Jump to content

Εντυπωσεις απο HOL...

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply
Αστρο νομίζω είναι Voip το τηλέφωνο της HOL(δεν αναφέρομαι στην εταιρική κίνηση)

αν δεν έχεις σταθερό net δεν έχει καθόλου τηλέφωνο

Τηλέφωνο έπαιρνα, internet είχα. Εισερχόμενες δεν είχα μόνο. Βάραγε μια φορά και έπεφτε η γραμμή.

Ας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου απο την HOL που ειναι ανάμεικτες (ιντερνετ - τεχνικοί - λογιστήριο)

Για την ταχύτητα που είχα στην περιοχή μου (επαρχία) πάντοτε ηταν σταθερή κοντά στο θεωρητικό μέγιστο (1mbps περίπου 0.8 , 6 mbps περίπου 5mbps)

Στο θέμα της τεχνικής υποστήριξης στη αρχή (εποχή 1 mbps ) συνήθως όποια προβλήματα εμφανιζόντουσαν οι τεχνικοί που μιλούσαν μαζί μου τα επιλύαν σχετικά γρήγορα, μετα όμως οταν μπηκε το ιδιόκτητο δίκτυο (6 mbps) έχοντας το- ηλίθιο -σύστημα καταγραφής του προβλήματος απο έναν υπάλληλο και της προώθησης μετα σε τεχνικό οι χρόνοι επίλυσης μεγάλωσαν αρκετά (> 2 ημερών)

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ (ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ γι αυτό εξάλλου και εφυγα (διάβασε τη ιστορία παρακάτω για να καταλάβεις)

(e-mail που εστειλα στη hol και ουδέποτε έλαβα απάντηση)

[[Σήμερα γυρνώντας απο διακοπές βρήκα ενα τιμολόγιο (Κ-00ΑΛ30-187552-31/7/2007) που μου στείλατε ζητώντας να σας πληρώσω ένα ποσό το οποίο δεν κατάλαβα αρχικά σε τι αναφερότανΜετά απο πιο σχολαστική παρατήρηση είδα οτι αναφέρετε σε χρέωση για αναβάθμιση της γραμμής στα 2Mbps Θα ήθελα όμως να παρατηρήσω τα εξής : Εγώ αγόρασα απο τον συνεργάτη σας στην περιοχή μου τον Ιούλιο του 2006 ένα πακέτο BPack 500 για έναν χρόνο τον οποίο και του επλήρωσα αφού μου εξέδωσε το απαραίτητο τιμολόγιο και η ενεργοποίηση του πακέτου έγινε στις αρχές Αυγούστου 2006.Στίς 27/10/2006 σας αποστέλλω e-mail για χαμηλή ταχύτητα (επισυνάπτοντας και αποτελέσματα των) test που μου υποδείξατε Μου απαντάτε στις 30/10/2006 με e-mail(issue#475235-475103)

Στις 15/12/2006 μου στέλνετε 2 e-mail στα οποία αναφέρεσθε σε αιτηση παροχής γραμμής 1024 και σε αποστολή εξοπλισμού,στις 20/12/2006 μου αποστέλλετε και νέο e-mail οπου αναφέρεστε οτι υποβλήθηκε αίτηση μεταβολής στον ΟΤΕ.Επειδή όμως εγω δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν αυτά τα e-mail επικοινωνώ τηλεφωνικά με την υπηρεσία σας οπου κάποιος υπάλληλός σας (μου διαφεύγει το όνομά του -πιθανόν Χαρούσκος η κάπως έτσι-) μου λέει οτι υπεβλήθη αίτηση διπλασιασμού της ταχύτητος. Του απαντώ οτι εγώ ποτέ δεν υπέβαλλα τέτοια αίτηση και τον ερωτώ πως είναι δυνατόν να μου διπλασιάζετε την ταχύτητα χωρίς επι πλεόν κόστος και μου απάντησε ότι η ταχύτητά μου θα διπλασιαστεί χωρίς να έχω διαφορετική μηνιαία χρέωση.

Θά ήθελα όμως να μου αποστείλετε ολα τα παραστατικά που έχετε λάβει απο εμένα ή τον συνεργάτη σας στην περιοχή μου( αίτηση,fax,e-mail ή οτι άλλο) που να αναφέρονται στο αίτημα διπλασιασμού της ταχύτητος ειδάλλως εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω για κάτι που δεν εζήτησα και μου παρασχέθηκε εκ μέρους σας από λάθος σας]]Αφού για περίπου μισό χρόνο δεν λάμβανα απάντηση τους ξανατηλεφωνώ και μου ξαναλένε οτι θα επικοινωνήσει μαζί μου το λογιστήριο αλλά εις μάτην Κάνω υποβάθμιση της γραμμής απο 2 σε 1 mbps γιατι δεν δεχόμουνα να πληρώσω για 2 με βάζουνε στο ιδιόκτητο δίκτυο εγώ πληρώνω του λογαριασμούς μου κανονικά αλλά πάντα εμφανίζεται στα τιμολόγια ένα υπόλοιπο το οποίο φυσικά ποτε δεν πλήρωνα αφού ποτε κανείς δεν μου απέδειξε εκ μέρους τους οτι αφορούσε υπηρεσία που του ζήτησα,οπότε περί τα τέλη του 2009 μου κάνουν φραγή του ιντρενετ λόγω χρέους .Μετά απο ατελείωτα τηλέφωνα που πάντα μιλούσα με κάποιον υπάλληλο και οχι με κάποιον προιστάμενο η το κυριώτερο με κάποιον του λογιστηρίου -δεν μπορούμε να σας συνδέσουμε ηταν η απάντησή τους-

