανοιγε η οθονη και δεν λειτουργουσε το cpu fan.ενω φαινεται να παιρνει ρευμα!τι μπορει να ειναι?τα χαρακτηριστικα του ειναι:GIGABYTE GA-P35-S3L LGA 775INTEL CORE2QUAD Q66002GB RAMPSU 450W(της πλακας)Αυτα,καθε βοηθεια δεκτη!Ευχαριστω.
elapse Ιούλιος 29, 2010 #2 Ιούλιος 29, 2010 Αν το άφησες ανοικτό για πάνω από ένα λεπτό και δεν άρχισε να γυρίζει ο ανεμιστήρας, τότε, με κάθε επιφύλαξη, μητρική. Το led του power, όταν πατάς το διακόπτη, ανάβει;
sir_platanight Ιούλιος 29, 2010 Author #3 Ιούλιος 29, 2010 και εγω για μητρικη το βλεπω φιλε μου αλλα δεν εχω για να δοκιμασω...
Peter Pan Ιούλιος 29, 2010 #4 Ιούλιος 29, 2010 φαντάζομαι δοκίμασες τα κλασσικα όπως bios reset, να βγάλεις την κάρτα γραφικών και μνήμες...αλήθεια οτι παίρνει ρεύμα απο το led της μητρικής το είδες ?
TopCLR Ιούλιος 29, 2010 #5 Ιούλιος 29, 2010 Καλησπερα σε ολους εχω εναν σταθερο υπολογιστη ο οποιος σταματησε ξαφνικα να λειτουργει..εννοω πως ενω την μια μερα λειτουργουσε κανονικα την επομενη ανοιγε αλλα δεν εδεινε καμια εντολη.και οταν λεω καμια εντολη εννοω πως δεν ανοιγε η οθονη και δεν λειτουργουσε το cpu fan.ενω φαινεται να παιρνει ρευμα!τι μπορει να ειναι?τα χαρακτηριστικα του ειναι:GIGABYTE GA-P35-S3L LGA 775INTEL CORE2QUAD Q66002GB RAMPSU 450W(της πλακας)Αυτα,καθε βοηθεια δεκτη!Ευχαριστω.Μην αποκλείεις το τροφοδοτικό να τελείωσε την καριέρα του. Σε γνωστό μου ένα της "πλάκας" παρέδωσε το πνεύμα ενώ ο υπολογιστής ήταν κλειστός μετά από κάποιες διακοπές (ή πτώσεις τάσης??) της ΔΕΗ.
sir_platanight Ιούλιος 30, 2010 Author #7 Ιούλιος 30, 2010 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας..τελικα ηταν καρτα γραφικων..Solved!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.