Jump to content

Ανοιγει..αλλα δεν λειτουργει

sir_platanight

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους εχω εναν σταθερο υπολογιστη ο οποιος σταματησε ξαφνικα να λειτουργει..εννοω πως ενω την μια μερα λειτουργουσε κανονικα την επομενη ανοιγε αλλα δεν εδεινε καμια εντολη.και οταν λεω καμια εντολη εννοω πως δεν ανοιγε η οθονη και δεν λειτουργουσε το cpu fan.ενω φαινεται να παιρνει ρευμα!τι μπορει να ειναι?τα χαρακτηριστικα του ειναι:

GIGABYTE GA-P35-S3L LGA 775

INTEL CORE2QUAD Q6600

2GB RAM

PSU 450W(της πλακας)

Αυτα,καθε βοηθεια δεκτη!Ευχαριστω.

Αν το άφησες ανοικτό για πάνω από ένα λεπτό και δεν άρχισε να γυρίζει ο ανεμιστήρας, τότε, με κάθε επιφύλαξη, μητρική.

Το led του power, όταν πατάς το διακόπτη, ανάβει;

φαντάζομαι δοκίμασες τα κλασσικα όπως bios reset, να βγάλεις την κάρτα γραφικών και μνήμες...

αλήθεια οτι παίρνει ρεύμα απο το led της μητρικής το είδες ?

Καλησπερα σε ολους εχω εναν σταθερο υπολογιστη ο οποιος σταματησε ξαφνικα να λειτουργει..εννοω πως ενω την μια μερα λειτουργουσε κανονικα την επομενη ανοιγε αλλα δεν εδεινε καμια εντολη.και οταν λεω καμια εντολη εννοω πως δεν ανοιγε η οθονη και δεν λειτουργουσε το cpu fan.ενω φαινεται να παιρνει ρευμα!τι μπορει να ειναι?τα χαρακτηριστικα του ειναι:

GIGABYTE GA-P35-S3L LGA 775

INTEL CORE2QUAD Q6600

2GB RAM

PSU 450W(της πλακας)

Αυτα,καθε βοηθεια δεκτη!Ευχαριστω.

Μην αποκλείεις το τροφοδοτικό να τελείωσε την καριέρα του. Σε γνωστό μου ένα της "πλάκας" παρέδωσε το πνεύμα ενώ ο υπολογιστής ήταν κλειστός μετά από κάποιες διακοπές (ή πτώσεις τάσης??) της ΔΕΗ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.