venom7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2010 Για χαρά παίδες!Αλλά τι χαρά...δυστυχία!Μάλλον τα έπαιξε η κάρτα γραφηκών της υπογραφής μου και θα την στείλω για έλεγχο.Το πρόβλημα μου είναι ότι είναι αγορασμένη απο πλαίσιο και είδα ότι δεν υπάρχει πλέον η ίδια!Οπότε σε αυτήν την περίπτωση πως πάνε τα πράγματα?Τι δικαιούμαι?Χρειάζομαι την βοήθειά σας!Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούλιος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Περασα χθες απο το καταστημα της κηφισιας και την ειχε στο ραφι παροτι στο site τους δεν την εχουν.Αμα σου κανουνε νερα πες τους το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 29, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Ωωωω!Σε ευχαριστώ zpaf!Οπότε θα την πάω εκεί κιόλλας για έλεγχο με σκοπό άμα είναι να πάρω την ίδια.Ελπίζοντας να μου βγει καλή και αυτή όπως μου είχε βγει η δικιά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούλιος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Δικαιούσαι πάντως την ίδια ή καλύτερη στην περίπτωση που δεν υπάρχει ίδια.Και επειδή συνήθως η καλύτερη δεν τους συμφέρει, σου δίνουν πιστωτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Εγω ειχα παρομοιο προβλημα με μια asus 5870 και τη πηγα πισω και επειδη η αγορα εχει οταν οι τιμες ηταν πολυ πιο κατω πηγε να μου δωσει πιστωτικο αλλα τελικα πηρα την asus 5870 v2 αισθητη διαφορα στη θερμοκρασια δν καταλαβα 1-3 βαθμους πιο κατω σε idle και 2-4 σε load αλλα παιζει και απο καρτα σε καρτα πιστευω η θερμικη συμπεριφορα σε oc μου βγηκε καλυτερη απο την παλια και ειναι σταθερη 960/1300(920/1250 η παλια) αν δν εχουν asus στο καταστημα πιθανων να σου δωσουν 5870 αλλης ετεριας εγω το μονο που θα προσεχα σε αυτο θα ηταν να ειναι με 3 χρονια εγγυηση και οχι με 2 που ειναι οι περισσοτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 29, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Καταρχήν ευχαριστώ που απαντάτε!Λοιπόν,πήρα τλέφωνο στο πλαίσιο και μήλισα με ένα παλικάρι και μου λέει ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει η ίδια τότε παίρνω μία άλλη ίσης ή μεγαλύτερης αξίας,δλδ ιίσης ή καλύτερης ποιότητας ή αλλιώς πιστωτικό.Πήγα στο πλαίσιο και μου λένε ότι εδώ και ένα μήνα έχει καταργηθεί το πιστωτικό και μόνο αλλαγή με άλλη γίνεται ή επισκευή!!!Και καλά πόσο είμαι υποχρεωμένος να πειμένω και να είμαι χωρίς κάρτα δλδ?Αυτό δεν μου φαίνεται λογικό.Δεν είμαι υποχρεωμένος να περιμένω την επισκευή της όσο και αν πάρει!Και από την άλλη άλλα λέει ο ένας στο τηλ και άλλα ο άλλος από κοντά?Πάνε καλά?Επίσης πήγα στο πλαίσιο της κηφισιάς αλλά έχει την v2 ενώ εγώ έχω και θέλω την v1.Οπότε δεν μου έκανε.Αυτές που βρήκα είναι ή την gigabyte http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/GIGABYTE-GV-R587UD-1GD-PCI-EXPRESS-DDR5-1GB-GV-R587UGD-00-G.htm ή την sapphire http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5870-HEXAD-2-GB-GDDR5-Pci-Express-6-Display-Ports-21161-10-40R.htm.1)Εσείς ποια από τις δύο θα επιλέγατε και γιατί?2)Η asus που είχα κλοκαριζόταν με το afterburner χωρίς καμία πατέντα και αλλαγή Bios και τέτοια.