και αφού ουτε ο τοπικός τους συνεργάτης, απο όπου είχα αγοράσει την σύνδεση, μπόρεσε να βγάλει άκρη(ουτε σε αυτόν εξηγούσαν τι είναι αυτά τα λεφτά που υποτίθεται οτι τους χρωστούσα λέγοντας του ξερά οτι πρέπει να τα πληρώσω αλλοιώς γιοκ ιντερνετ) τους φασκέλωσα και εφυγα

Συγγνώμη για το μεγάλο του ποστ αλλά τα είπα και ξαλάφρωσα

• 1 year later...

Προσφατα νοικιασα σε πολυκατοικια και αρχικα επιανα 9αρια ( αν και στην αρχη το ρουτερ αργουσε να συγχρονισει), τις τελευταιες εβδομαδες ομως παρατηρω οτι σερνεται ( 2 το πολυ). Επικοινωνησα μια φορα με το τμημα της hol, κανανε ενα reboot στη γραμμη και ολα καλα για περιπου 2 εβδομαδες. Σημερα ξανα τα ιδια! Επικοινωνω ξανα μαζι τους και πριν λιγο με παιρνουν τηλ και μου λενε... Οτι ειμαι 1,5 χλμ μακρια απο τον κομβο ( γι'αυτο η ταχυτητα μου περιοριζεται εκει) και πως επειδη οι γραμμες ειναι απο χαλκο, ειναι δικαιολογημενα τετοια σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα. Να κανω reboot το router μου ηταν η λυση του οταν θα εχω προβλημα.

Και ρωταω εγω, μου πουλησε φουμαρα? Ισχυουν αυτα με το χαλκο?

Επισης, επειδη εχω 24αρα και δεν πιανω τα μισα, μπορω να ζητησω καποια εκπτωση περαν της εκπτωσης που εχω λογω vodafone?

Εχω απελπιστει και πραγματικα το σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια, αλλα δεν ξερω αν θα εχω τα ιδια παλι...

Δεν είναι πολύ σοϊκή λύση να κάνεις reboot το modem σου, εκτός αν φταίει το modem σου για τα σκαμπανεβάσματα. Δοκίμασε ένα άλλο καλού κακού πριν μετατοπίσεις την ευθύνη στον πάροχο.

Σκεφτομαι να φυγω απο forthen και να παω hol για την εκπτωση της βονταφον. Ειμαι Γαλατσι κ ειμαι ευχαριστημενος απο θεμα ταχυτητων, κατεβαζω με 1400-1500, αξιζει να αλλαξω; καποιος που να εχει hol εδω κοντα;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Προσφατα νοικιασα σε πολυκατοικια και αρχικα επιανα 9αρια ( αν και στην αρχη το ρουτερ αργουσε να συγχρονισει), τις τελευταιες εβδομαδες ομως παρατηρω οτι σερνεται ( 2 το πολυ). Επικοινωνησα μια φορα με το τμημα της hol, κανανε ενα reboot στη γραμμη και ολα καλα για περιπου 2 εβδομαδες. Σημερα ξανα τα ιδια! Επικοινωνω ξανα μαζι τους και πριν λιγο με παιρνουν τηλ και μου λενε... Οτι ειμαι 1,5 χλμ μακρια απο τον κομβο ( γι'αυτο η ταχυτητα μου περιοριζεται εκει) και πως επειδη οι γραμμες ειναι απο χαλκο, ειναι δικαιολογημενα τετοια σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα. Να κανω reboot το router μου ηταν η λυση του οταν θα εχω προβλημα.

Και ρωταω εγω, μου πουλησε φουμαρα? Ισχυουν αυτα με το χαλκο?

Επισης, επειδη εχω 24αρα και δεν πιανω τα μισα, μπορω να ζητησω καποια εκπτωση περαν της εκπτωσης που εχω λογω vodafone?

Εχω απελπιστει και πραγματικα το σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια, αλλα δεν ξερω αν θα εχω τα ιδια παλι...

