serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2010 Καλημέρα. Έχω εγκατεστημένο και το Zone Alarm και το AVG. Από χθες, κάτι έχει μπει στον υπολογιστή και μου τα διέλυσε όλα... Μηνύματα συνεχώς από το Zone Alarm για εφαρμογές ότι θέλουν ν' αρχίσουν (act as service) ή να έχουν σύνδεση στο internet και το σημαντικότερο ότι το Zone Alarm δε βρίσκει κάποιο πρόγραμμα antivirus στον υπολογιστή. Αυτό γιατί το AVG μου το βγάζει συνεχώς με ένα κίτρινο θαυμαστικό που δείχνει ότι ή κάτι δεν πάει καλά ή ότι είναι απενεργοποιημένο. Μπαίνω στο AVG και στο κεντρικό configuration status δείχνει ότι είναι "Not fully functional" το "E-mail Scanner". Και παίρνω συνεχώς απ' το AVG και το παρακάτω μήνυμα για Trojan Horse: Να ενημερώσω ότι πριν 4-5 ημέρες έκανα προσωρινή απενεργοποίηση της προστασίας του AVG ενώ ήμουν στο internet (όχι ανοιχτός κάποιος browser). Αλλά αυτό το έχω κάνει πολλές φορές και δεν είχα κολλήσει κάτι. Τώρα θα μου πείτε, μέχρι να συμβεί κάτι για πρώτη φορά δεν έχει ξανασυμβεί. Σωστό κι αυτό!! Ξέρει κανείς σε τί αναφέρεται το παραπάνω μήνυμα; Δε μπορώ βέβαια να του κάνω "Move to vault" γιατί πρόκειται για το αρχείο winlogon.exe των Windows και στην επόμενη επανεκκίνηση μπορεί να μη μπαίνω Windows. Και τί θα γίνει και με το Zone Alarm; Πώς θα επανέλθει να δουλεύει φυσιολογικά; Νομίζω ότι αν ενεργοποιήσω και κάνω και πάλι το AVG να δουλεύει σωστά θα επανέλθει και το Zone Alarm. Τί λέτε; Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 α καλα.Θα παρουν σειρα και αλλα.Δοκιμασε με κανενα αλλα εργαλειο αν μπορεις να κανεις κατι, αλλιως χτυπα ενα φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 29, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 συνήθως αυτά φτιάχνονται με το να βάλεις το δίσκο εξωτερικό σε θήκη και να τρέξεις ένα antivirus antispyware πρόγραμμα όπως το malware bytes ή το nod32 της eset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Πέτα το AVG και βάλε Avast. Προσωπικές δοκιμές έδειξαν ότι του ξεφεύγουν μερικά πράγματα του AVG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.