Αυτές οι δύο θέλουν κάποια διαδικασία για να λειτουργήσει το afterburner και για αύξηση του ρεύματος ή λειτουργούν αμέσως όπως της asus?Δικαιούσαι πάντως την ίδια ή καλύτερη στην περίπτωση που δεν υπάρχει ίδια.Και επειδή συνήθως η καλύτερη δεν τους συμφέρει, σου δίνουν πιστωτικό.Πως δίνουν πιστωτικό αφού όπως προανάφερα είπαν ότι δεν δίνουν πια?!Εγω ειχα παρομοιο προβλημα με μια asus 5870 και τη πηγα πισω και επειδη η αγορα εχει οταν οι τιμες ηταν πολυ πιο κατω πηγε να μου δωσει πιστωτικο αλλα τελικα πηρα την asus 5870 v2 αισθητη διαφορα στη θερμοκρασια δν καταλαβα 1-3 βαθμους πιο κατω σε idle και 2-4 σε load αλλα παιζει και απο καρτα σε καρτα πιστευω η θερμικη συμπεριφορα σε oc μου βγηκε καλυτερη απο την παλια και ειναι σταθερη 960/1300(920/1250 η παλια) αν δν εχουν asus στο καταστημα πιθανων να σου δωσουν 5870 αλλης ετεριας εγω το μονο που θα προσεχα σε αυτο θα ηταν να ειναι με 3 χρονια εγγυηση και οχι με 2 που ειναι οι περισσοτερες3)Πιστωτικό δίνουν τελικά στην τιμή αγοράς της κάρτας ή στην τρέχουσα τιμή ή τελευτέα τιμή,έστω?Γιατί όταν είχα κάνει κάποιες άλλες φορές rma μου είχαν δώσει πιστωτικό στην τελευταία τιμή που είχε πριν τελειώσει το απόθεμα και όχι στην τιμή αγοράς!Η τιμή αγοράς ήταν μεγαλύτερη από την τελευταία τιμή.Αλλά τώρα λόγω αύξησης φ.π.α. και γενικά των τιμών,η τιμή αγοράς είναι μικρότερη από την τελυταία τιμή!Οπότε τι?Τώρα θα μου τα αλλάξουν και θα μου πουν ότι άμα μου δώσουν θα δώσουν στην τιμή αγοράς?Άλλα την μία και άλλα την άλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Καταρχήν ευχαριστώ που απαντάτε!Λοιπόν,πήρα τλέφωνο στο πλαίσιο και μήλισα με ένα παλικάρι και μου λέει ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει η ίδια τότε παίρνω μία άλλη ίσης ή μεγαλύτερης αξίας,δλδ ιίσης ή καλύτερης ποιότητας ή αλλιώς πιστωτικό.Πήγα στο πλαίσιο και μου λένε ότι εδώ και ένα μήνα έχει καταργηθεί το πιστωτικό και μόνο αλλαγή με άλλη γίνεται ή επισκευή!!!Και καλά πόσο είμαι υποχρεωμένος να πειμένω και να είμαι χωρίς κάρτα δλδ?Αυτό δεν μου φαίνεται λογικό.Δεν είμαι υποχρεωμένος να περιμένω την επισκευή της όσο και αν πάρει!Και από την άλλη άλλα λέει ο ένας στο τηλ και άλλα ο άλλος από κοντά?Πάνε καλά?Επίσης πήγα στο πλαίσιο της κηφισιάς αλλά έχει την v2 ενώ εγώ έχω και θέλω την v1.Οπότε δεν μου έκανε.Αυτές που βρήκα είναι ή την gigabyte http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/GIGABYTE-GV-R587UD-1GD-PCI-EXPRESS-DDR5-1GB-GV-R587UGD-00-G.htm ή την sapphire http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5870-HEXAD-2-GB-GDDR5-Pci-Express-6-Display-Ports-21161-10-40R.htm.1)Εσείς ποια από τις δύο θα επιλέγατε και γιατί?2)Η asus που είχα κλοκαριζόταν με το afterburner χωρίς καμία πατέντα και αλλαγή Bios και τέτοια.