Κατι εγραψε ο Τσακωνας χθες για περιπτωσεις σαν τη δικια σου που δεν πιανεις ουτε το 50% απο ta 24 Μbps αλλα δυστυχως με το backup σημερα σβηστηκε!!στειλτου πμ

Σκεφτομαι να φυγω απο forthen και να παω hol για την εκπτωση της βονταφον. Ειμαι Γαλατσι κ ειμαι ευχαριστημενος απο θεμα ταχυτητων, κατεβαζω με 1400-1500, αξιζει να αλλαξω; καποιος που να εχει hol εδω κοντα;

Πανω κατω το ιδιο δεν πιανουν ολοι οι παροχοι??κ εγω στο σπιτι μου εχω αλλαξει 3 μεχρι στιγμης κ ολοι γυρω στα 14mbps μ δινουν!!σκεφτομαι κ εγω για Hol ψηνομαι τελευταια ειναι καλη προσφορα μαζι με την vodafone...

[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION]

Εγώ είχα Vivody,τώρα είμναι με ΟΝ και σε λίγες μέρες με HoL.

Με Vivody ήμουν κάπου στα 12Mbps και τώρα με ΟΝ 15+ στις καλές μέρες και 12+στις μέτριες(Το σκαμπανέβασμα αυτο υπάρχει επειδή έχω χαμηλώσει το SNR,αν το ανεβάσω λιγάκι η ταχύτητα θα παραμένει σταθερή αλλά θα είμαι με max γύρω στα 13.5).

Τώρα που θα πάω HoL μου λένε ότι θα είμαι καλύτερα οι ίδιοι.Είδωμεν...!

Έχω το 24αρι της hol+voda και πιανω 14-16mbps στο Namesco BroadbandMax ADSL Broadband Bandwidth speedtest | Test your ADSL Broadband connection speed

Περιοχή Δάφνη. Κατεβάζω max 1900+ οπότε είμαι ικανοποιημένος (Μ.Ο από 1400 και πάνω).

Για αλλού δεν ξέρω.

post-19806-1416075621,8617_thumb.png

[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION]

Εγώ είχα Vivody,τώρα είμναι με ΟΝ και σε λίγες μέρες με HoL.

Με Vivody ήμουν κάπου στα 12Mbps και τώρα με ΟΝ 15+ στις καλές μέρες και 12+στις μέτριες(Το σκαμπανέβασμα αυτο υπάρχει επειδή έχω χαμηλώσει το SNR,αν το ανεβάσω λιγάκι η ταχύτητα θα παραμένει σταθερή αλλά θα είμαι με max γύρω στα 13.5).

Τώρα που θα πάω HoL μου λένε ότι θα είμαι καλύτερα οι ίδιοι.Είδωμεν...!

Μολις σου ενεργοποιηθει περιμενω πμ γειτονα....

Δεν είναι πολύ σοϊκή λύση να κάνεις reboot το modem σου, εκτός αν φταίει το modem σου για τα σκαμπανεβάσματα. Δοκίμασε ένα άλλο καλού κακού πριν μετατοπίσεις την ευθύνη στον πάροχο.

Αρχικα μου εστειλαν ενα μικρο λευκο ρουτερ ( δε θυμαμαι ποιο), αλλα εβαλα το παλιο το δικο μου ( netfaster iad), ειδα οτι ξεσυγχρονιζε, εβαλα ενα αλλο ιδιο, καλυτερα τα πραγματα αλλα μαπα η ταχυτητα. Να δοκιμασω λετε με αυτο που μου ειχαν στειλει?

Κατι εγραψε ο Τσακωνας χθες για περιπτωσεις σαν τη δικια σου που δεν πιανεις ουτε το 50% απο ta 24 Μbps αλλα δυστυχως με το backup σημερα σβηστηκε!!στειλτου πμ

ε, αν είναι ας το ξαναγράψει in public να το δούμε και οι υπόλοιποι [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] :)

Αρχικα μου εστειλαν ενα μικρο λευκο ρουτερ ( δε θυμαμαι ποιο), αλλα εβαλα το παλιο το δικο μου ( netfaster iad), ειδα οτι ξεσυγχρονιζε, εβαλα ενα αλλο ιδιο, καλυτερα τα πραγματα αλλα μαπα η ταχυτητα. Να δοκιμασω λετε με αυτο που μου ειχαν στειλει?

για κάνε ένα κόπο και δώσε τα στατιστικά της γραμμής σου......(κλείδωμα up dpwn, s/n margin, attenuation, τα βρίσκεις στο router σου)

Με το cellpipe 7130 που χρησιμοποιω τωρα, και μετα απο μια επισκεψη σημερα τεχνικου....

Line Rate - Downstream 10162

Line Rate - Upstream 864

SNR Margin Downstream 86 Upstream 85

Attenuation Downstream 405 Upstream 163

Μου ειπε οτι στην γραμμη στην εισοδο της πολυκατοικιας βλεπει 9800 και στο router μου 9500.

Που τα βλεπει αυτα δεν ξερω. Πολυ σπανια να επιανα τετοιες ταχυτητες.

Εν κατακλειδι θα μου στειλουν καινουριο router σε 3 ημερες ( ενα που το χρησιμοποιουν τωρα).

Δεν ξερω τι να πω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.