Αυτές οι δύο θέλουν κάποια διαδικασία για να λειτουργήσει το afterburner και για αύξηση του ρεύματος ή λειτουργούν αμέσως όπως της asus?Πως δίνουν πιστωτικό αφού όπως προανάφερα είπαν ότι δεν δίνουν πια?!3)Πιστωτικό δίνουν τελικά στην τιμή αγοράς της κάρτας ή στην τρέχουσα τιμή ή τελευτέα τιμή,έστω?Γιατί όταν είχα κάνει κάποιες άλλες φορές rma μου είχαν δώσει πιστωτικό στην τελευταία τιμή που είχε πριν τελειώσει το απόθεμα και όχι στην τιμή αγοράς!Η τιμή αγοράς ήταν μεγαλύτερη από την τελευταία τιμή.Αλλά τώρα λόγω αύξησης φ.π.α. και γενικά των τιμών,η τιμή αγοράς είναι μικρότερη από την τελυταία τιμή!Οπότε τι?Τώρα θα μου τα αλλάξουν και θα μου πουν ότι άμα μου δώσουν θα δώσουν στην τιμή αγοράς?Άλλα την μία και άλλα την άλλη?Με την v2 δεν ειχα κανενα προβλημα οπως σου λεω ιδια καρτα ειναι απλα λιγο μικροτερη σε μεγεθος (δεν ξερω αν μπορεις να αλλαξεις bios δεν δοκιμασα γιατι με αυτο που ειχε ανεβηκε καλυτερα απο την v1 με 1.2V bios που ειχα )για πιστωτικο οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν νομιζω να συνφερει γιατι αν εχεις αποδειξη αγορας πχ 350 ευρω και τωρα η πιο φτηνη 5870 εχει 450 για να παρεις μια ιδια θα πρεπει να βαλεις και λεφτα επομενως εγω προτεινω να παρεις τη v2 η καποια αλλη αλλα μην σε ριξουν στην εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούλιος 29, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Κοιτα να δεις απο στιγμης που ειχες την προηγουμενη καρτα σε νερο και δεν θελεις να παει χαμενο το block κοιτας ποια καρτα θα μπορει να το φορεσει.Αν δεν σκεφτω το block και δεν ημουν φανατικος Ataκιας εγω θα τους την εκανα γυριστη για μια gtx 480 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GTX-480-PCI-Express-GDDR5-1536-MB-TT-GTX480-1536D5E-HDMI.htm ή δυο gtx 460 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sparkle-GTX-460-PCI-Express-GDDR5-1GB-SXX4601024D5SNM.htm μιας και στα λεφτα ειναι μια η αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Συγνωμη εγω τωρα ειδα στη υπογραφη οτι ειναι σε νερο η καρτα τοτε ψαχνεις για reference καρτα γραφικων για τις gigabyte Που αναφερεις δεν ξερω κοιτα να δεις αν ειναι reference το pcb γιατι να μην εχεις προβλημα με το waterblock και παει τζαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 29, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Εγώ Sapphire Που έχω (πληροφοριακά) παίζει 980/1300 άνετα.Με όλα στοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Εγώ Sapphire Που έχω (πληροφοριακά) παίζει 980/1300 άνετα.Με όλα στοκ.εγω καμια απο τις 3ις καρτεσ (connect3d, asus v1 , asus v2) δεν καταφερα να τις φτασω τοσο ψιλα στην asus v1 δοκιμασα και το Bios με 1.33 αλλα δεν καταφερα να το εχω σταθερο πανω απο 960 με 10.4μολις περασα 10.5 και 10.6 σε οτιδηποτε παιχνιδι και να ετρεχα μετα απο λιγο κολουσε η οθονη και μου εβγαζε το μυνημα το προγραμμα οδηγησης σταματησε να ανταποκρινετε τωρα με τι asus v2 ειναι σταθερη στα 960/1300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.